m.milivojevic 1990 Napisano April 14, 2021 Drug član, 1129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan koliko shvatih, kolega je trazio univerzalni motocikl, sa akcentom na putni i autoput. prioritet je putni... "Postoji li univerzalni motor,tj koji je motor najblizi tome? Motor da se koristi za svakodnevno zujanje,da se vikendima vozi sa ekipom krivudavim putevima,a jednom mesecno sa suvozacicom i puno tereta da gazi autoput." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
symon 144 Napisano April 14, 2021 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: MK CRNA REKA Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha TDM 900 jako univerzalan motor... 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano April 14, 2021 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan pre 43 minuta, symon je napisao: Yamaha TDM 900 jako univerzalan motor... Ne bih se složio, vozio sam je dve sezone. Zapravo, veoma je blizu toga, ali za grad je horor! 50% vremena si na kvačilu. Kad se saživiš sa tim, manje smeta. Za osve ostalo je extra. Rekao bih, da su nekako najtačniji odgovori na strani BMW-a.... 1200 GS ili 800 GS.... Zavisi od saputnice, pretovara, itd.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 595 Napisano April 14, 2021 Zainteresovan, 562 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Onda TDM850 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano April 14, 2021 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Moja panka nema problema što se nosivosti tiče, nosi ona ko magare, al imam ja, ja nju ne mogu nikako Šalu na stranu, do sada nisam našao bolji motor koji mi zadovoljava sve što se tiče vožnje. Jeste malo teža za kreni - stani vožnju, ali to se bar u manjim mestima vrlo malo dešava. Izuzetan motor za putovanja, kraća, duža sve jedno, udoban, pouzdan i vrlo mali potrošač u odnosu na kubikažu i težinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12810 Napisano April 14, 2021 Ne silazi, 7393 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan U suštini mora da se plati takav motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3776 Napisano April 14, 2021 Astro Puki krsi sva pravila!, 928 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan R1200 RS sve sam to dobio sa njim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano April 14, 2021 Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, dl minak said: Postoji li univerzalni motor,tj koji je motor najblizi tome? Motor da se koristi za svakodnevno zujanje,da se vikendima vozi sa ekipom krivudavim putevima,a jednom mesecno sa suvozacicom i puno tereta da gazi autoput. Yamaha fz6 s. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4778 Napisano April 14, 2021 (promenjeno) Drug član, 1488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan niko da ubode u centar i da pokaze srednji prst celoj konkurenciji PS - Miki , ne primaj se , hahahhaha Honda vfr 1200 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda vfr 1200, 2010. godište, Touring, vozilo prešlo 39568 km, Niš. Cena 6.999 € - Motori - Polovni Automobili Promenio April 14, 2021 član Darko Mihajlovic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
symon 144 Napisano April 14, 2021 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: MK CRNA REKA Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Jako malo se vozim u gradu možda 500 km godišnje pa mi taj nedostatak mnogo ne smeta. Slažem se da je to jedina "mana" TDM-a sve ostalo po meni je veliki +... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5504 Napisano April 14, 2021 (promenjeno) Drug član, 821 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Svaki motor je super za po gradu,ali nije svaki za autoput...Ja sam kompromis nasao u bmw xr 1000. Promenio April 14, 2021 član Bole37 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1990 Napisano April 14, 2021 Drug član, 1129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan niko da ubode u centar i da pokaze srednji prst celoj konkurenciji PS - Miki , ne primaj se , hahahhaha Honda vfr 1200 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda vfr 1200, 2010. godište, Touring, vozilo prešlo 39568 km, Niš. Cena 6.999 € - Motori - Polovni Automobili HahahahAj R-ašu, kaži iskreno.:-PSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosn 67 Napisano April 14, 2021 U prolazu, 79 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda AfricaTwin CRF1000D2J, Yamaha XMAX 400 Prijavi odgovor kao problematičan Posto kolege ozbiljno predlazu gs1200 i 800, a nc750 je možda mala za dvoje, onda Afrika DCT, realno za po gradu je bolja od bilo cega te velicine, dct je za grad , a i za bilo sta drugo sem mozda nekog ozbiljnijeg off-roada, neprevaziđen, milina. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxxx69 132 Napisano April 15, 2021 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z, BMW K1600 GTL Prijavi odgovor kao problematičan Rekao bih da je i Super Tenere 1200 dobra opcija...Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5448 Napisano April 15, 2021 Ne silazi, 4833 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha MT09 kad se opremi nosačem bočnih kofera i vizirom očas posla postaje odličan gradski/putni motocikl, a sposoban je i da izađe ponekad na stazu. To je moj izbor za sledeću godinu verovatno, ako sakupim dovoljno novca da kupim MT09 SP. Od svih motora koje sam gledao i vozi, MT09 je nekako najbolji "all round" motocikl. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Overpressure 608 Napisano April 15, 2021 Svrati ponekad, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i, Suzuki GSX-650FA Prijavi odgovor kao problematičan Ako kupiš mt09 sledeće godine, hoćeš li prodavati hondu vtr? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5448 Napisano April 15, 2021 Ne silazi, 4833 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Overpressure je napisao: Ako kupiš mt09 sledeće godine, hoćeš li prodavati hondu vtr? Nije VTR moj. To je službeno vozilo BJBikers redakcije na kojem testiramo svašta nešto. Pa smo ga preko zime detaljno sređivali i sada ga ja dužim, mazim i pazim. To jest, imam tu neopisivu sreću da to radim P.S. Koliko mi je poznato, ni nakon službe u BJB VTR neće biti na prodaju Vidim da si bacio pik na VTR 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano April 15, 2021 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 30 minuta, Jovan Ristic je napisao: Yamaha MT09 kad se opremi nosačem bočnih kofera i vizirom očas posla postaje odličan gradski/putni motocikl, a sposoban je i da izađe ponekad na stazu. To je moj izbor za sledeću godinu verovatno, ako sakupim dovoljno novca da kupim MT09 SP. Od svih motora koje sam gledao i vozi, MT09 je nekako najbolji "all round" motocikl. Jovane,kao neko ko je probao dosta motocikala voleo bih da cujem jos neki tvoj predlog.Video sam da ti se svidja trejser 9 ali zbog nekih drugara koji su ga probali nije bio prvi izbor vec Strom.Posto je bilo povoljno kod Atile uzeo sam nov.Ono sto me je odvratilo od Yamahe je (po prici onih koji su ga vozili) njegovo vesanje za koje kazu da je jako lose uradjeno,posebno za dvoje, i neudobnost,narocito saputnika,i polozaj nogu.Obzirom da sam navikao na stromove i versise to me je malo uplasilo. Drugo,da li si probao Versys 1000 i kako bi njega pozicionirao u ovoj prici? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5448 Napisano April 15, 2021 Ne silazi, 4833 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, dl minak je napisao: Jovane,kao neko ko je probao dosta motocikala voleo bih da cujem jos neki tvoj predlog.Video sam da ti se svidja trejser 9 ali zbog nekih drugara koji su ga probali nije bio prvi izbor vec Strom.Posto je bilo povoljno kod Atile uzeo sam nov.Ono sto me je odvratilo od Yamahe je (po prici onih koji su ga vozili) njegovo vesanje za koje kazu da je jako lose uradjeno,posebno za dvoje, i neudobnost,narocito saputnika,i polozaj nogu.Obzirom da sam navikao na stromove i versise to me je malo uplasilo. Drugo,da li si probao Versys 1000 i kako bi njega pozicionirao u ovoj prici? Nisam probao ni Tracera ni Versys. Ove godine bi trebalo da odradimo test Tracera 700 i verovatno 900, ali ništa još nije sigurno. Tracer 900 GT mi deluje kao odlično opremljen motocikl, za razumnu cenu. Za vozne karakteristike ne moguda kažem ništa dok ga ne probam. Kawasaki teško da ćemo testirati, pošto nemamo nikakvu saradnju sa uvoznicima za Kawasaki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano April 15, 2021 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Onda da sacekamo info iz prve ruke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5448 Napisano April 15, 2021 Ne silazi, 4833 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, dl minak je napisao: Onda da sacekamo info iz prve ruke To bi bilo najbolje i nadamo se da ćemo uskoro realizovati testove. Trenutno je problem zbog isporuke novih modela, jer je potražnja širom Evrope velika za Tracere i MT serije, a novi su modeli za ovu godinu. To sa sobom povlači i problem da nisu stigli i testni primerci za sve modele. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gums 916 Napisano April 15, 2021 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Vyksa, Rusija Motocikl: Ducati Multistrada 1200 (Nastya) Prijavi odgovor kao problematičan S1000XR, Multistrada, mozda cak i mt 10 tourer edition I sam sam u dilemi sa novim izborom jer sam svoj prodao pre par dana, ova tri su mi idealna, ali su jako skupe igracke. Ima i jos par modela koji mogu da ti budu daily, a da mogu sve pored toga sto si naveo, tracer 9, veliki versys pa cak i v strom 1050 xt koji se meni jako dopada, ali je za moj ukus ipak malo preslab.Ista dilema, na kraju uzeo multistradu. Prvih par dana mi govori kako nisam falio. Za sada makar...Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano April 15, 2021 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, Gums je napisao: Ista dilema, na kraju uzeo multistradu. Prvih par dana mi govori kako nisam falio. Za sada makar... Sent from my iPad using Tapatalk 950 ili velika.Siguran sam da ni sa jednom nije greska.Da li imas podatak kolka je korisna nosivost multistrade? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gums 916 Napisano April 15, 2021 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Vyksa, Rusija Motocikl: Ducati Multistrada 1200 (Nastya) Prijavi odgovor kao problematičan Velika, 2012 god. Sada sam pogledao sto te zanima u manualu, evo slika.Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5448 Napisano April 15, 2021 (promenjeno) Ne silazi, 4833 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Ali skontajte grešku u uputstvu. Maksimalna težina ne sme prelaziti 35 kg, podeljeno na sledeći način... 10+10+5 = 25 EDIT: U stvari nije greška. Jer kaže 10 kg po bočnom koferu, dva bočna x 10 kg = 20 kg Sve okej zaboravite da sam pisao Promenio April 15, 2021 član Jovan Ristic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...