maxx 1200 Napisano Mart 17, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 499 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 09482-00646 spark plug (mr8e-9) NGK info uzet sa: https://www.motosport.com/oem-parts/suzuki/2017/v_strom-_-dl650a/cylinder-head-(front) Louis izbacuje istu oznaku: Parts & Specifications: SUZUKI DL 650 V-STROM (EURO 4) | Louis motorcycle clothing and technology WWW.LOUIS.EU Find technical specifications, spare parts and accessories for SUZUKI DL 650 V-STROM (EURO 4) at Louis Bike-Database. Ako su kompatibilne sa onim drugim modelom, pitam se dal moze da skodi nesto ako se stavi "stari model" Promenio Mart 17, 2022 član maxx 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
medadetelinara 19 Napisano Mart 17, 2022 U prolazu, 43 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: Vstrom T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan 46 minutes ago, Milanezi said: Nije ovo oznaka svećica koju si napisao, CR8EIA-9 idu originalno u njega ili Denso IU 24D. Nisu specijalne, samo su iridijumske. Iste idu i na prethodni model, menjao sam ih na 50 000 km, kupovao sam u Louis-u. Ps: čestitke na motoru : ) Hvala, Jeste dobru sam oznaku napisao od 2017 pa na gore idu te nove NGK MR 8E-9 a ne znam iz kog razloga . Dali si ti te stavljao u svoj taj noviji model od 2017 CR8EIA-9? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano Mart 17, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 638 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Neki su stavljali CR (manji je "nos") pa ne udara u klip. Kako to utice na performanse.. pojma nemam. Verovatno neke razlike u teoriji. Promenio Mart 17, 2022 član Petre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2497 Napisano Mart 17, 2022 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan pre 25 minuta, medadetelinara je napisao: Hvala, Jeste dobru sam oznaku napisao od 2017 pa na gore idu te nove NGK MR 8E-9 a ne znam iz kog razloga . Dali si ti te stavljao u svoj taj noviji model od 2017 CR8EIA-9? Nisam menjao na ovom sada jer je prošlogodišnji i tek mu je 12 000 km, ako ostane dovoljno dugo biće zamena kao i na prethodnom 40-50 000 km. Menjao sam na prethodnom kao što rekoh, isti agregat, sumnjam da ima razlike u svećicama i da su nešto menjali. Sidjoh do garaže i nadjoh stare originalne svećke i kutije od novih iz Louis-a kojima zamenih fabričke. Prva ugradnja na L6 je bila Denso IU 24, zamenjene sa odgovarajućim NGK. Takodje, uputstvo za M1 kaže da ide isti tip svećica kao i na prethodniku, NKG CR8EIA-9 ili DENSO IU24D. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savavavan 397 Napisano Mart 17, 2022 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki v strom 650xt Prijavi odgovor kao problematičan Jedna lepa vest sa Fruske gore. Jos samo da se potrafi fino vreme za voznju. Završena obnova Grebenskog puta na Fruškoj gori | Novosadski informativni portal 021 WWW.021.RS Obnovom poslednje i najugroženije deonice, od Crvenog čota do Zmajevca, završena je kompletna obnova Grebenskog puta (Partizanski put) na Fruškoj gori. Hoce biti u subotu neko testiranje novog puta ako dozvole vremenski usloviSent from my SM-N975F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
medadetelinara 19 Napisano Mart 17, 2022 U prolazu, 43 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: Vstrom T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan 15 minutes ago, Milanezi said: Nisam menjao na ovom sada jer je prošlogodišnji i tek mu je 12 000 km, ako ostane dovoljno dugo biće zamena kao i na prethodnom 40-50 000 km. Menjao sam na prethodnom kao što rekoh, isti agregat, sumnjam da ima razlike u svećicama i da su nešto menjali. Sidjoh do garaže i nadjoh stare originalne svećke i kutije od novih iz Louis-a kojima zamenih fabričke. Prva ugradnja na L6 je bila Denso IU 24, zamenjene sa odgovarajućim NGK. Takodje, uputstvo za M1 kaže da ide isti tip svećica kao i na prethodniku, NKG CR8EIA-9 ili DENSO IU24D. NZM što piše u upustvu zamena svakih 12.000 baš malo , upustvo dobijeno od Atile uz motor a čitao i na netu, baš ne logično svako menjanje ulja i svećice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2497 Napisano Mart 17, 2022 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Da bi ti uzeli pare, prosto. Svako radi po svom nahodjenju, ja recimo ne bih vozio isto ulje 12000 km, za taj period ga promenim 2 puta, smatram da je bolje tako za moj motor. A neko drugi će menjati po serv.preporuci na 12000 km i misliće da je tako bolje i da tako treba. Isto tako smatram da je ludost menjati sveće na tako kratkoj kilometraži. Odjebao sam garanciju i na ovom i na prošlom stromu, sam radim servise, fiskalne račune od delova čuvam uz servisnu kniigu i predajem sledećem kupcu na uvid šta je i kada radjeno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
medadetelinara 19 Napisano Mart 17, 2022 U prolazu, 43 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: Vstrom T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan 34 minutes ago, Milanezi said: Da bi ti uzeli pare, prosto. Svako radi po svom nahodjenju, ja recimo ne bih vozio isto ulje 12000 km, za taj period ga promenim 2 puta, smatram da je bolje tako za moj motor. A neko drugi će menjati po serv.preporuci na 12000 km i misliće da je tako bolje i da tako treba. Isto tako smatram da je ludost menjati sveće na tako kratkoj kilometraži. Odjebao sam garanciju i na ovom i na prošlom stromu, sam radim servise, fiskalne račune od delova čuvam uz servisnu kniigu i predajem sledećem kupcu na uvid šta je i kada radjeno. Isto radimo i ja ulje na 5.000 napolje a za svećice sam pitao možda ima neko saznanje o čemu se radi i u čemu je sad fora u tim nazovimo novim svecicama a sad sam video negde da imaju od platine elektrodu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2497 Napisano Mart 17, 2022 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Moguće da ta svećica ( MR8E-9) nije iridijumska, nema oznaku, otuda i preporuka za ranije menjanje. Nisam sad pri uputstvu ali mislim da je kod mene preporuka za zamenu isto na 12000 km iako je iridium unutra, bar se nadam da jeste Jesi li proveravao koje su ti u motoru svećice ili ti piše u uputstvu da su te MR8E-9? Ako budeš rešio da menjaš znaj da idu 4 kom, po 2 na cilindar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 440 Napisano Mart 17, 2022 Svrati ponekad, 411 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki Motorcycle Spare Parts and Accessories WWW.SUZUKI-MOTORRAD-ERSATZTEILE.DE Suzuki Ersatzteilkatalog für original Motorrad Ersatzteile und Zubehör vom deutschen Fachhändler ✓ buy original Spare Parts and Accessories for your SUZUKI model directly from a... Suzuki V-Strom 650 3rd Gen (2017+) Maintenance Schedule MAINTENANCESCHEDULE.NET Suzuki V-Strom 650 3rd gen (2017+, including V-Strom 650XT) maintenance schedule and scheduled service intervals. Including valve checks and other regular services. http://dlv.suzukiservicepro.com/Motorcycle/POD/OM/WEBKIT_99011-28K51-03A.PDF Ako sta pomogne evo par linkova i poslednji mozes download 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
medadetelinara 19 Napisano Mart 18, 2022 U prolazu, 43 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: Vstrom T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da slučajno neko nema da proda fabrički ili Puig, Givi vizir za Stroma DL650 2017+ Voleo bi Puig al u našim radnjama nema ništa samo obećavaju da treba da stigne. Moj fabrički je malo popucao od onog produžetka sto sam stavio pa me nervira a i izgreban je dosta predhodni gazda lepio registracionu nalepnicu na vizir pa kao skalpelom da je skidao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2497 Napisano Mart 18, 2022 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Apropo svećica, morao sam da proverim da li iridijumska vatra gori u mom stromčetu U pitanju su iste svećice kao i na prethodnom modelu, potpuno iste kao što se navodi u uputstvu, CR8EIA-9, moguće kod nekoga i DENSO IU24. Znači ako je problem pronaći te MR koje navodite, možete staviti ove navedene. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
medadetelinara 19 Napisano Mart 18, 2022 (promenjeno) U prolazu, 43 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: Vstrom T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan 13 minutes ago, Milanezi said: Apropo svećica, morao sam da proverim da li iridijumska vatra gori u mom stromčetu U pitanju su iste svećice kao i na prethodnom modelu, potpuno iste kao što se navodi u uputstvu, CR8EIA-9, moguće kod nekoga i DENSO IU24. Znači ako je problem pronaći te MR koje navodite, možete staviti ove navedene. Super , hvala ovih ima da se kupe svuda, a koje je tvoj Strom godište ? Pozdrav! Promenio Mart 18, 2022 član medadetelinara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2497 Napisano Mart 18, 2022 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj baš svuda da kupuješ, ja sam u Louisu pazario, bilo mi sigurnije da ne naletim na neki falš. Moj moped je 2021 godište. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Mart 18, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, medadetelinara je napisao: Da slučajno neko nema da proda fabrički ili Puig, Givi vizir za Stroma DL650 2017+ maxmoment, puig vizir? Jedino što je 15k Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Mart 18, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Nego, prođe i ponedeljak, ja zaboravio na doodle, stisao posao, ni sa @maxx-om kafu na poslu nisam stigao... Prijavilo nas se 10 (9 + @Mile123 koji 'oće al da li može ). Ima nas fin br, vrv će biti i više ljudi, neko se nije prijavio a priključiće se. Oćemo li planirati 13.maj, tu smo imali najviše glasova? @draki jel da te mobilišemo u dobrovoljce, da povedeš "projekat: Strom 2022" ? Ja sam tu za ispomoć 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
medadetelinara 19 Napisano Mart 18, 2022 U prolazu, 43 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: Vstrom T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan 15 minutes ago, nafetS said: maxmoment, puig vizir? Jedino što je 15k Nema na stanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TngCngShop 53 Napisano Mart 18, 2022 U prolazu, 64 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, medadetelinara je napisao: Nema na stanju Nema zadnji ja uzeo pre mesec dana. Juri od preko pre će stići nego čekati njihovu nabavku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Mart 18, 2022 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Nema na stanjuAmmmmmMora puig ili može Givi?8800 MotoLand za DL1000AJa kupio Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NooN 69 Napisano Mart 18, 2022 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekome bude trebao Puig Touring clear vizir za Stromče 2012-2016 ja sam zaboravio da to ponovo oglasim. Nema ogrebotinu i ima fabričke adaptere za montažu. Cena za kolege neka bude 50€ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Mart 18, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Sad biK u maxmomentu po neke stvarčice, usput pitao za vizir, može se naruči do 10.aprila, stiže krajem aprila, cena ova gore. Bukvalno bolje u sopstvenoj režiji. Sent from my M2002J9G using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1200 Napisano Mart 18, 2022 Zainteresovan, 499 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 nedelje sam zvao motoland za givijev poviseni vizir. Nisu imali na stanju, rekli stize nova tura u aprilu uz definitivno vecu cenu. Koliko orijentaciono vecu sagovornik sa druge strane zice nije znao (jer nije u menadzmentu radnje ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1250 Napisano Mart 18, 2022 Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, nafetS said: maxmoment, puig vizir? Jedino što je 15k Ima kod Marka (Pegaz) isti za 14k Ja sam porucio treba ovih dana da stigne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1250 Napisano Mart 18, 2022 Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, maxx said: Pre 2 nedelje sam zvao motoland za givijev poviseni vizir. Nisu imali na stanju, rekli stize nova tura u aprilu uz definitivno vecu cenu. Koliko orijentaciono vecu sagovornik sa druge strane zice nije znao (jer nije u menadzmentu radnje ) E moj druze ja njih vijam za vizir, rollbar i jos neke sitnice za Stroma citavih 18 meseci, al bukvalno 18 meseci. Uvek ista prica, stize sledeci mesec. Neverovatno. Pa da sam licno otisao u Italiju do sada bi rucno savio te cevi za rollbar. Na kraju sam digao ruke i snasao se na drugom mestu. Oprema stize ovih dana. Montiram odma i startujem sezonu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesasavage 53 Napisano Mart 19, 2022 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Suzuki Vstrom 650 L1, Yamaha XT 1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan A jel probao neko od vas da naruci iz Louis-a, preko ljudi koji dovlace iz njihovih radnji. Ja sam cekao na Puig-ov vizir oko 3 nedelje. Nema greske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...