Milanezi 2524 Napisano juče u 10:51 Drug član, 1606 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih ja rekao da je strom duplo upotrebljiviji od v85, nisam siguran u kom smislu misli Gile da jeste. Slični su ako gledamo klasu, a u suštini mnogo različiti, dva sveta po karakteru. Probao sam taj Guzzi kad je izašao, 2019 godine. Pisao sam u njegovoj temi utiske. Pre 2 meseca sam otišao opet da ga probam i da vidim da li je vreme za prodaju stroma. Imaju dobru akciju za njega i košta 10500 eura jer stiže nova verzija za 2024. Posle ove vožnje mi nije delovao toliko sirov u odnosu na stroma kao kad sam vozio prvi put ali mi je smetalo par stvari kao i prvi put. Menjač nije na nivou Japanskih motora, da ide lako i bez šumova, ima ono klang. Mada je ovo dosta smanjeno kad se šalta u višim obrtajima, a i ceo motor kao da živne i veselije zvuči kad se vozi u gornjem delu obrtaja. Zaštita od vetra je isto dosta lošija nego na stromu. To mi je najviše smetalo, na sve ostalo nemam zamerke. Na novom 2024 modelu su navodno ove stvari ispravljene, menjač je dosta bolji i napredovali su po pitanju smanjenja vetra i buke. Na rezervoaru je dobio udubljenja koja "razbijaju" vetar i dobio je i bočne deflektore. Možemo mi da pišemo o svojim utiscima ali jedino realno je probna vožnja. Taj motor definitivno nije za svakoga i to ćeš i sam shvatiti nakon probne vožnje. Ako si bio baš zadovoljan sa stromom teško će ti se ovaj uvući pod kožu ali vredi probati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1397 Napisano juče u 13:41 (promenjeno) Drug član, 1941 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Juče sam prelomio i uzeo shad sh23 bočne kofere. U igri su bili i kapa k33. Shad sam uzeo jer imam i centralni shad pa imam i treću bravicu za njega uz bočne i onda jedan ključ otvara sva 3. Uz to širina motora se povećava minimalno. Poklopci su gore pa je otvaranje bolje. Jeftiniji su duplo. E sad, manji su od kapinih ali to mi nije presudno pošto se uvek vozim sam na motoru. Promenio juče u 13:41 član bopk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1525 Napisano juče u 16:10 Drug član, 847 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan @bopk Daj neku sliku kako stoje? @Milanezi Bas to sam i mislio, deluje mi tromije, teze, lose zasticen od vetra, ne odaje mi utisak motora za svakodnevnu upotrebu. Niti motora za neke duge ture. Vise za vikend akcije do Zlatibora i koje kuda po Srbiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1397 Napisano pre 23 sati (promenjeno) Drug član, 1941 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Nemam sliku pošto držači dolaze tek januara. Ako nadjem na netu sliku stavicu ovde. Edit: To su ovi bočni Promenio pre 23 sati član bopk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12618 Napisano pre 20 sati Ne silazi, 7349 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Treba uzeti def. i SHAD u obzir. Skoro sam gledao da pazarim sebi novu Maksiju kad videh cenu izneverovao sam, 55000. Ima neki Kappin nov model od nešto tipa 49 litra ali ono izgleda kao poluproizvod. Plastika odvratna. Jednom da dune vetar dok otvaram kofer odoše šarke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nordkapp 185 Napisano pre 11 sati Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Slovenija-Zlatibor-Ljubiš Motocikl: Strom 650 xt adventure 2018 godina Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, Gile je napisao: @bopk Daj neku sliku kako stoje? @Milanezi Bas to sam i mislio, deluje mi tromije, teze, lose zasticen od vetra, ne odaje mi utisak motora za svakodnevnu upotrebu. Niti motora za neke duge ture. Vise za vikend akcije do Zlatibora i koje kuda po Srbiji. Milanezi koji motor u mislima koji ti ne odaje utisak... jel štrom ili ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1585 Napisano pre 11 sati Drug član, 804 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Sa tržišta Srbije povlače gume čuvene firme – postoji opasnost od pucanja, vraćaju novac kupcima | NS Uživo NSUZIVO.RS Reč je o modelima Scorpion Trail II, Metzeler Tourance Next, Metzeler Tourance Next II, objavljeno je na sajtu Ministarstva unutrašnje i spoljne trgovine u odeljku Nebezbedni proizvodi (NEPRO). – Gume za motocikle robne marke Pirelli Scorpion Trail II, Metzeler Tourance Next, Metzeler Tourance Next II sa oznakom modela: 150/70R18M/CTL 70V Pirelli Scorpion Trail II; 150/70R18M/CTL ili neka stavi admin negdeSent from my RMX2202 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy and slow 250 Napisano pre 8 sati Svrati ponekad, 80 postova Lokacija: Ruma Motocikl: ...u potrazi za novim ljubimcem Prijavi odgovor kao problematičan @Nordkapp Imao 650 XT i sada sam u nedoumici šta posle...V85 TT je jedna od opcija. Definitivno veoma harizmatičan motor, dovoljno snage, udoban..Ali, post-prodaja je upitna...par komada se mesecima vrti na PA. Servisna podrška mi nije ubedljiva kao kod Japanaca, izbor after-market opreme je dosta siromašan. Zaštita od vetra je sličnija Naked + vizir motoru nego Enduro klasi. Kako ne silazim sa puta u uži izbor sam ubacio i VStrom 800 RE kao i Tracer 9, oba su u cenovnoj kategoriji V85 TT, ne toliko lepi i privlačni ali sve ostalo je na njihovoj strani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nordkapp 185 Napisano pre 6 sati Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Slovenija-Zlatibor-Ljubiš Motocikl: Strom 650 xt adventure 2018 godina Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, easy and slow je napisao: @Nordkapp Imao 650 XT i sada sam u nedoumici šta posle...V85 TT je jedna od opcija. Definitivno veoma harizmatičan motor, dovoljno snage, udoban..Ali, post-prodaja je upitna...par komada se mesecima vrti na PA. Servisna podrška mi nije ubedljiva kao kod Japanaca, izbor after-market opreme je dosta siromašan. Zaštita od vetra je sličnija Naked + vizir motoru nego Enduro klasi. Kako ne silazim sa puta u uži izbor sam ubacio i VStrom 800 RE kao i Tracer 9, oba su u cenovnoj kategoriji V85 TT, ne toliko lepi i privlačni ali sve ostalo je na njihovoj strani. Ako je tako onda bi ja uzeo sad strom 800 RE, jedina mana mi je vizuelna ljepota. ali jebat ga i mi nismo zgodni pre ružni, pa žene ništa ne kažu, ako je dobar jebač, zajeb ljepotu... Za 800 nisam osim lošeg zica, koji je napravljen od nekog blesavog materiala, često pušta vodu, sad ne znam dali samo kod nekih primercih ali je opšteniti problem, neki kažu , da su loši šavovi, pa sad znaj. Dobro to se može srediti uz nadgradnju zica. Druga mana mu je kao da sa desne strane puha u nogu topli vetrič od mašine. A sve drugu je kao ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy and slow 250 Napisano pre 6 sati Svrati ponekad, 80 postova Lokacija: Ruma Motocikl: ...u potrazi za novim ljubimcem Prijavi odgovor kao problematičan @Nordkapp Sic se rešava u Zrenjaninu za 120 eur. Izgled je nekako....u skladu sa vremenom...digitalni pa kome se sviđa. Video sam par komada sa dodatim roll-barom i svetlima, veći vizir i zaštitna mreža preko farova...i mogu ti reći da potpuno transformiše izgled. Vstrom 800 RE može da se uzme za 9,5k eur + 1k eur za sve nabrojano i do cene TTa imaš i za set LS2 kofera sa sve nosačima... Nesumnjivo je TT lepši ali, da li lepota vredi koliko sve nabrojano...hm, nisam ni sam pametan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1267 Napisano pre 6 sati Zainteresovan, 829 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan 800tku su bas pohvalili svi na recenzijama u smislu voznih karakteristika. Dizajn kako se kome svidi... Meni se i svidja i ne. Da je moglo lepse, moglo je Ali opet je Suzuki najpovoljniji sto se Japanskih motora tice. Redna 2 cilindra vece kubikaze, poznata po tome da greju po nogama. Afrika je grejala isto fino, a CF 800MT, mati mila, ono ne greje, ono šuri po nogama... Na 650tki nisam osetio taj problem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
madjija 115 Napisano pre 5 sati Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, Alekre je napisao: Treba uzeti def. i SHAD u obzir. Skoro sam gledao da pazarim sebi novu Maksiju kad videh cenu izneverovao sam, 55000. Ima neki Kappin nov model od nešto tipa 49 litra ali ono izgleda kao poluproizvod. Plastika odvratna. Jednom da dune vetar dok otvaram kofer odoše šarke. Uzeo sam Shad SH48 prošle zime u platneru, imali su neki zimski popust ludački, nije da reklamiram ali platio sam manje od 200e sa dva backrest-a. Imao sam pre toga Kappa i Givi. Mogu da ti kažem da Shad nije ništa manje kvalitetan u odnosu na Givi. Kapa je umela da se uvija a Shad i Givi ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1397 Napisano pre 5 sati Drug član, 1941 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, easy and slow je napisao: @Nordkapp Vstrom 800 RE može da se uzme za 9,5k eur Bio je 10400e na početku godine. Jel moguće da je sad ta cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 573 Napisano pre 2 sati Drug član, 1704 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Bio je 10400e na početku godine. Jel moguće da je sad ta cena?Verovatno im toliko dobro ide prodaja, da spuštaju cenu da se otarase bajkova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...