kole24 1129 Napisano pre 17 sati Drug član, 591 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Edit: Jel ima yt neki lep serijal putopisa sa stromom 650 u glavnoj ulozi? Na putevima ih srećem dosta a ne mogu da nadjem na yt nikog.Ovaj nije loš.https://youtube.com/@adventuringaround?si=DnI651xdfiPdk7IBIma i Darko.https://youtube.com/@kovacevicdarko?si=9_e7ZUnI5S9ha7p6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1839 Napisano pre 7 sati Drug član, 915 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Napravio sam danas 50ak kilometara, bilo je hladno ali vredelo je. Ne sme da se zavrce preko 5k za sada, u sestoj na tom broju obrtaja ide 110, pri tom se skoro i ne cuje. Vetra ima, ali podnosljivo, mislim da ce drugi vizir resiti problem. Krivine lepo pegla, cak sam se i na polozaj kormana malo privikao, mada bih ga definitivno podigao bar da probam da ne zalim. Sve u svemu ja zadovoljan. Nego, uocio sam na prednjoj felni jednu poprecnu liniju sirine mozda 5-6 mm, s kraja na kraj se pruza i lici mi kao da je felna tu varena i nije dobro obradjeno sve. Ima li to i kod vas? Pricam o zicanoj felni. Zadnja je inace skroz ok, deluje kao da je izlivena iz komada. Nisam slikao, zaboravih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1463 Napisano pre 7 sati (promenjeno) Drug član, 1978 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Nisam primetio tu liniju kod mene. Zagledacu sutra pa javljam. Ps: vizir je fabricki obično stavljen na srednji položaj. Postavi ga na najviši pa će biti još bolji. Ima 3 položaja ( 3 rupe u koji se srafi). Promenio pre 7 sati član bopk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1442 Napisano pre 7 sati Drug član, 948 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, Gile je napisao: Nego, uocio sam na prednjoj felni jednu poprecnu liniju sirine mozda 5-6 mm, s kraja na kraj se pruza i lici mi kao da je felna tu varena i nije dobro obradjeno sve. Ima li to i kod vas? Pricam o zicanoj felni. Zadnja je inace skroz ok, deluje kao da je izlivena iz komada. Nisam slikao, zaboravih. Primetio sam i ja to, pa sam skapirao da je to ono što je majstor @đunta pričao za DID felne. Imaju ožiljak od proizvodnje, normalna stvar i kod mene je primetno kad se zagleda jer je zlatna felna. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1463 Napisano pre 5 sati Drug član, 1978 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad niste birali kvalitetniju plavu boje za felne 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1839 Napisano pre 5 sati Drug član, 915 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Moglo bi da padne neko Stromasko druzenje na prolece, pa da na licu mesta procenimo koje su lepse? April - maj, neki vikend, negde gde je svima slicno udaljeno? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1442 Napisano pre 5 sati Drug član, 948 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Ne postoje lepse od zlatnih Mogli bi mogli bi, sto da ne, kanda nam je BG svima centrala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tebra11 37 Napisano pre 5 sati U prolazu, 18 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 2011 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Rider000 said: Ne postoje lepse od zlatnih Mogli bi mogli bi, sto da ne, kanda nam je BG svima centrala. Daleko je Beograd jos dalje je jutro Mogli ste se provozati do Hercegovine, ne moze ljepse nego u maju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1839 Napisano pre 4 sati Drug član, 915 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Daj samo lokaciju i tu smo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1463 Napisano pre 4 sati Drug član, 1978 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Tebra11 je napisao: Daleko je Beograd jos dalje je jutro Mogli ste se provozati do Hercegovine, ne moze ljepse nego u maju Svakako je u planu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tebra11 37 Napisano pre 4 sati U prolazu, 18 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Oj Trebinje Trebinje, kad me vidis piiiiiip 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sivi_tek 250 104 Napisano pre 2 sati U prolazu, 29 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Rider000 je napisao: Ne postoje lepse od zlatnih Mogli bi mogli bi, sto da ne, kanda nam je BG svima centrala. Crne sa zelenom florescentnom trakom po ivici felge (imam papir od doktora da mi se svidjaju takve stvari) Predložio bi Doboj al čekam oce li neko zveknut zanimljiviju lokaciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1442 Napisano pre 1 sat (promenjeno) Drug član, 948 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Tebra11 je napisao: Daleko je Beograd jos dalje je jutro Mogli ste se provozati do Hercegovine, ne moze ljepse nego u maju Bili već Jedna usputna kod Mokre Gore Sto se felni tiče: Promenio pre 1 sat član Rider000 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...