TAZZ 1466 Napisano Septembar 6, 2021 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Slike su vrhunske, kakav momenat!!! Ajd da ne ostanem dužan informaciju vezano za moj problem..Merenjem izlaznog napona na TPS-u, fabričke vrednosti 1.12V bez gasa i 4.26 na pilunom gasu, ja sam imao 1.20V bez gasa..to sam doterao u odnos 1.12 - 4.35VInače na lagano odvrtanje gasa postepeno podiže voltažu, bez prekida!Dalje, filter goriva je bio zaprljan i jedna gumica je propala na kućištu pumpe goriva pa sam zamenio oba!E sad, motor posle svega ovoga radi kao sat, milina za voziti…da li je do tps-a ili filtera goriva i te usrane gumice ne znam! Bitno je da motor prede!! Hvala svima na savetima!Sent from my iPhone using TapatalkFilter i gumica za ovo što si imao problem.Uštelovan TPS je samo višnja na vrhu kolača, da sve bude....Mehko i tečno...WooooohhhhoooooooooSent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Septembar 6, 2021 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, TAZZ said: Filter i gumica za ovo što si imao problem. Uštelovan TPS je samo višnja na vrhu kolača, da sve bude.... Mehko i tečno... Wooooohhhhooooooooo Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk Moguće...prosto mi je neverovatno da je za takvu mrvicu TPS pravio problem.. Verovatno je na srednjem otklonu gasa gorivo jedva prolazilo kroz filter dok na punom pumpa nabije pritisak i protera svo gorivo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 572 Napisano Septembar 7, 2021 Drug član, 1696 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Dajte savet gde naći DID lanac za Smora 1000 2018 godište, u pitanju je 116-17-41, uvoznik ima samo set sa 42 zuba za prednji lančanik i neću da budzim i pravim startniji motor jer je i ovako dovoljno jak, želim baš original kako je Suzuki propisao. Ima u Luisu, komplet set sa lančanicima za 135 Evra, al je zbog glupe situacije oko Korone teško dovući nešto odande DID Kettensatz Kette, Ritzel, Kettenrad kaufen | Louis Motorrad - Bekleidung und Technik M.LOUIS.DE DID Kettensatz Kette, Ritzel, Kettenrad günstig kaufen bei Louis. Top Marken ✓ Große Auswahl ✓ Kauf auf Rechnung ✓ Kein Risiko ✓ Kostenlose Rücksendung ✓ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savavavan 397 Napisano Septembar 7, 2021 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki v strom 650xt Prijavi odgovor kao problematičan Dajte savet gde naći DID lanac za Smora 1000 2018 godište, u pitanju je 116-17-41, uvoznik ima samo set sa 42 zuba za prednji lančanik i neću da budzim i pravim startniji motor jer je i ovako dovoljno jak, želim baš original kako je Suzuki propisao. Ima u Luisu, komplet set sa lančanicima za 135 Evra, al je zbog glupe situacije oko Korone teško dovući nešto odande DID Kettensatz Kette, Ritzel, Kettenrad kaufen | Louis Motorrad - Bekleidung und Technik M.LOUIS.DE DID Kettensatz Kette, Ritzel, Kettenrad günstig kaufen bei Louis. Top Marken ✓ Große Auswahl ✓ Kauf auf Rechnung ✓ Kein Risiko ✓ Kostenlose Rücksendung ✓ Lacika iz sente i caba donose stvari iz louisaSent from my SM-N975F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2608 Napisano Septembar 7, 2021 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Dajte savet gde naći DID lanac za Smora 1000 2018 godište, u pitanju je 116-17-41, uvoznik ima samo set sa 42 zuba za prednji lančanik i neću da budzim i pravim startniji motor jer je i ovako dovoljno jak, želim baš original kako je Suzuki propisao. Ima u Luisu, komplet set sa lančanicima za 135 Evra, al je zbog glupe situacije oko Korone teško dovući nešto odande DID Kettensatz Kette, Ritzel, Kettenrad kaufen | Louis Motorrad - Bekleidung und Technik M.LOUIS.DE DID Kettensatz Kette, Ritzel, Kettenrad günstig kaufen bei Louis. Top Marken ✓ Große Auswahl ✓ Kauf auf Rechnung ✓ Kein Risiko ✓ Kostenlose Rücksendung ✓ Prva prodavnica delova za traktore Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 572 Napisano Septembar 7, 2021 Drug član, 1696 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Prva prodavnica delova za traktore Pa nije ovo BMW Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Septembar 8, 2021 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Šta drugo može biti uzrok povećanim vibracijama i kakav bi test mogao uraditi da otkrijem uzrok? U pitanju je DL650 K9.Skid plate! Ubio me u pojam, naveo na svakakva razmišljanja o Stromu, ali on je još jednom dokazao da je neuništiv.Sent from my SM-G985F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TngCngShop 53 Napisano Septembar 8, 2021 U prolazu, 64 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Momci ima li kakvih ispušnih sustava za ovaj naš stroj? Makar izduvne grane, lonac je lako naći. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savavavan 397 Napisano Septembar 8, 2021 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki v strom 650xt Prijavi odgovor kao problematičan Faaker see.pronadji uljezaSent from my SM-N975F using Tapatalk 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1250 Napisano Septembar 10, 2021 Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan On 9/8/2021 at 9:53 PM, TngCngShop said: Momci ima li kakvih ispušnih sustava za ovaj naš stroj? Makar izduvne grane, lonac je lako naći. Evo ga Akrap sve komplet na akciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savavavan 397 Napisano Septembar 10, 2021 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki v strom 650xt Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav sa grosaSent from my SM-N975F using Tapatalk 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1201 Napisano Septembar 10, 2021 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 35 minutes ago, savavavan said: Pozdrav sa grosa Pozdrav :-) fin je gross u ovo doba godine, ako ne pada kisa :-D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2608 Napisano Septembar 10, 2021 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Možda se sretnemo Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisa66 106 Napisano Septembar 13, 2021 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara Motocikl: Vespa px200, BMWF800GS Prijavi odgovor kao problematičan TngCngShop 6 Posted Wednesday at 09:53 PM U prolazu, 6 posts Location: Pančevo Motorcycle: Suzuki V-Strom 650 xt Report post Momci ima li kakvih ispušnih sustava za ovaj naš stroj? Makar izduvne grane, lonac je lako naći. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisa66 106 Napisano Septembar 13, 2021 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara Motocikl: Vespa px200, BMWF800GS Prijavi odgovor kao problematičan Zvao danas Dragon Adu. 210 eur Crni karbon heksogonal + 60 eur ugradnja sa prikljucnom cevi (skida se lako i vraca fabricki) Meni to zvuci ok.Link: Početna | Dragon Ada WWW.DRAGONADA.COM Ima li neko iskustva sa njima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 929 Napisano Septembar 13, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan Ima par hiljada tih auspuha na BJB Sent from my Mi 10 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 685 Napisano Septembar 13, 2021 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja iskustva. Al ja ne vozim Japanca,pa se ne pitam puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 443 Napisano Septembar 14, 2021 Zainteresovan, 425 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan Poskupele maline i sve ostalo pa tako i auspusi...... Auspuh od dragon iz ade je odličan, ali.....do pre par gaodina kad sam ja kupovao bio je oko 120-150 e a ugradnja oko 30 e.... jbg...inflacija, a mi ekonomski tigar.... pozz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 572 Napisano Septembar 14, 2021 Drug član, 1696 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Dok je Robert radio Dragon je imao skoro duplo niže cene, kad je Robert prestao, Dragon ode sa cenom u nebesa. Zakon ponude i potražnje, plus nam se standard vozdigao toliko da nam i Nemci zavide, ko ne veruje, nek posluša pičkoustog. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdjelarm 164 Napisano Septembar 15, 2021 Zdjelarm, 146 postova Lokacija: Vračar Motocikl: Honda Africa Crf 1000 adv Prijavi odgovor kao problematičan Dajte savet gde naći DID lanac za Smora 1000 2018 godište, u pitanju je 116-17-41, uvoznik ima samo set sa 42 zuba za prednji lančanik i neću da budzim i pravim startniji motor jer je i ovako dovoljno jak, želim baš original kako je Suzuki propisao. Ima u Luisu, komplet set sa lančanicima za 135 Evra, al je zbog glupe situacije oko Korone teško dovući nešto odande DID Kettensatz Kette, Ritzel, Kettenrad kaufen | Louis Motorrad - Bekleidung und Technik M.LOUIS.DE DID Kettensatz Kette, Ritzel, Kettenrad günstig kaufen bei Louis. Top Marken ✓ Große Auswahl ✓ Kauf auf Rechnung ✓ Kein Risiko ✓ Kostenlose Rücksendung ✓ Mozda Sabac polovni delovi za motore iz proslog veka ili neki otpad Kada zamenis lanac gledaj neki drugi podmazivac da stavis kako tvoje drugare ne bi bilo stid kada celu kafanu uflekas sa uljem iz nepodesenog podmazivaca cccSent from my iPhone using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TngCngShop 53 Napisano Septembar 17, 2021 U prolazu, 64 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan On 13.9.2021. at 15:10, sinisa66 je napisao: Zvao danas Dragon Adu. 210 eur Crni karbon heksogonal + 60 eur ugradnja sa prikljucnom cevi (skida se lako i vraca fabricki) Meni to zvuci ok.Link: Početna | Dragon Ada WWW.DRAGONADA.COM Ima li neko iskustva sa njima? Čekaj drug malo mi nije jasno to oko ugradnje tog lonca koliko sam gladao fabrički je zavaren na grani iza sonde. Znači mora se seći ili grešim. Koliko sam video većina proizvođača prodaje i grane sa loncem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisa66 106 Napisano Septembar 20, 2021 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara Motocikl: Vespa px200, BMWF800GS Prijavi odgovor kao problematičan On 9/18/2021 at 12:03 AM, TngCngShop said: Čekaj drug malo mi nije jasno to oko ugradnje tog lonca koliko sam gladao fabrički je zavaren na grani iza sonde. Znači mora se seći ili grešim. Koliko sam video većina proizvođača prodaje i grane sa loncem. Pa da,pretpostavljam da se mora seci...javicu sta sam uradio i sta predlazu,ceka me tehnicki za jedno dve nedelje da zavrsim pa da ne skidam dva puta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mile123 165 Napisano Septembar 20, 2021 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Cukarica Motocikl: Bice Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, sinisa66 je napisao: Pa da,pretpostavljam da se mora seci...javicu sta sam uradio i sta predlazu,ceka me tehnicki za jedno dve nedelje da zavrsim pa da ne skidam dva puta Pratim desavanja ! Razmisljam se i o polovnom akrapu pa da mi neko secne postojecu granu i napravi slip on adapter za oba topa, pa kad je tehnicki turim fabricki i onda zamenim sa akrepom ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjacupavac 193 Napisano Septembar 20, 2021 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzi Q 650 DL Prijavi odgovor kao problematičan Dok rešavate probleme, evo par fotki sa nedavno završenog Balkan rally 2021 ! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niko 1358 Napisano Septembar 20, 2021 Zainteresovan, 491 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: A Prijavi odgovor kao problematičan I ja rešavam da hvatam zadnje zrake letnjeg sunca. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...