Nordkapp 185 Napisano pre 20 sati Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Slovenija-Zlatibor-Ljubiš Motocikl: Strom 650 xt adventure 2018 godina Prijavi odgovor kao problematičan On 17. 11. 2024. at 15:40, Milanezi je napisao: Ne uzimam u obzir Ktm, Italijan može ali iz druge kuće, ne Aprilia. Vozio ja, montirao kod Ivice u Va, došao do kuće (30 km), skinuo i prodao, kupio Scorpion 2. Dosta njih je prezadovoljno Mitasom, meni nisu legle, tebi možda budu ok, znaćeš kad probaš :)) U pitanju je Touring force model. Došao mi danas Rus nastanjen u Kragujevcu, odradili neku kupoprodaju i provozao se malo sa njim, da ga ispratim iz grada. Beše 'ladno ali lepo, Aleksej kaže da mu nije hladno i kakvog italijana osim aprillije imao si u obziru, da nije to duče? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2496 Napisano pre 20 sati Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Moto Guzzi V85TT 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nordkapp 185 Napisano pre 19 sati Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Slovenija-Zlatibor-Ljubiš Motocikl: Strom 650 xt adventure 2018 godina Prijavi odgovor kao problematičan pre 58 minuta, Milanezi je napisao: Moto Guzzi V85TT i meni se taj puno sviđa, samo me malo brine oko toga što ima vazdušno hlađenje, pa neki kažu, da u ovom vremnima kad je u letu sve više vruče, može bit mana, i još da puno troši ulja tokom ugrijavanja. Inače ovaj retro je meni ok in posebno što ima kardan, a snage dovoljno. Koja se ti boja sviđa jel crna ili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2496 Napisano pre 19 sati Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Sve sem crne, rosso fuji mi je najlepša, a svidja mi se i bronzana na travel verziji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nordkapp 185 Napisano pre 18 sati Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Slovenija-Zlatibor-Ljubiš Motocikl: Strom 650 xt adventure 2018 godina Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, Milanezi je napisao: Sve sem crne, rosso fuji mi je najlepša, a svidja mi se i bronzana na travel verziji. a šta misliš o ovom vazdušnom hlađenju može bit koji problem ili samo priče Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2496 Napisano pre 18 sati Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Nemam iskustva, pitaj vlasnike, ima tema o V85. Mislim da dok god se kreće nema problema sa hladjenjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1456 Napisano pre 18 sati Drug član, 832 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, Nordkapp je napisao: a šta misliš o ovom vazdušnom hlađenju može bit koji problem ili samo priče Samo u gradu, semafori, kreni - stani, po ekstremnim vrucinama je potencijalni problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nordkapp 185 Napisano pre 18 sati Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Slovenija-Zlatibor-Ljubiš Motocikl: Strom 650 xt adventure 2018 godina Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Gile je napisao: Samo u gradu, semafori, kreni - stani, po ekstremnim vrucinama je potencijalni problem. e to sam si mislio, po kračim drumovima, u gradu, a na otvorenom neče biti problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 260 Napisano pre 12 sati Fat and furios, 592 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan To bi trebalo da je ustvari uljno hlađenje kao stariji gs, tako da bi trebalo da podnosi i vrućine. Ovo je doduše, samo moje razmišljanje, bez prakse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2496 Napisano pre 12 sati Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Guzzi nema uljni hladnjak za razliku od gs-a, ima kit da se kupi i ugradi naknadno. Očekivao sam da će na ovoj reviziji modela dobiti taj dodatak ali nije. Imaju istoriju od 100 godina u proizvodnji tih vazdušara, ne verujem da su ga složili kako ne treba. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...