Nesasavage 53 Napisano Octobar 1, 2022 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Suzuki Vstrom 650 L1, Yamaha XT 1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Za cene pozovi, nisu istaknute na sajtu, ja garantujem za kvalitet i dajem ocenu kao korisnik kofera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nvic 93 Napisano Octobar 2, 2022 U prolazu, 44 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650, Honda Crf 300l Prijavi odgovor kao problematičan On 9/27/2022 at 9:11 PM, Bratislav 1973 said: Continental Trail attack trenutno na 1050XT, bas zadovoljan. Moja preporuka Continental a sledeci set ce biti Anakee Adventure( na tavanu trenutno ). Ja imam Anakee Adventure, odlicne gume! Moje presle vec 22000 i jos imaju mesa za bar 2-3k. U pocetku mi bile malo bucnije, ali to je ocekivano za gumu koja je pravljena da moze i na laganiji off (bez blata). Definitivno kupujem iste kad dodje vreme. pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7098 Napisano Octobar 2, 2022 Drug član, 2979 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan On 9/30/2022 at 7:00 AM, Nesasavage said: Ja sam moje Metz kupio u Swiss, preko sajta PneuExpert. ch. Prednja mi je made in germany, a zadnja made in china. Da li sad to ima neke veze nemam pojma, ali sam zadovoljan gumama. Ne verujem da je kineski Metz nesto losijeg kvaliteta, jer znam da sve velike firme koje posluju u Kini imaju svoje inzenjere i kontrolore kvaliteta, a kinezi su samo jeftina radna snaga. Mozda gresim, ali to je neka moja filozofija. Nije reč o jeftinoj radnoj snazi, mi smo jeftiniji sad od Kineza - ko ne veruje nek gugla. Reč je o kapacitetima sirovina, ceni energije (oni mlate ugalj) i najbitnije ekologije koja njih ne koči. Mogu da zamislim pakao koji proizvođač ima kad proizvodi gume u Nemačkoj, ovako, izveze svoje zagađenje, ima manje troškove i cepaj. Metzeler je meni barem bio uvek najbolje u grip/dugotrajnost odnosu (roadtec 01). Conti attack je mnooogo bolje držao ali trajao trećinu Metza... Pričam o sport touring gumi za VFR. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisa66 106 Napisano Octobar 3, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara Motocikl: Vespa px200, BMWF800GS Prijavi odgovor kao problematičan Drugari,koja bese sijalica za oboreno svetlo ide,Neka preporuka? H7 ?Neka bolja ili je sve to isto? Hvala svima.. Uzeo neku Osram traje 3xduze 650 kinti Promenio Octobar 3, 2022 član sinisa66 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1200 Napisano Octobar 3, 2022 Zainteresovan, 499 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan @nafetS je menjao juce, pa je svez sa info 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Octobar 3, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Drugari,koja bese sijalica za oboreno svetlo ide,Neka preporuka? H7 ?Neka bolja ili je sve to isto? Hvala svima.. Uzeo neku Osram traje 3xduze :na_glavi:650 kintiSiniša, što ne reče ranije, ja juče menjao sa drugarom, mogli smo da šarafamo zajedno, u subotu noć mi crklo, srećom sam bio po gradu..H7 ide, uzeo sam osram običnu. Imaju one laser night epic extra, al nešto ne znam koliko bi to od vibracija trajalo...Samo strpljenja malo pri radu, ukratko:2x 2 šrafa ispod kljuna.6 onih pop nitni (2x2 na plastikama sa strane, 2x1 na instrument tabli gore)Plastiku tu bočnu (na kojima piše vstrom) uzmeš tu kod rezervoara (u visini gde su bile nitne), povučeš ka sebi i na gore, bez silovanja, žabice da ispadnu, nema na silu. Kad ispadne, slajdneš ka napred i voila. Oslobađaš tako pristup jednom krstastom šrafu, on zapravo drži donju stranu instrument table. Raskačiš tu plastiku od druge sa kojom je bila spojena šrafom, da to može da radi malo. Isto to sa druge strane.Blago vučeš te donje plastike od sata ka nazad i nategneš donji deo sata blago isto ka nazad, ka rezervoaru, a odozgo pritiskaš kilometar sat od sredine par cm levo i par cm desno, tri žabice ga drže. Vide se na slici ovde, kao na 25%, 50% i 75% širine. Shared album - Stefan Djordjevic - Google Photos PHOTOS.APP.GOO.GL Pomeriš sat, ne raskačinji žičke, možeš prići sijalici. Ima onaj žičani osigurač, malo se igraš sa njim, to je uvek nekom magijom da se skine i vrati. Perce od šeširića sijalice ide gore, kao 12h na satu.Proveri da li radi kad namestiš, pre nego kreneš da sklapaš sve u kontra smeru. Sat kad vraćaš, gledaj na satu unutra ima pin koji uđe u rupu na "ramu", tj to je kao nosač, vidi se taj krug gumirani i pin na slici gore. Drugačije i ne možeš da ga vratiš, više savet ako vidiš da ne može da priđe sat lepo nazad, da znaš šta je.Pri vraćanju plastika tu kod krstastog šrafa moraš da uklopiš, tj plastiku od sata opet da podvučeš, ima jezičak koji se glavi u drugu plastiku (onu koja je na rezervoaru). Takođe one lepe farbane plastike (gde piše vstrom, što smo skinuli), slajduješ da uđu jezičci, pa onda klik klik klik žabice. Mene i Milana to ubacivanje jezičaka napatilo, dugačka je ta plastika i uvija se, pa ne uhvati jezičak, pa ispočetka.I ne zateži šrafove kod kljuna mnogo, sigurno su jači od plastike Sad kad pročitam, ovo mi je tako zbrda zdola zvuči, al ako kreneš da radiš, to je to, biće jasniji tekst. Ne umem da ti objasnim koliko je prosto, samo sam zakomplikovao. Samo polako. Ako treba pomoć, pozovi, broj imaš! Lako ćemo slikanjem, i pričom, ako sam ga ja sa dve leve ruke uradio, doduše imao sam pomoć drugara.Sent from my M2002J9G using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DMartinovic 65 Napisano Octobar 4, 2022 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo linka za menjanje sijalica, ovo je sa obicnih na led ali je lepo prikazan postupak skidanja kontrolne table. Ja menjao sebi prema snimku, nije bilo problema. Mozda nekom pomogne 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisa66 106 Napisano Octobar 4, 2022 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara Motocikl: Vespa px200, BMWF800GS Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, nafetS said: Siniša, što ne reče ranije, ja juče menjao sa drugarom, mogli smo da šarafamo zajedno, u subotu noć mi crklo, srećom sam bio po gradu.. H7 ide, uzeo sam osram običnu. Imaju one laser night epic extra, al nešto ne znam koliko bi to od vibracija trajalo... Samo strpljenja malo pri radu, ukratko: 2x 2 šrafa ispod kljuna. 6 onih pop nitni (2x2 na plastikama sa strane, 2x1 na instrument tabli gore) Plastiku tu bočnu (na kojima piše vstrom) uzmeš tu kod rezervoara (u visini gde su bile nitne), povučeš ka sebi i na gore, bez silovanja, žabice da ispadnu, nema na silu. Kad ispadne, slajdneš ka napred i voila. Oslobađaš tako pristup jednom krstastom šrafu, on zapravo drži donju stranu instrument table. Raskačiš tu plastiku od druge sa kojom je bila spojena šrafom, da to može da radi malo. Isto to sa druge strane. Blago vučeš te donje plastike od sata ka nazad i nategneš donji deo sata blago isto ka nazad, ka rezervoaru, a odozgo pritiskaš kilometar sat od sredine par cm levo i par cm desno, tri žabice ga drže. Vide se na slici ovde, kao na 25%, 50% i 75% širine. Shared album - Stefan Djordjevic - Google Photos PHOTOS.APP.GOO.GL Pomeriš sat, ne raskačinji žičke, možeš prići sijalici. Ima onaj žičani osigurač, malo se igraš sa njim, to je uvek nekom magijom da se skine i vrati. Perce od šeširića sijalice ide gore, kao 12h na satu. Proveri da li radi kad namestiš, pre nego kreneš da sklapaš sve u kontra smeru. Sat kad vraćaš, gledaj na satu unutra ima pin koji uđe u rupu na "ramu", tj to je kao nosač, vidi se taj krug gumirani i pin na slici gore. Drugačije i ne možeš da ga vratiš, više savet ako vidiš da ne može da priđe sat lepo nazad, da znaš šta je. Pri vraćanju plastika tu kod krstastog šrafa moraš da uklopiš, tj plastiku od sata opet da podvučeš, ima jezičak koji se glavi u drugu plastiku (onu koja je na rezervoaru). Takođe one lepe farbane plastike (gde piše vstrom, što smo skinuli), slajduješ da uđu jezičci, pa onda klik klik klik žabice. Mene i Milana to ubacivanje jezičaka napatilo, dugačka je ta plastika i uvija se, pa ne uhvati jezičak, pa ispočetka. I ne zateži šrafove kod kljuna mnogo, sigurno su jači od plastike Sad kad pročitam, ovo mi je tako zbrda zdola zvuči, al ako kreneš da radiš, to je to, biće jasniji tekst. Ne umem da ti objasnim koliko je prosto, samo sam zakomplikovao. Samo polako. Ako treba pomoć, pozovi, broj imaš! Lako ćemo slikanjem, i pričom, ako sam ga ja sa dve leve ruke uradio, doduše imao sam pomoć drugara. Sent from my M2002J9G using Tapatalk Hvala na iscrpnom odgovoru druze moj.I ja primetio kada sam se vratio sa voznjice u nedelju predvece. Dok sam citao post gore pomislih kako je ipak lakse ugraditi stent pacijentu ili nesto slicno umesto ove h7. Srecom zamolicu suprugu da pomogne oko tih plastika da ne bih nesto odlomio.... Inace za vikend tj nedelju planiramo bajaderice ako posluzi vreme pa da se spremas polako. Javljam sta sam uradio. Veliki pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisa66 106 Napisano Octobar 4, 2022 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara Motocikl: Vespa px200, BMWF800GS Prijavi odgovor kao problematičan 17 minutes ago, DMartinovic said: Evo linka za menjanje sijalica, ovo je sa obicnih na led ali je lepo prikazan postupak skidanja kontrolne table. Ja menjao sebi prema snimku, nije bilo problema. Mozda nekom pomogne Hvala prijatelju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisa66 106 Napisano Octobar 4, 2022 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara Motocikl: Vespa px200, BMWF800GS Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, sinisa66 said: Hvala na iscrpnom odgovoru druze moj.I ja primetio kada sam se vratio sa voznjice u nedelju predvece. Dok sam citao post gore pomislih kako je ipak lakse ugraditi stent pacijentu ili nesto slicno umesto ove h7. Srecom zamolicu suprugu da pomogne oko tih plastika da ne bih nesto odlomio.... Inace za vikend tj nedelju planiramo bajaderice ako posluzi vreme pa da se spremas polako. Javljam sta sam uradio. Veliki pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Octobar 4, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan DMartinovic okačio video, to je to, prema mom "scenariju" sniman Vidiš, nije ništa spec, sredićeš to! Za nedelju hvala za poziv, al teško, neke obaveze ceo dan. Mada, ove godine sam uspeo jednom da odem, bio u Aranđelovcu i vodio kolege, oduševljeni svi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisa66 106 Napisano Octobar 4, 2022 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara Motocikl: Vespa px200, BMWF800GS Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, nafetS said: DMartinovic okačio video, to je to, prema mom "scenariju" sniman Vidiš, nije ništa spec, sredićeš to! Za nedelju hvala za poziv, al teško, neke obaveze ceo dan. Mada, ove godine sam uspeo jednom da odem, bio u Aranđelovcu i vodio kolege, oduševljeni svi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisa66 106 Napisano Octobar 4, 2022 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara Motocikl: Vespa px200, BMWF800GS Prijavi odgovor kao problematičan OK,bas odgledah...videcemo,mogao si i laksi scenari da osmislis. Zamisljam stromica ocerupanog kao pile od napred (ionako je zut) u naked varijanti Za Okupljanje onda na prolece da se organizujemo.(Meni ovaj kraj leta bio bas katastrofa,slabo se vozilo,malo bolestan, malo obaveze u stvari cela godina tako) Hvala jos jednom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Octobar 9, 2022 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ето због чега више волим прве генерације В Строма 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokins 42 Napisano Octobar 9, 2022 U prolazu, 30 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: V-STROM DL1000, VFR 800X Crossrunner, BMW R1200 GS LC Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo, pokusao sam da nadjem u temi ali bez uspeha... Kupih V-strom 1000 juce (predstavicu ga uskoro u temi) pa sad gledam da li su svi brojevi na svom mestu. Ne uspevam da nadjem gde se nalazi broj motora a u pitanju je v-strom 1000 iz 2008 godine pa bih zamolio ko zna da napise da uporedim i da sam miran. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctore 288 Napisano Octobar 11, 2022 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Sa srecom @bokins https://www.manualslib.com/manual/759936/Suzuki-Dl1000.html?page=107 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokins 42 Napisano Octobar 11, 2022 U prolazu, 30 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: V-STROM DL1000, VFR 800X Crossrunner, BMW R1200 GS LC Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno, uspeo sam da pronadjem istog dana samo je trebalo skinuti onu zastitnu plastiku sa donje strane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1773 Napisano Octobar 16, 2022 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima iskustva sa ovim i da li je ugrađivao neko na svoj motor, gledam po netu svi ga hvale Throttle Snatch BE GONE! | G2 Street Throttle Tamer for Suzuki! WWW.G2ERGO.COM Eliminate throttle snatch or jerky throttle with the G2 Tamer Throttle Tube for Suzuki Street Bikes. Click here to see how our progressive throttle tube can control your motorcycle‚Äôs power characteristics. Get Control! With a G2 Throttle Tamer Tube! Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1773 Napisano Octobar 17, 2022 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Da odgovorim sam sebi, ja sam ovo naručio, kad stigne i montiram, javljam utiske.Mislim da će mi rešiti on-off efekat seckanja gasa i finije doziranje gasa pri malim brzinama.Sent from my SM-A705FN using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nordkapp 185 Napisano Octobar 17, 2022 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Slovenija-Zlatibor-Ljubiš Motocikl: Strom 650 xt adventure 2018 godina Prijavi odgovor kao problematičan Momci razmišljam, da bi zamjenio ovog stroma, pa me interesuje, koliko bi bila realna cijena za prodaju. Godina 2018, 25.500km, sva tri kufer(na slici), mivv lanac, prerada sjedišta itd..., sasvim nove gume stavljene, 3. vlasnik... Eto od prilike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Octobar 17, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan šta si kontao sledeće i koji su razlozi? Pitam onako, znatiželje radi, jer je ovo nov motor (4 godine star, mala kilometraža).. Čisto da znam čime da protivurečim zameni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nordkapp 185 Napisano Octobar 17, 2022 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Slovenija-Zlatibor-Ljubiš Motocikl: Strom 650 xt adventure 2018 godina Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, nafetS je napisao: šta si kontao sledeće i koji su razlozi? Pitam onako, znatiželje radi, jer je ovo nov motor (4 godine star, mala kilometraža).. Čisto da znam čime da protivurečim zameni Znam, malo mi ga žao, samo onako pitam, zapalio se za ovog novog što če da dolazi 700 strom ili ako stignem za 1000-ko ovaj De varianta kad stigne. To bi zna se preko zime prekužio, pa sad u Milanu dođe ako ne lažu oba dvoje nove, pa da vidimo. Ako ne ostajem na ovome, ali ako je neko interesant onda sve se tu može, sam neznam kakva je sad cijena na tržišču. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 919 Napisano Octobar 17, 2022 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Nordkapp je napisao: Godina 2018, 25.500km, sva tri kufer(na slici), mivv lanac, prerada sjedišta itd..., sasvim nove gume stavljene, 3. vlasnik... Eto od prilike. Ja prodao sa 32.000 km. za 7.600 EUR pre par meseci, ako ti nesto znaci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nordkapp 185 Napisano Octobar 17, 2022 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Slovenija-Zlatibor-Ljubiš Motocikl: Strom 650 xt adventure 2018 godina Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Darko Floyd je napisao: Ja prodao sa 32.000 km. za 7.600 EUR pre par meseci, ako ti nesto znaci. Znači, puna hvala,samo da od prilike znam kako je na tržišču kod prodaje. Jel bio iste godine ili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 919 Napisano Octobar 17, 2022 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan @Nordkapp sve isto samo malo veća kilometraža. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...