Jump to content

Moto Zajednica

Suzuki V-Strom Srbija

Recommended Posts

• Drug član, 1035 postova
  • Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24-------------------------

Zamenio retrovizore danas, i ubacili LEDove. Nemam pojma otkud ali idalje me šamara vetar. Izgleda idalje od retrovizora iako su ovi dosta aerodinamicniji. Jos cu probati one prosirene drzace retrovizora... 

Inace zamena sijalica uopste nije bauk kao sto se pise. Jeste, moraju 2 plastike da se skinu i izvuce instrument tabla, a nama koji prvi put radimo je za to trebalo 10min. 

Za dugo i poziciju se ne mora skidati nista.

Promenio član Rider000
  • Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 33 postova
  • Motocikl: Suzuki V Strom 650

Jedno pitanje borci da li je iko uzimao ovu akcionu kameru uzeo sam je na temu djeluje ok za 35€ pa ono ako je neko imao neka kaze samo ljubim vas ko braću nemojte mi govorit da sam trebao uzet Go Pro posto to znam al novac ograničavajući faktor 😇Screenshot_20250313_002810_Temu.thumb.jpg.fdf5bd23a94679c606b532f13b771f25.jpg

• Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24-------------------------

Ja sam uradio po meni lepsi vizir, tako da cu vrv Givi Airflow prodavati, ako nekome treba. Maltene u pola cene cu ga dati da mi ne stoji. Presao sam sa njim 500km. 

1000044549.jpg

• Sviđa mi se 2

Kod Ivana uradio

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 10 postova
  • Motocikl: Suzuki V strom 650 2018
pre 49 minuta, Rider000 je napisao:

Ja sam uradio po meni lepsi vizir, tako da cu vrv Givi Airflow prodavati, ako nekome treba. Maltene u pola cene cu ga dati da mi ne stoji. Presao sam sa njim 500km. 

1000044549.jpg

Pozdrav, 

Možeš li mi molim te reći koji si auspuh stavio i da li si radio mapiranje motora i generalno tvoj utisak? 

Ja sam uradio vizir kod Ivana i udare vetra više ne osećam. Samo je vizir malo poveći pa je počeo da me nervira jer mi ulazi i u vidno polje... 

Promenio član sabarth

@sabarthStorm Oval(Mivv) je auspuh. Ne treba da se radi mapiranje motora jer je lambda sonda idalje tu i ECU uspeva da prilagodi isporuku goriva. Katalizator vise nema, dosta je zivlji motor i lakse dise, manje se greje. dB killer sa topa nisam skidao, ovako je taman u normalnoj voznji do 5500rpm se tek cuje, kad se otvori gas, cuje se taman koliko treba da ne para uši.

Mivv deklarise oko +3.5ks koliko se secam.

Ovaj vizir je uradjen po uzoru na WRS Touring model. 

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 10 postova
  • Motocikl: Suzuki V strom 650 2018
pre 11 minuta, Rider000 je napisao:

@sabarthStorm Oval(Mivv) je auspuh. Ne treba da se radi mapiranje motora jer je lambda sonda idalje tu i ECU uspeva da prilagodi isporuku goriva. Katalizator vise nema, dosta je zivlji motor i lakse dise, manje se greje. dB killer sa topa nisam skidao, ovako je taman u normalnoj voznji do 5500rpm se tek cuje, kad se otvori gas, cuje se taman koliko treba da ne para uši.

Mivv deklarise oko +3.5ks koliko se secam.

Ovaj vizir je uradjen po uzoru na WRS Touring model. 

Hvala ti. To razumem za lakše disanje motora, to sam osetio na par motora sa drugim auspuhom... Kod koga si radio prepravku?

@sabarthNisam prepravljao auspuh.  Kupio sam ovaj sa granom i montirao. Fabricki skinuo, on ide izjedna sa granom i 2 katalizatora koja su u njemu.

Fabricki tezi oko 8kg, ovaj jedva 4kg.

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 942 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83
Pre 1 sat, Rider000 je napisao:

1000044549.jpg

Gde si bio pre pet dana...

@Gile Ti vec porucio 😅 Meni samo dunulo u glavu, da probam drugi vizir i eto... Ovaj mi se vise svidja kako izgleda, e sad zastitu od vetra cu jos testirati. Juce nije bilo merodavno jer je bas duvalo sa svih strana.

Dacu moj za 10.000, mislim da sam ga platio 16.500 u Decembru.

• Drug član, 942 postova

Stiglo sve u ponedeljak. Kad cu stici da montiram pojma nemam.

IMG_20250310_144800.jpg

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 930 postova
  • Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0
14 hours ago, Rider000 said:

@sabarthNisam prepravljao auspuh.  Kupio sam ovaj sa granom i montirao. Fabricki skinuo, on ide izjedna sa granom i 2 katalizatora koja su u njemu.

Fabricki tezi oko 8kg, ovaj jedva 4kg.

Ako moze cena za to zadovoljstvo.

Promenio član baneBP

• Svrati ponekad, 410 postova
  • Motocikl: trenutno bez motora
Pre 13 sati, Sivi_tek 250 je napisao:

Da li znate nekoga u Bosni da ima ovaj relej alnasera crkao mi palim stroma na šarafciger Strom 2006. 20250205_145200.thumb.jpg.805e842ddcdd02cfd1f4d2bdfc48d1b3.jpg20250205_140621.thumb.jpg.7ad3be726db854802af31e79c8efc9d5.jpg

Evo rođeni za 1000. Ako nije isti,nazoveš i pitaš imaju li taj koji trebaš.

Suzuki DL 650 1000 V-Strom relej alansera anlansera (Na upit)
https://olx.ba/artikal/65110969

Ili zoveš ovog za polovan

Suzuki V Strom dijelovi 650 1000 Vstrom (150 KM)
https://olx.ba/artikal/64889387

Promenio član igogitar

Pre 7 sati, baneBP je napisao:

Ako moze cena za to zadovoljstvo.

Beše negde oko 400eur . Grana, top, homologacija.

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 33 postova
  • Motocikl: Suzuki V Strom 650
Pre 9 sati, igogitar je napisao:

Evo rođeni za 1000. Ako nije isti,nazoveš i pitaš imaju li taj koji trebaš.

Suzuki DL 650 1000 V-Strom relej alansera anlansera (Na upit)
https://olx.ba/artikal/65110969

Ili zoveš ovog za polovan

Suzuki V Strom dijelovi 650 1000 Vstrom (150 KM)
https://olx.ba/artikal/64889387

Hvala puno živ bio 😄

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 1558 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000

Društvo, da pitam i ovde da li je nekom poznat primerak i kako vam izgleda, nije mi baš u komšiluku ali provozao bih se da ga vidim :-)

WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM

Suzuki Vstrom 650 DL, 2009. godište, Touring, vozilo prešlo 37900 km, Novi Bečej. Cena 4.550 € - Motori - Polovni Automobili

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

• Drug član, 2000 postova
  • Motocikl: Strom 650 xt

Svidja mi se sve sem drzaca bočnih kofera koji su kriminalni koliko su udaljeni od motora pa je širina sa koferima kao autobus!

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 1558 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000

Za kofere se slažem, ali oni bi se montirali možda 1-2 puta godišnje. :-)

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

• Drug član, 942 postova

Sto sam se iznervirao juce! Krenem na voznju oko podne da me malo mine zelja, kad naletim na mog komsiju u penziji, inace coveka zbog kog sam kao klinac i zavoleo motore. Naravno, stanem da se pozdravimo, da mu pokazem novu masinu, oslonim ga na copu i sidjem sa motora. Pri tom je ulica blago na nizbrdo u tom delu, ali nista specijalno. Ma nije proslo ni dve sekunde on vice Pazi, drzi ga! - ja se okrenem, motor pada na mene. Sva sreca da sam bio jako blizu i uz njegovu pomoc sam uspeo da ga zadrzim da ne padne na asfalt. Pogledam zasto se to desilo, i skapiram kakvi su slepci Suzukijevi inzenjeri. Ugao cope sa vertikalom zaklapa ugao od nekih desetak stepeni, mozda ni toliko. Tako da je potrebna vrlo mala sila da ga gurnes u napred (ili nizbrdica da krene sam) da se copa sama zatvori i motor padne. Popizdeo sam. Odem u garazu, osmotrim kako stoje Kawe, ma nije za poredjenje, ugao cope je bar duplo veci, motori propisno nagnuti na stranu. I milion posto ne bi krenuli ni na vecoj nizbrdici od ove. Obratite paznju kako parkirate svoje Stromove.

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 63 postova
  • Motocikl: Honda s-wing 125, Sym NHT 300

Мени је то фобија, да га стављам на ту ћопу поготово ако није равно. Не знам дал би му и колико помаже оно проширење ћопе? 

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja