Nordkapp 185 Napisano Četvrtak u 10:07 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Slovenija-Zlatibor-Ljubiš Motocikl: Strom 650 xt adventure 2018 godina Prijavi odgovor kao problematičan On 17. 11. 2024. at 15:40, Milanezi je napisao: Ne uzimam u obzir Ktm, Italijan može ali iz druge kuće, ne Aprilia. Vozio ja, montirao kod Ivice u Va, došao do kuće (30 km), skinuo i prodao, kupio Scorpion 2. Dosta njih je prezadovoljno Mitasom, meni nisu legle, tebi možda budu ok, znaćeš kad probaš :)) U pitanju je Touring force model. Došao mi danas Rus nastanjen u Kragujevcu, odradili neku kupoprodaju i provozao se malo sa njim, da ga ispratim iz grada. Beše 'ladno ali lepo, Aleksej kaže da mu nije hladno i kakvog italijana osim aprillije imao si u obziru, da nije to duče? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2497 Napisano Četvrtak u 10:26 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Moto Guzzi V85TT 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nordkapp 185 Napisano Četvrtak u 11:27 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Slovenija-Zlatibor-Ljubiš Motocikl: Strom 650 xt adventure 2018 godina Prijavi odgovor kao problematičan pre 58 minuta, Milanezi je napisao: Moto Guzzi V85TT i meni se taj puno sviđa, samo me malo brine oko toga što ima vazdušno hlađenje, pa neki kažu, da u ovom vremnima kad je u letu sve više vruče, može bit mana, i još da puno troši ulja tokom ugrijavanja. Inače ovaj retro je meni ok in posebno što ima kardan, a snage dovoljno. Koja se ti boja sviđa jel crna ili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2497 Napisano Četvrtak u 11:45 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Sve sem crne, rosso fuji mi je najlepša, a svidja mi se i bronzana na travel verziji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nordkapp 185 Napisano Četvrtak u 11:57 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Slovenija-Zlatibor-Ljubiš Motocikl: Strom 650 xt adventure 2018 godina Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, Milanezi je napisao: Sve sem crne, rosso fuji mi je najlepša, a svidja mi se i bronzana na travel verziji. a šta misliš o ovom vazdušnom hlađenju može bit koji problem ili samo priče Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2497 Napisano Četvrtak u 12:03 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Nemam iskustva, pitaj vlasnike, ima tema o V85. Mislim da dok god se kreće nema problema sa hladjenjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1469 Napisano Četvrtak u 12:16 Drug član, 833 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, Nordkapp je napisao: a šta misliš o ovom vazdušnom hlađenju može bit koji problem ili samo priče Samo u gradu, semafori, kreni - stani, po ekstremnim vrucinama je potencijalni problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nordkapp 185 Napisano Četvrtak u 12:20 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Slovenija-Zlatibor-Ljubiš Motocikl: Strom 650 xt adventure 2018 godina Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Gile je napisao: Samo u gradu, semafori, kreni - stani, po ekstremnim vrucinama je potencijalni problem. e to sam si mislio, po kračim drumovima, u gradu, a na otvorenom neče biti problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 260 Napisano Četvrtak u 18:34 Fat and furios, 592 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan To bi trebalo da je ustvari uljno hlađenje kao stariji gs, tako da bi trebalo da podnosi i vrućine. Ovo je doduše, samo moje razmišljanje, bez prakse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2497 Napisano Četvrtak u 18:42 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Guzzi nema uljni hladnjak za razliku od gs-a, ima kit da se kupi i ugradi naknadno. Očekivao sam da će na ovoj reviziji modela dobiti taj dodatak ali nije. Imaju istoriju od 100 godina u proizvodnji tih vazdušara, ne verujem da su ga složili kako ne treba. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...