pedjacupavac 193 Napisano April 23, 2022 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzi Q 650 DL Prijavi odgovor kao problematičan Ja upravo stavio nove gume jer krećem na put od 12 tak hiljada km...tako da mi jedino gume ne trebaju 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savavavan 397 Napisano April 23, 2022 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki v strom 650xt Prijavi odgovor kao problematičan Ja upravo stavio nove gume jer krećem na put od 12 tak hiljada km...tako da mi jedino gume ne trebaju zvuci kao jako lepa voznja 12kSent from my M2007J3SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjacupavac 193 Napisano April 23, 2022 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzi Q 650 DL Prijavi odgovor kao problematičan Iran 8 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drelens 377 Napisano April 23, 2022 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSR 600, APN 4 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo. Nek je sa srecom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjacupavac 193 Napisano April 23, 2022 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzi Q 650 DL Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1250 Napisano April 23, 2022 Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam neki ljubitelj motoskupova ali eto trazim izgovor da se provozam. 380 km taman zagrevanje za sledeci vikend. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12523 Napisano April 23, 2022 Ne silazi, 7320 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Što se ne javi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3255 Napisano April 23, 2022 (promenjeno) Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kupio Stromića XT '21. Imam dva pitanja. Na nekih 7-8 hiljada obrtaja zveči plastika. Prodavac (kupio ga je u Horgošu i tamo uradio 2 servisa) kaže zvao je Atilu, ovaj mu rekao to je to, dešava se. U garanciji stoji da buka i vibracije nisu pokriveni. Dešava li se i vama? Drugo pitanjce tiče se poluge kvačila. Ima hod gore dole. Znači ne slobodan hod pre hvatanja/odvajanja napred nazad, već poluga se mrda gore dole. Opet prodavac kaže zvao Atilu za to, on mu rekao to ti je tako. Je li tako i kod vas? Nije da sumnjam u bilo čije reči, i jes' da nije GS, ali maiku mu, pa skoro da je nov... Promenio April 23, 2022 član Jupiter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1250 Napisano April 23, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Alekre said: Što se ne javi? Nisam se nesto zadrzavao. Cisto da ispostujem klub (majica, pljeska i kokakola, moje standardno). Do tamo preko BGa uz Dunav a nazad kroz Banat pa pored Titelskog brega. Znao sam ja tako prosle godine brzinski da skoknem i na Motofest u Banja Luku po majicu i cevape . Lepih 600 km u jednom danu Promenio April 23, 2022 član baneBP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano April 23, 2022 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Krmco je napisao: Može li zamena, Imam Mitas turing force, prešle oko 12 000km. Moja doplata Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Imam 4L ulja 10w50 preslo samo 3000km. Ako nekome treba, moze za 30e ili zamena za te mitas 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1250 Napisano April 23, 2022 Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Jupiter said: Kupio Stromića XT '21. Imam dva pitanja. Na nekih 7-8 hiljada obrtaja zveči plastika. Prodavac (kupio ga je u Horgošu i tamo uradio 2 servisa) kaže zvao je Atilu, ovaj mu rekao to je to, dešava se. U garanciji stoji da buka i vibracije nisu pokriveni. Dešava li se i vama? Drugo pitanjce tiče se poluge kvačila. Ima hod gore dole. Znači ne slobodan hod pre hvatanja/odvajanja napred nazad, već poluga se mrda gore dole. Opet prodavac kaže zvao Atilu za to, on mu rekao to ti je tako. Je li tako i kod vas? Nije da sumnjam u bilo čije reči, i jes' da nije GS, ali maiku mu, pa skoro da je nov... Sa plastikama nemam problema a za kvacilo je normalno da ima mali hod gore, dole 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 572 Napisano April 24, 2022 Drug član, 1696 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Imam 4L ulja 10w50 preslo samo 3000km. Ako nekome treba, moze za 30e ili zamena za te mitasApropo onih sazvakanih guma po ceni kao da su od suvog zlata , setih se da imam i ja nekih guma, higijenskih, dot je 2019, prošle godine sa njima hebao jednom a ove pola od toga, u proseku je bilo puno uzivanja a malo kilometraze 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjacupavac 193 Napisano April 24, 2022 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzi Q 650 DL Prijavi odgovor kao problematičan Ja lupio cenu... Za nekoga "našeg" može bilo koja cena Samo neka se javi kome treba, lako ćemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TngCngShop 53 Napisano April 24, 2022 U prolazu, 64 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, baneBP je napisao: Sa plastikama nemam problema a za kvacilo je normalno da ima mali hod gore, dole Vibracija nemam, kvačilo sam te hodove rešio novom ručicom ali sam imao muku sa kucanjem u prednjem vratu na kočenju. Onda je ingelijer iz Sumara mi pokušao sa prodajom priče plivajući diskovi, fiksna klešta itd. Skinuo korman, trougao dotegao vrat i kucanja nema. Da čuju se klešta i diskovi i to me nervira ali to je sad već druga priča. Igrom slučaja radio sam u Miklavžu na Mlavi u Jamahinom servisu i znam kako se sklapaju prednji krajevi kada se moped izvadi iz kontejnera. Tek nakon malo vožnje kada se ležajevi nameste moguće je lepo naštelovati vrat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7138 Napisano April 24, 2022 Drug član, 2988 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 22 hours ago, pedjacupavac said: Iran Bravo!!! To mi je jedna od želja. Bugarska i Turska su sjajne, samo na manje puteve, ne one glavne i kao vreme da je stalo... Zavidim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7138 Napisano April 24, 2022 Drug član, 2988 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, saxi said: Apropo onih sazvakanih guma po ceni kao da su od suvog zlata , setih se da imam i ja nekih guma, higijenskih, dot je 2019, prošle godine sa njima hebao jednom a ove pola od toga, u proseku je bilo puno uzivanja a malo kilometraze ...daj sliku, da vidim dal mi paše, kupio sam već par komada pa mi spadaju... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 572 Napisano April 24, 2022 Drug član, 1696 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan ...daj sliku, da vidim dal mi paše, kupio sam već par komada pa mi spadaju... Eeejj, skinuli mi mangupi sa štrika dok sam ih glancao i spremao za uskršnje tucanje i novu sezonu 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markomeha 0 Napisano April 24, 2022 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Marko se zovem. Nedavno sam kupio prvog Stroma 1000, 2002 god, pa sam zainteresovan za remapiranje i skidanje tih sek leptira, kako bi dobio mirniji rad na nizim obrtajima. Ko bi to mogao uraditi, ima li nekoga u Sremu mozda? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisa66 106 Napisano April 25, 2022 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara Motocikl: Vespa px200, BMWF800GS Prijavi odgovor kao problematičan Par fotki od danas..zagrevamo se za Skup 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3469 Napisano April 29, 2022 Drug član, 1102 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav momci,da li se nekom desilo da motor pali far ima a sve ostalo nema funkciju(zmigavci,stop,tabla,sirena...)? rec je o V-strom 650 2007 godiste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2606 Napisano April 29, 2022 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj veliki džek iza fara Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3469 Napisano April 29, 2022 Drug član, 1102 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Mislis da nema dobar kontakt negde u njemu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1847 Napisano April 29, 2022 Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan možda prekidač na ručici on pali samo dugačko svetlo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3469 Napisano April 29, 2022 Drug član, 1102 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Motor upali,upali se kratko a ostalo nista,tabla ne reaguje nijedna sijalica sirena itd. Jedino sto pali,ide i sija kratko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano April 29, 2022 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Dovoljno!Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...