easy and slow 259 Napisano Decembar 5 Svrati ponekad, 83 postova Lokacija: Ruma Motocikl: ...u potrazi za novim ljubimcem Prijavi odgovor kao problematičan @bopk Kod Atile sam uvek dobijao bolje cene nego u Sumaru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1313 Napisano Decembar 5 Drug član, 858 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Pa da ugl je 300-400eur manje po modelu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 578 Napisano Decembar 5 Drug član, 1711 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Cao ljudi. Majstor kod kog sam servisirao (sad vec prodatu) Yamahu mi nudi svoj 2015 Vstrom 1000 (presao 60k km) kojeg duze vreme ima kod sebe. Kaze ima problema sa ramenom pa se resava motora i kao dace ispod cene, daje za 7k - nije nesto ispod cene, al ajde.. Dogovor je da mu sad dam 3k, a na prolece ostatak. I kaze dok god je kod mene sve sto treba raditi na motoru radice za dz, moj je samo materijal. Jel ima nekih razloga da jos malo razmislim i kalkulisem o toj kupovini ili da se upustim u to? ___________________________ Inace do sada sam vozio neprikladne motore za svoju visinu pa sam svakako od proleca planirao da gledam nesto tako. Visina 193 cm, na motorima 7-8 godina (sezonski), promenio 3-4 motora (od 250 ccm do 700 ccm).Na toj kilometrazi je potreban veliki servis koji moze da predstavlja fin trošak. Ja sam 186 m i možeš doći i probati moj, ne prodajem nego zbog visine da vidiš kako se uklapas, jer mislim da će ti tolikom za duže ture motor biti mali i boleće te kolena i ledja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7264 Napisano Decembar 5 Drug član, 3025 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Rider000 said: Tako se krecu... Preko ih ima za oko 5700, dok sracunas carinu, transport, registraciju, na isto izadjes... 8150e odeš kod Ace i isteraš iz salona. Od mene za 10godina star strom ne bi dobio preko 5000e a i to mu mLogo. Ali to sam samo ja. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KKristijan 21 Napisano Decembar 5 U prolazu, 24 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Suzuki V-Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @saxi, hvala na ponudi, ali nema potrebe da uzimam tvoj, mogu bez problema probati ovaj sto se prodaje pre nego sto ga uzmem. iznenadio si me sa tim da moze biti neudoban motor za moju visinu. ja sam mislio da spada u motore za visoke ljude. ako on nije, koji onda jeste za visoke ljude? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savavavan 397 Napisano Decembar 5 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki v strom 650xt Prijavi odgovor kao problematičan 8150e odeš kod Ace i isteraš iz salona. Od mene za 10godina star strom ne bi dobio preko 5000e a i to mu mLogo. Ali to sam samo ja. 1000cc strom nov 8150e?Sent from my M2007J3SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1655 Napisano Decembar 5 Drug član, 871 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, KKristijan je napisao: @saxi Koji onda jeste za visoke ljude? Samo ovaj, ali tesko ga je naci. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1313 Napisano Decembar 5 Drug član, 858 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, Andrej_Hotstepper je napisao: 8150e odeš kod Ace i isteraš iz salona. Od mene za 10godina star strom ne bi dobio preko 5000e a i to mu mLogo. Ali to sam samo ja. Pricamo o 1000, ne 650 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7264 Napisano Decembar 5 Drug član, 3025 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Rider000 said: Pricamo o 1000, ne 650 Pardon pardon. Mea kulpa 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1209 Napisano Decembar 5 Zainteresovan, 506 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 53 minutes ago, Andrej_Hotstepper said: Od mene za 10godina star strom ne bi dobio preko 5000e a i to mu mLogo. Koliko bi dao za 4 godine star i za 7 godina star? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7264 Napisano Decembar 5 Drug član, 3025 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, maxx said: Koliko bi dao za 4 godine star i za 7 godina star? Jel znaš za koliko je prodat bratov maja 2024. A kupljen u novembra 2023. 1600km na satu? Sve od opreme na njemu, givi vizir, crash barovi, ojačanje za ploču, shad kofer, štitnici ruku.. (otp. 1000e opreme)? Registrovan naravno do pre koji dan sad? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1408 Napisano Decembar 5 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Znam 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1655 Napisano Decembar 5 Drug član, 871 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Andrej_Hotstepper je napisao: Jel znaš za koliko je prodat bratov maja 2024. A kupljen u novembra 2023. 1600km na satu? Sve od opreme na njemu, givi vizir, crash barovi, ojačanje za ploču, shad kofer, štitnici ruku.. (otp. 1000e opreme)? Registrovan naravno do pre koji dan sad? Reci, da se sekiramo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7264 Napisano Decembar 5 Drug član, 3025 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Gile said: Reci, da se sekiramo! 8k Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1209 Napisano Decembar 5 Zainteresovan, 506 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Andrej_Hotstepper said: Jel znaš za koliko je prodat bratov maja 2024. A kupljen u novembra 2023. 1600km na satu? Sve od opreme na njemu, givi vizir, crash barovi, ojačanje za ploču, shad kofer, štitnici ruku.. (otp. 1000e opreme)? Registrovan naravno do pre koji dan sad? Znam kad je kupljen, pricali smo Zbog tebe sam i sam kupio ojacanje za plocu. Za burazov, to je sasvim postena cena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1655 Napisano Decembar 5 Drug član, 871 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislio 6-7. Da se upucam. Tih 8 je ok, realna cena, motor skoro nov, jos u razradi, soma evrica jeftiniji nego iz salona. A opet nije dat dzabe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1313 Napisano Decembar 6 Drug član, 858 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro... 8k je nov u Horgosu. Slicno sam uradio sa cb500x proletos. Kupio za 7500, registrovan, uradjen prvi servis, maglenke, givi crash barovi, shad kofer, Black Widow auspuh, prodao za 7650... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 578 Napisano Decembar 6 Drug član, 1711 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan @saxi, hvala na ponudi, ali nema potrebe da uzimam tvoj, mogu bez problema probati ovaj sto se prodaje pre nego sto ga uzmem. iznenadio si me sa tim da moze biti neudoban motor za moju visinu. ja sam mislio da spada u motore za visoke ljude. ako on nije, koji onda jeste za visoke ljude?Moj je 2018. Položaj sedenja naginje ka sportskom i nije tu problem visine, koliko uglovanosti ekstremiteta, pa krenu bolovi u kolenima, kukovima i donjem delu leđa. Zato sam ja svom dodao još nekoliko cm ispunom sedišta.Pitaj @zdjelarm koliko ga je sve zuljalo, hteo je pošto poto da ga kupi, na mišiće sam ga nagovorio da proba, i uvideo je brzo da mu je udobnost muka živa, uzeo Sport Adventure Afriku 2018 i pesmu peva sa položajem sedenja, prava uzivancija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1655 Napisano Decembar 12 Drug član, 871 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Jutros me zove Atila, stigao bajk u salon! Tek sad imam osecaj da sam ga kupio. Srecan kao malo dete. U utorak idem po njega, Boze zdravlja. 21 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano Decembar 12 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srecom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano Decembar 12 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Честитке колега Ја никако да удомим свог па да кренем пут новог Строма, изгледа да на тржишту Босне и Херцеговине нема довољно интересаната за овакве мотоцикле Чекамо до прољећа па ако не буде продаје идемо у још једну сезону 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2550 Napisano Decembar 12 Drug član, 1612 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Do utorka par dugih dana i noći, nikad proći Odličan ti je i tajming, teško da može bolji novogodišnji poklon uz jelku. Ja sam jednog doterao 13 januara, uveče besplatan vatromet, pamti se, haha I boju si najlepšu izabrao :)) Nadam se ponekom toplijem danu, da zamenim ulje i nabacim još koji kilometar na cajger! 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1655 Napisano Decembar 12 Drug član, 871 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan To je taj, samo je jos i sediste plavo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1655 Napisano Decembar 12 Drug član, 871 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima, kombi spreman, mom klinju najavio da ne ide u skolu taj dan, @kovac gm spreman i on, samo da osvane utorak i krecemo. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac gm 19 Napisano Decembar 12 U prolazu, 50 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Ex KLE 500, Ex FZ6 S, Yamaha Tracer 9 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima, kombi spreman, mom klinju najavio da ne ide u skolu taj dan, @kovac gm spreman i on, samo da osvane utorak i krecemo.Ako pogode prognozu, moci ce i auspuh da se ogaravi. Sent from my SM-G990B2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...