Vampa 3459 Napisano April 29, 2022 Drug član, 1101 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan @TAZZPa ne radi ni km sat kako ce znati policija koliko se brzo vozi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2603 Napisano April 29, 2022 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Mislis da nema dobar kontakt negde u njemu?Meni jednom nije bio lepo spojen pa je u tom trenutku brljala tabla.Mislim da kil swich prekidač kad korodira unutra neće da upali svetlo, samo se otvori i očisti, to sam čitao negde ali planiram kod sebe da uradim Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3459 Napisano April 29, 2022 Drug član, 1101 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra cu da pogledam bolje sta ga muci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1250 Napisano April 30, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna sveža današnja. Uf kakav dan. 650 km i kiša u kanjonu Morače. Večeras spavanje Ulcinj a sutra dalje na jugoistok. Ohrid ili Saranda, do Tirane ću se odlučiti Promenio April 30, 2022 član baneBP 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Maj 1, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Da prijavim stromića na vidikovcu Molitva, drugar u Sjenici kod rodbina, svratih na kafu "ajmo do vidikovca, parkiraš na magistrali i popnemo se do gore autom". Meni u glavi već plan da odem motorom gore, šta je 5-6km.. Pretrnuo sam do gore, nisam (još uvek) vičan off-roadu, sve sem utabanog makadama je debelo van zone komfora, preispitivao sam se, na vrhu bio i ljut na sebe, jer sam se brinuo oko povratka. Srećom spust je bio opušteniji, znao sam šta me očekuje i lagano.Hvala @maxx na savetima oko spusta, ključno "imaš dva drugara u autu, podigne se lako motor kad ljosneš", baš ono što mi je trebalo da čujem Shared album - Stefan Djordjevic - Google Photos PHOTOS.APP.GOO.GL Sent from my M2002J9G using Tapatalk 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1200 Napisano Maj 1, 2022 Zainteresovan, 499 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, nafetS said: Hvala @maxx na savetima oko spusta, ključno "imaš dva drugara u autu, podigne se lako motor kad ljosneš", baš ono što mi je trebalo da čujem Molim i drugi put :-D Imas crash barove i bash plate, sve bi ok bilo ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Maj 1, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Metal zaštićen, a kad ponos prođe? Sent from my M2002J9G using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Maj 2, 2022 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Одмах, ипак је то "off", ако ниси пао, ниси ни возио Видиш да су они који воле тако да возе увек усвињени до максимума? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1200 Napisano Maj 2, 2022 Zainteresovan, 499 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 18 hours ago, Zuba87 said: Видиш да су они који воле тако да возе увек усвињени до максимума? @nafetS ako ovakav nisi bio, off nisi vozio :-P 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Maj 2, 2022 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Nemere to StromNe ložite ih, ostaće u njivi...Nije Strom divokoza...Strom je SUV, dakle OFF wannabeeSent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Maj 2, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Ume strom i mokar da bude, ne mora samo suv Pfff, pa sa ovim je lako, vidi kakve raonike ima za gume Sent from my M2002J9G using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TngCngShop 53 Napisano Maj 2, 2022 (promenjeno) U prolazu, 64 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Sad tek čitam servisnu knjigu i gledam da imam još par meseci garancije. Koji su to prevaranti ne mislim direktno Sumar već na komplet auto moto industriju. Što znači da im za servis na 6000 km neću dati ni dinara. Promenio Maj 2, 2022 član TngCngShop Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 919 Napisano Maj 2, 2022 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Garantni rok u Srbiji je 24 meseci šta god oni pisali u svojim internim knjižicama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TngCngShop 53 Napisano Maj 2, 2022 U prolazu, 64 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Darko Floyd je napisao: Garantni rok u Srbiji je 24 meseci šta god oni pisali u svojim internim knjižicama. S obzirom da je sitnim slovima skoro sve normalno izuzeto iz garancije svako natezanje završava na sudu. Igrom slučaja radim kao serviser na jednom jako velikom i jakom svetskom brendu i znam da obično sud ide u korist sitnih slova a protiv jadnog korisnika. Bilo koja promena koja nije izvršena u garantnom roku od strane ovlašćenog servisa ne ide u prilog kada do suda dođe. Mi ih bogu hvala imamo i više nego jednu Vetrobran, centralni štender, crash barovi, korman, led srednje svetlo , led svetla za maglu, nosači kofera, koferi itd itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 571 Napisano Maj 2, 2022 Drug član, 1695 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan A i Strom nije u klasi enduro motora, a i Floyd ti je napisao najbitnije. Plus to oko garancije, kod Vectora nema ograničenja u kilometrazi, u Eurosumaru je neka bedna kilometraza navedena, pa kako koga zavrnu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1250 Napisano Maj 3, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Zasluženo pranje posle pređenih oko 1700 km u 3 dana. Jedini problem u putu je crknuta sijalica kratkog svetla u povratku negde kod Preševa ali mi se nije dalo da rasturam plastike jer sam planirao da za dana stignem kući. Promenio Maj 4, 2022 član baneBP 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 440 Napisano Maj 3, 2022 Svrati ponekad, 410 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, baneBP je napisao: Zasluženo pranje kući posle pređenih oko 1700 km u 3 dana. Jedini problem u putu je crknuta sijalica kratkog svetla u povratku negde kod Preševa ali mi se nije dalo da rasturam plastike jer sam planirao da za dana stignem kući. Bravo, kupi odmah dve rezervne sijalice. Kako si zadovoljan s vizirom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1250 Napisano Maj 3, 2022 Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan 38 minutes ago, Bratislav 1973 said: Kako si zadovoljan s vizirom? Vizir odlican. Skida vetar i insekte sa kacige. Bas za ovakva malo duza putovanja sam ga i uzeo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2603 Napisano Maj 4, 2022 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav momci,da li se nekom desilo da motor pali far ima a sve ostalo nema funkciju(zmigavci,stop,tabla,sirena...)? rec je o V-strom 650 2007 godiste. Jesi li našao šta jePoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Maj 4, 2022 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan 1000% Nemac ušao u JapancaIli ti u narodu znan kao GREMLINSent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3459 Napisano Maj 4, 2022 Drug član, 1101 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Ne,normalno punjenje ima 14.4 na nekom malom gasu,ne znam koliko obrtaja jer nista na satu ne radi. Svi kontakti ocisceni naprskani kontakt sprejom. Da je samo tabla pa da se sumnja na nju ali ni zmigavci i ostalo ne radi sem kratkog svetla. Motor je u slovackoj rasturen pa da vidim sada za vikend da nastavim da trazim ili da oteramo elektricaru . Mozda je u prekidu neki kabal Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TngCngShop 53 Napisano Maj 4, 2022 (promenjeno) U prolazu, 64 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, Vampa je napisao: Ne,normalno punjenje ima 14.4 na nekom malom gasu,ne znam koliko obrtaja jer nista na satu ne radi. Svi kontakti ocisceni naprskani kontakt sprejom. Da je samo tabla pa da se sumnja na nju ali ni zmigavci i ostalo ne radi sem kratkog svetla. Motor je u slovackoj rasturen pa da vidim sada za vikend da nastavim da trazim ili da oteramo elektricaru . Mozda je u prekidu neki kabal Osigurači pregledani nisam pratio od početka? Ako je ispravan ovaj signalni onda proveri da se nije izčupala žica ispod box-a Promenio Maj 4, 2022 član TngCngShop 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3459 Napisano Maj 4, 2022 Drug član, 1101 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Sve,svaki dzek, svaki osigurac proveren. Kablovi izgledaju dobro vizuelno ne vide se ostecenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TngCngShop 53 Napisano Maj 4, 2022 U prolazu, 64 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, Vampa je napisao: Sve,svaki dzek, svaki osigurac proveren. Kablovi izgledaju dobro vizuelno ne vide se ostecenja. Proveri probnom lampom da li imaš na njemu 12v, moguće je da si izgubio 12v sa brave imaš deo za paljenje ali ne za signale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 443 Napisano Maj 5, 2022 Zainteresovan, 425 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan imaš džekove iza hladnjaka, da bi do njih pristupio moraš pola motora rasklopiti. verujem da je tu problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...