Jump to content

Moto Zajednica

Nova Akcija! Medjunarodna manifestacija 'Radost Evrope'

Recommended Posts

• Vlasnik sajta, 5372 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Ko je pitao imamo li neku akciju pre Nove Godine? :)

Dakle, Decji kulturni centar Beograda, uz pokroviteljstvo grada Beograda organizuje sledece nedelje medjunarodnu manifestaciju 'Radost Evrope', sigurno ste culi za to. Ta manifestacija se odrzava od 1. do 5. Oktobra, a zvanicno pocinje 1. Oktobra svecanim karnevalom koji krece od Trga Republike i ide do Kalemegdana, kroz Knez Mihajlovu.

Nas su pozvali da svojim prisustvom na Trgu Republike uvelicamo pocetak karnevala. Takodje, pozvali su nas da pomognemo oko raznosenja i svecanog urucivanja poziva za ucestvovanje ustanovama koje su prijatelji manifestacije, dalje deci iz Doma za nezbrinutu decu i decu bez roditeljskog staranja, kao i deci iz beogradskih osnovnih skola.

Takodje, mi cemo karnevalsku povorku ispratiti sa Trga, ali i docekati na ulasku na Kalemegdan, tako sto cemo motore uredno i pod konac parkirati sa obe strane ulaza na Kalemegdan iz Knez Mihajlove ulice.

Evo tacnog plana desavanja za Sredu, 1. Oktobar (znam, radni je dan...):

09:30 - 10:00 - Okupljanje ispred Muzeja 25. Maj (mesto desavanja akcije dobrovoljnog davanja krvi)

Tu cemo da okitimo motore i obucemo plashtove (tj. poncho  ::), valjda se tako zove)

10:00 - 10:30 - Prvi defile kroz Beograd, od muzeja 25. Maj do Trga Republike :D

motori ce biti okiceni balonima, a mi cemo da ogrnemo plashtove sa obelezjima manifestacije 'Radost Evrope'

10:30 - 11:00 - Boravimo na Trgu Republike sa klincima, ispracamo ih na karnevalsku setnju

11:00 - 11:15 - Drugi defile kroz Beograd, od Trga Republike do ulaska na Kalemegdan iz Knez Mihajlove (rutu jos smisljamo)

11:15 - 12:00 (a mozda i ranije) - Docekujemo decu i nakon toga smo slobodni.

Znam da je to radni dan i znam da je hladno, ali je jako lepa manifestacija u pitanju i super je povod za jos jedno druzenje :)

Dakle, molim sve koji su preko 90% sigurni da ce moci da potrose 2 - 2.5 sata sledece Srede, da se jave u ovoj temi da bismo znali koliko ce nas biti tada. Takodje, potrebni su nam ljudi da u toku ove i sledece nedelje organizujemo ekipice od po 3-4 motora, koji bi odneli i svecano urucili pozivnice odredjenim ustanovama po Beogradu. Tu nam je obavezno da organizujem i slikovanje, za nas tekst o toj akciji, a i za medije :)

Hajdemo BJBikersi, vreme je za akciju! :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svakom po zasluzi, 12421 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Ma za akcije i dečicu sam uvek! Ako treba ima svima u firmi da dam slobodan dan ;D

Da kažem 95% sam siguran (ako može skuterom), jedino ne daj Bože...

• Drug član, 4879 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251

Sem kulturnog i humanitarnog karaktera, ovo je međunarodni događaj i neverujem da bilo koji medij može sebi da dozvoli da svečano otvaranje ne zabeleži. Znači, očekujemo prisustvo SVIH medija koji će, u zavisnosti od sopstvene uređivačke politike, preneti događaj sa manje ili više interesovanja ali će ga svakako preneti.

Opet, MI smo dobili poziv, neko nas se setio, postojimo i nismo razularena banda na motorima već neko koga deca žele. :)

Mislim i da ona osoba koja je došla na ideju da NAS pozive ima zaista progresivne ideje, to nikada nije bio slučaj i ovo je prvi put da se tako nešto spaja samo što sada oni nas spajaju a ne namećemo se mi sami.

• Svakom po zasluzi, 12421 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Htedoh i ja nešto slično da primetim ;)

Ako su nas zvali, moraćemo da se potrudimo!

• Drug član, 1711 postova
  • Motocikl: Kilo Smor L8

Prijavljujem se i uzecu slobodan dan, ne dolazim iskljucivo ukoliko mi ukradu konjica il me udari tramvaj i to sa oba tocka ;)

Mislim da treba ucestvovati u svakoj humanitarnoj akciji i priredbi ako nas pozovu, sto nas bude bilo vise zajedno u ovakvim akcijama tim su nam i vece sanse da se i nas glas na daleko cuje i procuj...  lakse cemo se i mi interno dogovarati da budemo jedinstveni i glasni kao i taxisti kad za revoluciju dodje vreme ;D

Vreme bi trebalo da bude oblacno sa 17 stepeni, pa i kisa da padne ne moze nam nista jer smo akciju BAL NA VODI uspesno prosli sa sve istakanjem krvi i cedjenjem odece ;)

Racunajte na mene :) :)

• Zainteresovan, 695 postova

Dakle, molim sve koji su preko 90% sigurni da ce moci da potrose 2 - 2.5 sata sledece Srede, da se jave u ovoj temi da bismo znali koliko ce nas biti tada.

91% ;)

Takodje, potrebni su nam ljudi da u toku ove i sledece nedelje organizujemo ekipice od po 3-4 motora, koji bi odneli i svecano urucili pozivnice odredjenim ustanovama po Beogradu. Tu nam je obavezno da organizujem i slikovanje, za nas tekst o toj akciji, a i za medije :)

Pričaj šta treba ...

• Drug član, 1126 postova
  • Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale

Ja dolazim samo ako pada kiša, jer mnogo volim da pokisnem na motoru ;D ;D ;D

Dolazim 100 %, a za ovo nošenje pozivnica sam takođe tu tako da javite šta treba

• Drug član, 1465 postova

Pozdrav,

i ja bih ako neko prima suvozaca....

nadam se da je brada plus, ono, ide uz poncho :P

naravno da je to OK, samo bih izdvojio da za ovaj drugi deo akcije, nosenje pozivnica, treba da bude barem jedan suvozac. Valjala bi posebna tema za to da se otvori.

• Svrati ponekad, 308 postova
  • Motocikl: Honda Helix CN250

Ako ima pelerina za "punije" eto i mene...

;D ;D ;D

I za moju "malenkost" od 0.12 tona takođe  ;D ;D ;D , a i da ogrnem damu sa rezervoara, da mi ne zebe  ;D ;D ;D

Prognoza kaže da neće biti kiše, očekivana max temperatura je 17', za sada je sve super. :)

Samo još ti da odeš po svog "Crnog Zmaja" i eto odmah još 2 saputnika ;D

Pa red bi bio da ne učestvujem kao pešak u moto akciji, stvarno sramota. >:(

Čačkao sam malo o manifestaciji, hteo sam da saznam šta je u pitanju, o čemu se zapravo radi i prilično sam iznenađen, ceo događaj se sa mnogo više interesovanja prati u inostranstvu nego što sam očekivao.

Za ovu priliku organizatori imaju veliki broj sponzora i donatora i to je uspeh jer manifestacija ne donosi zaradu ali pokazuje da se Evropske dece nismo setili juče, ona postoji od 69'., iz perioda kada nije bilo Evropske Unije.

Ovo je jedan od PR modela organizatora:

''Svakog oktobra u Beograd dolaze deca iz mnogih zemalja Evrope. Igraju, pevaju, glume, a iznad svega se druže i dobro zabavljaju. Domaćini su im vršnjaci iz beogradskih osnovnih škola. Svakog oktobra od 1969. godine u Beogradu se održava manifestacija Radost Evrope.Ove godine Gala kocert "RADOST EVROPE 2008" po prvi put će se održati u BEOGRADSKOJ ARENI!

Pozivu da ove godine donesu igru na Radost Evrope odazvala su se deca iz 21 zemlje: Belorusije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Češke, Grčke, Italije, Kipra, Mađarske, Makedonije, Poljske, Rumunije, Rusije, Slovačke, Slovenije, Ukrajine, Turske, Crne Gore, Hrvatske, Australije, Hong Konga i domaćini iz Srbije.''

E sad kako je Hong Kong u Evropi ja neznam ali dobro došli i oni.  :D

I što više čitam o manifestaciji, sve mi više imponuje poziv organizatora. Ne samo da su u nama videli humane, civilizovane i za pomoć spremne ljude nego su imali poverenja da nas zovu na jedan dostojanstven događaj koji prati ceo svet i na kome državi ne trebaju bilo kakvi problemi.

Pre velikih manifestacija u svim svetskim državama obično se zatvaraju problematični pojedinci i grupe, organizacijama koje ne uživaju poverenje dodeljuje se nadzor a nekima se privremeno zabranjuje rad dok manifestacija traje.

Mi smo pozvani da pomognemo.

Hvala na pozivu, nećemo NAS obrukati.  :)

post-1570-12879005594405_thumb.gif

post-1570-12879005594933_thumb.gif

• nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova
  • Motocikl: 4x4

U sredu sam naravno prisutan. Sto se tice razvozenja pozivnica, tu necu biti od pomoci, kum san na svadbi, tri dana svadba... ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja