ProMaster 8357 Napisano Septembar 6 (promenjeno) Drug član, 1859 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, saxi je napisao: Pre 5 sati, bopk je napisao: Kako ste povezivali ove maglenke? Direktno na akumulator ili ne? Povezivao sam razne motore, i moje i tuđe, hoću da kažem razni električari su ih radili, meni Arakis konkretno i niko ih nije direktno na akumulator stavljao, razloga je puno. Te koje si ti povezivao, kao dodatnu opremu su dobijali PP aparat.. I 193 na brzom biranju.... Promenio Septembar 6 član ProMaster 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2151 Napisano Septembar 6 Drug član, 969 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan 2023. U saobracajnoj pise 46 ako se ne varam.Ne može biti 46kW. Može 52 kW ili 35kW. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1456 Napisano Septembar 6 Drug član, 832 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Onda to nisu kilovati sto sam procitao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2496 Napisano Septembar 6 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ima oznaku 35 kw na pločici na ramu i to se odnosi na neku homologaciju na odredjenom broju obrtaja koliko pravi decibela ta A2 varijanta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1877 Napisano Septembar 9 Skuteras, 3690 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan A sto nije dobro direktno na aku? Ima rele, ima osigurac izmedju… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8357 Napisano Septembar 9 Drug član, 1859 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 25 minuta, muljaz je napisao: A sto nije dobro direktno na aku? Ima rele, ima osigurac izmedju… Mnogo bolja priča je da sa akumulatora izvučeš jednu liniju na neko kućište osigurača sa kojeg ces kasnije da razvodiš sve ostale potrošače.. E sad ako imaš samo maglenke, onda i nije neka briga ako su vezane direktno da aku, ali zaštićene relejem ili osiguračem, iako uvek postoji šansa, posto je to motor jelte, da od vode, relej "zaglavi" i nastane problem.. @nafetS je imao taj problem.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1877 Napisano Septembar 9 Skuteras, 3690 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa i sva ostala instalacija je odvedena na neku tablu glavni + pa posle dalje. Kontam kad ima rele i osigurac sve jedno je odakle ce ga. Sto se tice lepljenja, drugaru neki dan zalepio rele anlasera na motoru. Stoji na fabrickom mestu, na suvom. Za dlaku izbegao pizdariju, stigao brzo do kljuca da raskaci aku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano Septembar 9 Zainteresovan, 638 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, muljaz said: drugaru neki dan zalepio rele anlasera na motoru Jedno pitanje, da znam za ne dao Bog stuaciju. Dali vagjenje osiguraca pomaze ili mora klema sa akumulatora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simke023 50 Napisano Septembar 9 U prolazu, 27 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki DL650XT, Kawasaki Vulcan 900 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Relej i osigurač sam postavio odmah iza akumulatora. Višak žica u deo za alat. Žice do relejs su zalivene mastkom, a osigurač ima zaštitno kućište. Ustvari najkritičniji deo može biti prekidač (direktno izložen vremenu). Da li stvarno mislite da bi trebalo da idem preko još jednog osigurača? Kakva su vaša uskustva sa ovakvim načinom spajanja? Za sada samo čujem loša. Niko ne kaže da kod njega to radi već xxx vremena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savavavan 397 Napisano Septembar 9 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki v strom 650xt Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Relej i osigurač sam postavio odmah iza akumulatora. Višak žica u deo za alat. Žice do relejs su zalivene mastkom, a osigurač ima zaštitno kućište. Ustvari najkritičniji deo može biti prekidač (direktno izložen vremenu). Da li stvarno mislite da bi trebalo da idem preko još jednog osigurača? Kakva su vaša uskustva sa ovakvim načinom spajanja? Za sada samo čujem loša. Niko ne kaže da kod njega to radi već xxx vremena. kod mene radi vec 4 godine.jedino sam stavio neki lepsi prekidac koji sam porucio sa alija.Sent from my M2007J3SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5769 Napisano Septembar 9 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Montirao sam bar dvadesetak komada istih ove godine i rade odlicno. Velika mogucnost podesavanja polozaja, jako svetlo, prekidac koji voli da umre posle jake kise zato sto nije vodonepropusan.. Vezuje se na plus nekog osiguraca koji dobija napon sa kontakt brave tako da ne radi na ugasenom motoru. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5280 Napisano Septembar 9 Drug član, 1883 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @Arakis na koje tačno se odnosi tvoj post ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simke023 50 Napisano Septembar 9 U prolazu, 27 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki DL650XT, Kawasaki Vulcan 900 Classic Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Arakis said: Montirao sam bar dvadesetak komada istih ove godine i rade odlicno. Velika mogucnost podesavanja polozaja, jako svetlo, prekidac koji voli da umre posle jake kise zato sto nije vodonepropusan.. Vezuje se na plus nekog osiguraca koji dobija napon sa kontakt brave tako da ne radi na ugasenom motoru. Hvala Arakis, I ja razmišljam o boljem prekidaču. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5769 Napisano Septembar 9 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan On 6. 9. 2024. at 13:58, Simke023 je napisao: Prešli smo sa LED sijalica ne LED lampe, ali ajde. Druže, ja poručio sa Temu-a. Izgledaju kao grom. Relej, osigurač, prekidač, različite dužine šrafova ta različite barove... Sve bilo oko 28 ojra. Na ove. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 121 Napisano Septembar 9 Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Moze link maglenki? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simke023 50 Napisano Septembar 9 (promenjeno) U prolazu, 27 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki DL650XT, Kawasaki Vulcan 900 Classic Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, Djomla_ said: Moze link maglenki? https://share.temu.com/Afh7FYgbkNA Bile su jeftinije onda. Pogledajte malo, ima svakakvih... Promenio Septembar 9 član Simke023 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1211 Napisano Septembar 9 (promenjeno) Zainteresovan, 784 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Arakis je napisao: Montirao sam bar dvadesetak komada istih ove godine i rade odlicno. Velika mogucnost podesavanja polozaja, jako svetlo, prekidac koji voli da umre posle jake kise zato sto nije vodonepropusan.. Vezuje se na plus nekog osiguraca koji dobija napon sa kontakt brave tako da ne radi na ugasenom motoru. Ja cu biti 21. , ako me primis. Poslao PP. Promenio Septembar 9 član Rider000 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Septembar 9 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo bolja priča je da sa akumulatora izvučeš jednu liniju na neko kućište osigurača sa kojeg ces kasnije da razvodiš sve ostale potrošače.. E sad ako imaš samo maglenke, onda i nije neka briga ako su vezane direktno da aku, ali zaštićene relejem ili osiguračem, iako uvek postoji šansa, posto je to motor jelte, da od vode, relej "zaglavi" i nastane problem.. @nafetS je imao taj problem..Nije problem, nego motivacija da stavim pežoov relej. Sad to radi kako treba, pojačano. @Darko Mihajlovic Sent from my SM-A546E using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5769 Napisano Septembar 9 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan O vidi Stefana, nema ga mesecima ođe 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8357 Napisano Septembar 9 Drug član, 1859 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Arakis je napisao: O vidi Stefana, nema ga mesecima ođe Obija kafane po Bosni, debeli... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5769 Napisano Septembar 9 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bačio se na noćni život 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoleD 423 Napisano Septembar 9 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan Na ove. Ja sam jedan od dvadesetak veličanstvenih.. Nego, nisu se nešto pokazale.. Rade odlično dok rade a ne rade nikako posle jedne celodnevne kiše (više poplava) i jednog temeljnog pranja posle puta.Obdukcija je pokazala da je lampe uhvatila korozija, a da su prekidač i instalacije preživeli. Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka@živke @Djomla_ @Rider000 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
madjija 111 Napisano Septembar 9 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da razbijemo malo monotoniju, slika sa jucerasnje voznje. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1200 Napisano Septembar 9 Zainteresovan, 499 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, nafetS said: da stavim pežoov relej Kod mene smo maglenke direkt na accu stavili privremeno (i to privremeno traje vec neko vreme). Sijaju za sve novce. Jedini problem koji sam zasada primetio jeste kada Stefan ispritiska svu dugmad na ugasenom Stromu, pa moze da ukljuci maglenke 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1211 Napisano Septembar 9 (promenjeno) Zainteresovan, 784 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Ima ih drugar na Stromu, god i po dana vec, rade sve ok. Vezane direktiva na aku... Jos pride iskusni elektricar ugradjivao na taj nacin... Sto se motora tice, nek je meni sve po PSu ugradjeno. Necu da razmisljam uopste... Promenio Septembar 9 član Rider000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...