epromerror 0 Napisano Septembar 22, 2008 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan E ovako posto sam ja skoro u selu i kod mene nema nekog dobrog majstora za motore pa da pitam. Vozam k4 suzuki koji je malo stajao jedno vrijeme nije vozen dugo. I sad imam problema snjim sto je motor skroz zagusen nece da primi gas nikako po nekad kazaljka na obrtomjeru kao da malo sama seta kada radi u leru. Probao sam malo da ga procepim ali opet ostane isto napominjem da je motor presao preko 20000 a nikad nije bio kod majstora i promjenio sam mu 2 auspuha. Da jos napomenm kad ne trokira motor na 7 i 8 hiljada obrtaja kao da malo gubi snagu i da jos da dodam da sam stavio nove bas za njega svijecise ali problem je ostao isti. Unapred zahvalan na svakom odgovoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Septembar 22, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam majstor, ali je verovatno vreme da posetiš nekog i uradiš dobar servis pred sledeću sezonu. Ako nema majstora u tvom mestu, moraćeš da voziš motor negde dalje, ali je šteta da tako nešto nije lepo podešeno. Jel motor redovno servisiran? Mislim na promenu ulja i filtera? Menjao si filter za vazduh? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KNELE 14 Napisano Septembar 23, 2008 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Kula Motocikl: BMW R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni ja majstor ali po tvojoj prici motor je neodrzavan u smislu redovnih servisa.Mislim jedno stelovanje,promena svih filtera,ulja i svecica i ima da se preporodi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 820 Napisano Septembar 23, 2008 Drug član, 1440 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde malo više detalja koji je to Suzuki, koji model K4? Ako ti je filter vazduha ok (nadam se da u selu niko nije vozio offroad ;D) pogledaj da li tvoj motor ima SET ventil u auspuhu? Gde ti je to sada ako si skidao auspuhe, da li je to vraćeno i kako je vraćeno, da li on otvara kako treba, proveri njegov aktuator i podešenost sajli. Ako sumnjaš na to skini sajle i zaglavi ga da bude otvoren pa probaj motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan82 1 Napisano Septembar 23, 2008 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ocisti pumpu za gorivo, brizgace, zameni filter vazduha i svecice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Septembar 23, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan ocisti pumpu za gorivo, brizgace, zameni filter vazduha i svecice Ja sam imao problema sa pumpom za gorivo na GSX-R 750 K4 modelu. Nije hteo da primi gas preko 9000rpm i slabo je potezao- nije imao dovoljno goriva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Septembar 23, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Ajde malo više detalja koji je to Suzuki, koji model K4? U pitanju je GSXR750 k4... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Septembar 23, 2008 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan ocisti pumpu za gorivo, brizgace, zameni filter vazduha i svecice! potpisujem ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
epromerror 0 Napisano Septembar 23, 2008 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mjenjao sam nove svijecice. Prije toga sam stavio nov lanac i lancanike. Filter vazduha nije. Mjenjao sam ulje i filter ulja.Jjedino moze biti ta pumpa za gorivo ili neki mikro filter za gorivo posto sam primjetio da u zadnje vrijeme trosi malo goriva. Posto ja ne znam sta bi moglo da bude imal neko da preporuci nekog dobrog majstora u okolini Banjaluke. Ili ko ima zivaca da mi objasnoi kako bi to mogao ja sam da uradim naravno posteno cu ga nagraditi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Septembar 23, 2008 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Reci dali je motor ikad iđao "normalno" od kada je kod tebe? Kako je radio pre zamene auspuha? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Septembar 23, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Može biti i filter za vazduh ako je zacementiran, mada nije toliko mnogo prešao, osim ako nije vožen off-road, što reče neko. U svakom slučaju ništa te ne košta da proveriš kako izgleda filter. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Septembar 23, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Mjenjao sam nove svijecice. Prije toga sam stavio nov lanac i lancanike. Filter vazduha nije. Mjenjao sam ulje i filter ulja.Jjedino moze biti ta pumpa za gorivo ili neki mikro filter za gorivo posto sam primjetio da u zadnje vrijeme trosi malo goriva. Posto ja ne znam sta bi moglo da bude imal neko da preporuci nekog dobrog majstora u okolini Banjaluke. Ili ko ima zivaca da mi objasnoi kako bi to mogao ja sam da uradim naravno posteno cu ga nagraditi. Za pocetak skini pumpu za gorivo, potopi je u benzin (posluzice kanistar za vodu kojem odseces vrh) spoj direkt na 12V i vidi koji ce pritisak na izlazu dati.Sve mi lici da je ona u pitanju, a ta generaija ima problem sa njom (i moj je imao izmedju ostalog... ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Septembar 23, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti je filter vazduha ok (nadam se da u selu niko nije vozio offroad ;D) pogledaj da li tvoj motor ima SET ventil u auspuhu? Ovo odmah da eleminisemo - K4 Gixer 750 nema SET ventil! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Septembar 23, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan ako imaš nekog poznanika koji vozi takav model samo zamenite rezervoare, ako tvoj motor radi sa njegovim rezervoarom ok onda skidaj pumpu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
epromerror 0 Napisano Septembar 24, 2008 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan motor je prije tog radio normalno probacu sa pumpom za gorivo pa ako bude napredka javim vam jel ima neko neku semu gdje se ona nalazi i jeli tesko doci do nje hvala svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Septembar 24, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan motor je prije tog radio normalno probacu sa pumpom za gorivo pa ako bude napredka javim vam jel ima neko neku semu gdje se ona nalazi i jeli tesko doci do nje hvala svima Dva srafa skines sediste vozaca, sraf napred na rezervozaru kod "vrata" rama, podignes rezervar i videces. Istankuj gorivo koliko mozes (nije frka ako ostane manje od litre), 8 srafova, "stipaljka" za dovod goriva i dzek za struju i ide napolje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...