Jump to content

Moto Zajednica

Suzuki V-Strom Srbija

Recommended Posts

• U prolazu, 70 postova
  • Motocikl: 2006 DL650 ABS

Ovi moji su bili na motoru kad sam ga kupio.Mislim da nista nije menjano ali je zategnuto do kraja.Na njima ima oznaka LEH 039,Kupljeni u Louis-u ali ih ne vidim sada u katalogu.

Idu 25 mm u visinu i 25 mm prema vozacu.

Evo nadjoh u Americi i na ovom sajtu stoji da idu na model bez ABS-a.

http://www.adventure...39-152-ATT.html

Slikao sam gde se vidi da je promenjen ugao creva,ne ide kroz onu usku nego sa spoljne strane.Mislim da je i ugao srafa na posudi od ulja malo promenjen i to je dovoljno.

cam00595.jpg

Nista moracu ja to da razmontiram i vidim koliko mogu da povucem. Hvala u svakom slucaju.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1614 postova
  • Motocikl: V-STROM

Posle 7 sezona fabricki akumulator na stromu je na izdisaju 0tuzan.gif Dosta je i izdrzao i fala mu. Hteo sam da ga pocastim Yuas-om ali kao sto biva uvoznik nema na stanju i dobice tek za mesec dana.To mi je kasno,ne mogu toliko da ga cekam.Ima li neka preporuka sta staviti a da se pokazalo ok,da potraje bar 3-4 sezone?

Da odgovorim sam sebi,a mozda bude jos nekome korisno.

Uzeo sam Vartin akumulator ( YTX 12-BS) u firmi Torex u tc na Tosinom Bunaru.Kosta 3800 din,gel i ima garanciju god.dana.

Otkupljuju stare akumulatore od auta( ne od motora) i placaju 10 din po amper casu i to odbijaju od cene novog.

• Zainteresovan, 501 postova
  • Motocikl: R 1250 GS ADV

Kako idu servisni intervali kod DL-a 650, znam da je prvi na 1000 menja se ulje i filter, pa na 6000 opet isto, sta se radi na 11000 samo ulje i filter ili jos nešto, čini mi se da sam negde pročitao da se menja ulje u štapovima. Ako neko zna neka napiše kako idu servisni intervali od početka do recimo 50000 km i sta se na svakom servisu menja.

• Drug član, 1944 postova
  • Motocikl: Strom 650 xt

Nece se oni leba najesti sa ovim motorom ako stvarno bude bio u prodaji. Sa ovim paketom cena ce biti kao za neke motore koje bi vecina pre uzela od ovog. Strom moze da pregazi potok i da prodje nekim makadamom i da zgazi livadu i poneko komence ali daleko je od motora za vukojebine. Po meni ove felne su nepotrebne motoru kao sto je strom. Kljun je smesan koliko je glupo napravljen.

Stroma 1000 bi vec rado vozio sa sve kljunom :)

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 412 postova
  • Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000

Posle 7 sezona fabricki akumulator na stromu je na izdisaju 0tuzan.gif Dosta je i izdrzao i fala mu. Hteo sam da ga pocastim Yuas-om ali kao sto biva uvoznik nema na stanju i dobice tek za mesec dana.To mi je kasno,ne mogu toliko da ga cekam.Ima li neka preporuka sta staviti a da se pokazalo ok,da potraje bar 3-4 sezone?

Ja kasnim al retko upadam na forum, kod mene unibat akumulator 3 sezone i sad mu vreme za zamenu, ne znam koliko je bio kod prethodnog vlasnika.

Moj Vstrom glavni sleper u kraju vec par godina, krivo mi sto nisam svaki put slikao, i ovo danas se jedva setio.

post-5647-0-02442100-1412366370_thumb.jpg

• Podržavam 1

Resio da se bacim u trosak, cu spickam dozvoljeni minus na motorce pa nek ide zivot 1moto3.gif Jer ima neko ideju kome da se obratim za TPS senzor i lanac bregaste? Tj za lance, posto idu 2 kom.

Danas stigle Full bore opanke, jedva cekam da ih isprobam, svi me nesto mrko gledaju zbog njih, kao; sta ce ti to za stroma. Al ja msm da ce se lepo pokazati. Slika je povelika, otvarajte je u novom prozorcetu 1zdravo.gif

post-5647-0-84550100-1414870488_thumb.jpg

• Zainteresovan, 863 postova
  • Motocikl: R1200GSA

Ja cu uzimati set pocetkom sledece sezone, da ne stoje gume montirane u garazi na motoru. Mada su mi ove pred kraj, mogu jos jedno 4-5000.

p.s. Nije Strom, ali su iste gume u pitanju.

• U prolazu, 60 postova
  • Motocikl: suzuki V - strom 650 piaggio liberty 125

momci pozdrav... posle duzeg trazenja kupio sam v strom 650 kraj 2005. god odlicno radi, izaso ni 2400e ocarinjen, jos je extra ispalo kad sam ga oterao na carinjenje kazu mi da je u italiji bio reg. na 25kw pa sam ga tako i carinio a ja tek za 5 meseci mogu da polazem za A pa mi je to ispalo super sad mogu da ga vozim odmah...jedini problem je sto je padano njime zato se i prodavao. slomljen je migavac desni, ona pladtika oko fara pukla na par mesta i iskrivio se drzac fara... drzac sam ispravio onu plastiku oko fara cu verovatno da iskrpim jer je polovna 120e ali mi trebaju migavac i fuzoster (nozica) desna vozaceva i rucica kocnice prednje pa me iteresuje da li znate nekog da prodaje delove za njega? i da li neko zna nesto u vezi te homologacije koju radi agencija za bezbedost saobracaja pa traze neki COC papir itd?

• Svrati ponekad, 213 postova
  • Motocikl: Honda XL650V Transalp

U zdravlje da te sluzi!

Ja sam te nogostupe, nozice, fuzastere...uzeo preko ebay-a, kineska kopija originala i mogu reci da su super, izadju oko 30-tak dolara, tako da eto...:)

• U prolazu, 60 postova
  • Motocikl: suzuki V - strom 650 piaggio liberty 125

hvala bolji da ti se vrati... sad sam naso neku polovnu za 10e tako da mislim da cu nju... jedini mi je problem original migavac da nadjem...

• Drug član, 1614 postova
  • Motocikl: V-STROM

Ljudi,ima li vas gde?

Planirao sam da preko zime kupim skid plate za stromića,još mi to ostalo da nakačim.Odlučio sam da uzmem plastični,sličan kao originalni što ima hiljadarka.Nije mnogo veliki,taman da zatvori filter ulja i da ga malo popuni dole.Grčka firma ga pravi,kupovao sam od njih ranije.

Ako ima još neko zainteresovan za ovaj dodatak,verujem da bi dobili neki popust na grupnu kupovinu i manju proviziju kod momaka što rade kupovinu preko net-a.Cena je 100 eura i ima besplatna poštarina.

Otprilike za mesec dana ću kupiti,a dotle ako neko odluči neka napiše ovde u temi pa da poručujemo.

To je ovaj:

http://www.ebay.com/...c42eadb&vxp=mtr

Evo i video:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja