alamunja 2501 Napisano Novembar 21, 2021 Svrati ponekad, 284 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan Blatobrani. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3485 Napisano Novembar 21, 2021 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 2501 Napisano Novembar 21, 2021 Svrati ponekad, 284 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan Jos par detalja. Poliran auspuh, provucena nova instalacija, cepovi na krajevima stapova. Rezervoar za ulje zadnje kocnice napravlljen na strugu i dobio dve karike od Tomosa. ... 7 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 2501 Napisano Novembar 29, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 284 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan Restauracija grckih postanskih biciklova izmedju dva rata. Ukupno sam 3 odradio, i uzeo prva tri mesta na takmicenju te godine. Biciklari su tamo kao golubari ovde. Svasta su spremni da urade zbog hobije i igre. Da zapale auto, da salju biciklove u Australiju na restauraciju...Ovaj moj je placao da ne farbam konkurenciji kada su provalili ko mu radi. Ovako je izgledao prvi. Pitao sam ga zasto ga je drzao u moru kada ima garazu. Promenio Novembar 29, 2021 član alamunja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 2501 Napisano Novembar 29, 2021 Svrati ponekad, 284 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan Pazljivo je ispeskareno, posto je lim istanjen od rdje. Rupe su zahatletovane i na kraju je sve dobilo Epoxy osnovnu. Sve linije sam morao da prekujem ponovo. Sto nije bilo unisteno vremenom, deformisalo je peskarenje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 2501 Napisano Novembar 29, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 284 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan Svaki sraf i maticu sam morao da sacuvam, zbog navoja. Ko zna koji su to standardi bili. Ovaj krs je poslat na hromiranje. Lancanik je verovatno od uljare iz prethodnog posta. Promenio Novembar 29, 2021 član alamunja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 2501 Napisano Novembar 29, 2021 Svrati ponekad, 284 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan Vratilo se ovo. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 2501 Napisano Novembar 29, 2021 Svrati ponekad, 284 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je pozlata, ne farba. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 2501 Napisano Novembar 29, 2021 Svrati ponekad, 284 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan Detalji. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 2501 Napisano Novembar 29, 2021 Svrati ponekad, 284 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan Finale. 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 2501 Napisano Novembar 29, 2021 Svrati ponekad, 284 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan 11 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 579 Napisano Novembar 29, 2021 Drug član, 1711 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Fantazija Fenomenalno, i majku prirodu i loše navike - skladištenje bajseva ispod talasa si prejebao sa lakoćom, magično, nema šta, divim se svemu i beskrajno uživam 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1779 Napisano Novembar 29, 2021 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan To je to, nema bolje...Sent from my SM-A705FN using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1779 Napisano Novembar 29, 2021 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Finale. Da ne poveruješ da je ovo izvodljivo, neverovatno!Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6065 Napisano Novembar 29, 2021 Drug član, 4149 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan @ alamunjaA di si slao te stvari na kromiranje??Pitam za frenda.Poslato priko Ténéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 2501 Napisano Novembar 29, 2021 Svrati ponekad, 284 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, el classico je napisao: @ alamunja A di si slao te stvari na kromiranje?? Pitam za frenda. Poslato priko Ténéré Umro je majstor. Tesko da neko od zivih hoce i zna da uradi tako nesto. Ako nadjes dobrog majstora javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 2501 Napisano Decembar 2, 2021 Svrati ponekad, 284 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan Meni najdrazi rad. Bilo je tezih i lepsih ali nekako je ovaj u potpunosti moj. Firma je Paprat. Model Fruska. Fruskogorski avatar Toponimi sa Fruske gore. Manastiri Stanovnici Mapa Fruske na amortizeru 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 2501 Napisano Decembar 2, 2021 Svrati ponekad, 284 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan Dan sto plete, noc opara, Iz pesme Laze Kostica. MEĐU JAVOM I MED SNOM Srce moje samohrano, ko te dozva u moj dom? Neumorna pletisanko, što pletivo pleteš tanko među javom i med snom. Srce moje, srce ludo, šta ti misliš sa pletivom? Ko pletilja ona stara, dan što plete, noć opara, među javom i med snom. Srce moje, srce kivno, ubio te živi grom! Što se ne daš meni živu razabrati u pletivu među javom i med snom 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5618 Napisano Decembar 2, 2021 Drug član, 1998 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Prelepa zamisao, još bolja izvedba ! Ovaj bajs je više da se stavi u neki planinarski dom kao ukras, nego da se vozi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 579 Napisano Decembar 2, 2021 Drug član, 1711 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je da se gleda i klanja umetničkom dojmu onog što nas okružuje i ispunjava, inspiracija puna energije i čarolije, tako jednostavno a tako lepo, fantazija prava 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 2501 Napisano Decembar 7, 2021 Svrati ponekad, 284 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan Motor koji sam farbao izlozen u Ducati Genova. Stigao novi Ducati na farbanje. Neki Michael Ruben Rinaldi. Evo ga. 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1779 Napisano Decembar 7, 2021 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan U jeee! Bravo!Sent from my SM-A705FN using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13976 Napisano Decembar 11, 2021 Ne silazi, 6040 postova Prijavi odgovor kao problematičan Onaj sa brojem 57 je i meni poznat lik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VelikaBeba 493 Napisano Decembar 11, 2021 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Bački Jarak Motocikl: Suzuki GSX 750 inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, dvlns je napisao: Onaj sa brojem 57 je i meni poznat lik Sale 40 ili Sale 60? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 2501 Napisano Decembar 16, 2021 Svrati ponekad, 284 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan Iz perioda dok nisam farbao motore. Svi reljefi su presvučeni kožom. Ovo je grb nekog moto kluba iz Svajcarske. Dobijem skicu, pa od gline izvajam lobanju, pa skinem kalup i izlijem je od poliestera i onda preko toga razvucem kožu. Težek posao. Na velikim aktovima sam po 6 sati rastezao kožu, i svaki put je izgledalo da neće uspeti, čak i posle godina iskustva. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...