OgArD 0 Napisano Septembar 4, 2014 U prolazu, 70 postova Lokacija: Kotor Motocikl: 2006 DL650 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ovi moji su bili na motoru kad sam ga kupio.Mislim da nista nije menjano ali je zategnuto do kraja.Na njima ima oznaka LEH 039,Kupljeni u Louis-u ali ih ne vidim sada u katalogu. Idu 25 mm u visinu i 25 mm prema vozacu. Evo nadjoh u Americi i na ovom sajtu stoji da idu na model bez ABS-a. http://www.adventure...39-152-ATT.html Slikao sam gde se vidi da je promenjen ugao creva,ne ide kroz onu usku nego sa spoljne strane.Mislim da je i ugao srafa na posudi od ulja malo promenjen i to je dovoljno. Nista moracu ja to da razmontiram i vidim koliko mogu da povucem. Hvala u svakom slucaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2557 Napisano Septembar 8, 2014 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Posle 7 sezona fabricki akumulator na stromu je na izdisaju Dosta je i izdrzao i fala mu. Hteo sam da ga pocastim Yuas-om ali kao sto biva uvoznik nema na stanju i dobice tek za mesec dana.To mi je kasno,ne mogu toliko da ga cekam.Ima li neka preporuka sta staviti a da se pokazalo ok,da potraje bar 3-4 sezone? Da odgovorim sam sebi,a mozda bude jos nekome korisno. Uzeo sam Vartin akumulator ( YTX 12-BS) u firmi Torex u tc na Tosinom Bunaru.Kosta 3800 din,gel i ima garanciju god.dana. Otkupljuju stare akumulatore od auta( ne od motora) i placaju 10 din po amper casu i to odbijaju od cene novog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 242 Napisano Septembar 17, 2014 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Kako idu servisni intervali kod DL-a 650, znam da je prvi na 1000 menja se ulje i filter, pa na 6000 opet isto, sta se radi na 11000 samo ulje i filter ili jos nešto, čini mi se da sam negde pročitao da se menja ulje u štapovima. Ako neko zna neka napiše kako idu servisni intervali od početka do recimo 50000 km i sta se na svakom servisu menja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4763 Napisano Septembar 18, 2014 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ulje u stapovima, antifriz, ulje u kocnicama idu na 2 godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja-1 88 Napisano Septembar 18, 2014 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: V-strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Stendovac, evo linka sa hrvatskog foruma gde imas uputstvo za upotrebu za DL 650 : http://v-strom.hr/wa...vice_Manual.pdf Ono sto tebe interesuje sa nalazi u poglavlju ,,PERIODIC MAINTENANCE" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 242 Napisano Septembar 18, 2014 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Hvala momci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Octobar 1, 2014 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan I want!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Octobar 1, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Meni je toliko smesan ovaj kljun i podseca me na vrabca. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Octobar 1, 2014 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Koga briga za kljun, to je samo radi mode. Zicane felne su glavni korak napred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Octobar 2, 2014 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan To je samo XT izvedba, dakle mali Strom adventure. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1411 Napisano Octobar 2, 2014 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Nece se oni leba najesti sa ovim motorom ako stvarno bude bio u prodaji. Sa ovim paketom cena ce biti kao za neke motore koje bi vecina pre uzela od ovog. Strom moze da pregazi potok i da prodje nekim makadamom i da zgazi livadu i poneko komence ali daleko je od motora za vukojebine. Po meni ove felne su nepotrebne motoru kao sto je strom. Kljun je smesan koliko je glupo napravljen. Stroma 1000 bi vec rado vozio sa sve kljunom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Octobar 3, 2014 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Posle 7 sezona fabricki akumulator na stromu je na izdisaju Dosta je i izdrzao i fala mu. Hteo sam da ga pocastim Yuas-om ali kao sto biva uvoznik nema na stanju i dobice tek za mesec dana.To mi je kasno,ne mogu toliko da ga cekam.Ima li neka preporuka sta staviti a da se pokazalo ok,da potraje bar 3-4 sezone? Ja kasnim al retko upadam na forum, kod mene unibat akumulator 3 sezone i sad mu vreme za zamenu, ne znam koliko je bio kod prethodnog vlasnika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Octobar 3, 2014 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Moj Vstrom glavni sleper u kraju vec par godina, krivo mi sto nisam svaki put slikao, i ovo danas se jedva setio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Octobar 30, 2014 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Resio da se bacim u trosak, cu spickam dozvoljeni minus na motorce pa nek ide zivot Jer ima neko ideju kome da se obratim za TPS senzor i lanac bregaste? Tj za lance, posto idu 2 kom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4763 Napisano Octobar 30, 2014 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 3T Racing, Balosava 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Novembar 1, 2014 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 3T Racing, Balosava Hvala Doco Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Novembar 1, 2014 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Danas stigle Full bore opanke, jedva cekam da ih isprobam, svi me nesto mrko gledaju zbog njih, kao; sta ce ti to za stroma. Al ja msm da ce se lepo pokazati. Slika je povelika, otvarajte je u novom prozorcetu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 242 Napisano Novembar 10, 2014 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Hoće li biti neke organizacije oko kupuvine setova guma ove zime radi dobijanja povoljnije cene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Novembar 10, 2014 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu uzimati set pocetkom sledece sezone, da ne stoje gume montirane u garazi na motoru. Mada su mi ove pred kraj, mogu jos jedno 4-5000. p.s. Nije Strom, ali su iste gume u pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
recaxne 1 Napisano Novembar 29, 2014 U prolazu, 60 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: suzuki V - strom 650 piaggio liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan momci pozdrav... posle duzeg trazenja kupio sam v strom 650 kraj 2005. god odlicno radi, izaso ni 2400e ocarinjen, jos je extra ispalo kad sam ga oterao na carinjenje kazu mi da je u italiji bio reg. na 25kw pa sam ga tako i carinio a ja tek za 5 meseci mogu da polazem za A pa mi je to ispalo super sad mogu da ga vozim odmah...jedini problem je sto je padano njime zato se i prodavao. slomljen je migavac desni, ona pladtika oko fara pukla na par mesta i iskrivio se drzac fara... drzac sam ispravio onu plastiku oko fara cu verovatno da iskrpim jer je polovna 120e ali mi trebaju migavac i fuzoster (nozica) desna vozaceva i rucica kocnice prednje pa me iteresuje da li znate nekog da prodaje delove za njega? i da li neko zna nesto u vezi te homologacije koju radi agencija za bezbedost saobracaja pa traze neki COC papir itd? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jokram 63 Napisano Novembar 29, 2014 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan U zdravlje da te sluzi! Ja sam te nogostupe, nozice, fuzastere...uzeo preko ebay-a, kineska kopija originala i mogu reci da su super, izadju oko 30-tak dolara, tako da eto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
recaxne 1 Napisano Novembar 29, 2014 U prolazu, 60 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: suzuki V - strom 650 piaggio liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan hvala bolji da ti se vrati... sad sam naso neku polovnu za 10e tako da mislim da cu nju... jedini mi je problem original migavac da nadjem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4763 Napisano Novembar 30, 2014 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pozovi 3T-racing i pitaj koliko bi te kostali delovi koje zelis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2557 Napisano Decembar 18, 2014 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi,ima li vas gde? Planirao sam da preko zime kupim skid plate za stromića,još mi to ostalo da nakačim.Odlučio sam da uzmem plastični,sličan kao originalni što ima hiljadarka.Nije mnogo veliki,taman da zatvori filter ulja i da ga malo popuni dole.Grčka firma ga pravi,kupovao sam od njih ranije. Ako ima još neko zainteresovan za ovaj dodatak,verujem da bi dobili neki popust na grupnu kupovinu i manju proviziju kod momaka što rade kupovinu preko net-a.Cena je 100 eura i ima besplatna poštarina. Otprilike za mesec dana ću kupiti,a dotle ako neko odluči neka napiše ovde u temi pa da poručujemo. To je ovaj: http://www.ebay.com/...c42eadb&vxp=mtr Evo i video: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
recaxne 1 Napisano Decembar 18, 2014 U prolazu, 60 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: suzuki V - strom 650 piaggio liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan momci pozdrav da li je neko od vas stavljao onaj indikator koji pokazuje u kojoj ste brzini na stormu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...