doktor 4856 Napisano Jul 23, 2018 Ne silazi, 5573 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi na tvom mestu zaobisao sve gume koje si naveo. Anakee jer je tehnoloski zastarela guma u poredjenju sa novijim gumama u toj kategoriji, a Pilot Road jer nema potrebe da sport-touring gumu nosis na Stromu (znam da pojedini to rade, ali iz meni nepoznatog razloga)...Ove sad gume za maxi-enduro se voze bukvalno kao bilo koje sport-touring gume samo sa karkasom prilagodjenom tipu motora...npr. Dunlop Trailsmart ima istu smesu kao Roadsmart... Pozovi Rajka iz Kragujevca i pitaj za gume, ima dosta dobru cenu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2811 Napisano Jul 27, 2018 Vozac A kategorije :D, 973 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja uzeh opet Anakee 2 Kad i ove potrosim onda cu da dam svoj krajnji sud Dobih dosta komentara za razne gume, ali eto presudile su ove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Jul 27, 2018 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vam obično traju gume, km, meseci, godina...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2811 Napisano Jul 27, 2018 Vozac A kategorije :D, 973 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo motor u januaru, gume su bile ok. Od tada sam presao skoro 12000 i sad su za mijenjanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2637 Napisano Jul 27, 2018 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Vek gume kao i ostalih komponenti na motoru najviše zavisi od stila vožnje, tj vozača. Što je tečnija vožnja sa malo kočenja, duže će i trajati. Neki prosek na malom stromu je 15000-20000 km, može i malo manje i malo više. I jako bitna stvar je kontrola pritiska, to satre gume brzo ako je nedovoljno napumpana, pogotovo u vožnjama u dvoje i sa teretom. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andra100 4 Napisano Avgust 3, 2018 U prolazu, 50 postova Motocikl: honda silver wing 600,suzuki v-strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da nađem ovo ulje scottoiler za lanac, treba mi 20-40stepeni. Da li neko zna gde ima i koliko sada košta? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 950 Napisano Avgust 3, 2018 Zainteresovan, 597 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da nađem ovo ulje scottoiler za lanac, treba mi 20-40stepeni. Da li neko zna gde ima i koliko sada košta? Hvala Probaj u Motoland-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Avgust 4, 2018 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sa Michelin Pilot Road 4 zagazio u 4 sezonu i nekih blizu 20.000 kma....drže još uvek solidno ali bih se na kraju ove sezone izljubio i pozdravio s njima...Šare još uvek ima mada na zadnjoj neki slojevi gume po obodu su ispupčeniji od drugih...?!Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Avgust 4, 2018 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Daj neku sliku da vidimo kako to izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mixa_Gekon 2 Napisano Avgust 4, 2018 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Apen 5 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se mene tice, metzeler tourance next je jedan od najboljih izbora za stroma. Evo vozim drugi set zaredom i stvarno sam prezadovoljan. Za svaku preporuku. Jos ako se uzme u obzir da bmw r1200gs iz fabrike izlazi bas sa tim gumama i u toj dimenziji, mislim da je svaka rec suvisna. U svakom slucaju, to je moje misljenje i odgovara mom nacinu voznje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Avgust 4, 2018 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Evo, ako pogledate pažljivije vide se ispupčenja odredjenog sloja na gumi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Avgust 4, 2018 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo čudno, kao da je nešto iznutra podlupilo nagužvalo. Nemoguće da se tako troši. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 737 Napisano Avgust 5, 2018 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Gume je najbolje menjati svake, eventualno svake druge sezone, pogotovo ako se vozi oštrije, a posle 4 sezone je normalno da se deformisu i skidaj to dok te ne skinu sputa u jendek neki. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Avgust 5, 2018 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Skidaj te gume i nove. Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 4 eszközömről Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13676 Napisano Avgust 5, 2018 Ne silazi, 7611 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Neka deformacija u konstrukciji. Ja bih takođe zamenio. Po mom iskustvu, gume već u trećoj sezoni pokazuju znake umora pa bi za četvrtu sezonu trebalo zagaziti novim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Avgust 5, 2018 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Da,da ovde će verovatno biti odvajanje različitih komponenti ako ih ova guma ima, a mislim da ima....tvrđu komponentu po sredini i mekšu po obodu... Naravno da bi bilo dobro menjati gume svake sezone ili bar svake druge...ali kad ne primamo nemačke plate jbga.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 732 Napisano Avgust 6, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Imam i ja istu gumu, takodje vidim neke slicne neravnine, a nove su gume. Vozi slobodno na slici izgleda dosta strasnije, dok ustvari samo su ivice pod nekim ulglom podugnute. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
adans 3 Napisano Avgust 6, 2018 U prolazu, 22 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Pegazo Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo opet pitanjce. Imam osecaj da motor muce kada mu dam gas. Cak nije osecaj nego sam siguran. Filteri su novi a ne kontam sta bi moglo biti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran Suzuki V Strom 650 22 Napisano Avgust 6, 2018 U prolazu, 59 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2016 Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, adans je napisao: Drustvo opet pitanjce. Imam osecaj da motor muce kada mu dam gas. Cak nije osecaj nego sam siguran. Filteri su novi a ne kontam sta bi moglo biti. Moguće da je gorivo. Ako nisi sipao na istoj pumpi. Desilo se i meni,ali nakon dva dana povratio je snagu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 624 Napisano Avgust 6, 2018 Zainteresovan, 507 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Meni se ponekad cini kao da motor radi drugacije, tacnije ponekad je miran i radi bas ugladjeno a ponekad ima vise vibracija nego obicno prilikom ubrzanja. Problem koji je kolega adans naveo sa mukanjem imam samo kad je gorivo ispod polovine ali mislim da mi je pumpa slabija pa zato. Cak sam imao i dosta vode u rezervoaru pa kad padne blizu minimuma desavalo se i gasenje u voznji. Moze li se nekom dijagnostikom utvrditi da li je sve nastelovano kako treba? U dealer mode nemam gresaka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Avgust 11, 2018 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne zamerite...al moram da postujem video od danas.Sent from my SM-G935F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Avgust 11, 2018 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Lep pozdrav za strom troopere Sent from my SM-G935F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran Suzuki V Strom 650 22 Napisano Avgust 11, 2018 U prolazu, 59 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast... Odlično urađeno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danilo-0306 12 Napisano Avgust 11, 2018 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima!!! jel moze neko da mi kaze sta o ovoj 1000, Zainteresovan sam a ne znam ko je bio prvi vlasnik!! https://www.polovniautomobili.com/motori/12762482/suzuki-v-strom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2811 Napisano Avgust 13, 2018 Vozac A kategorije :D, 973 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege po motoru sinoc sam primjetio jedan problem... Naime u voznji mi se desilo da mi se kontorlna tabla restartovala :S jedina nus pojava svega toga jeste da je da sat (pokazivac vremena) restartovan... Odakle da krenem sa pretragom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...