Ninja66 2824 Napisano Septembar 22, 2008 Drug član, 2749 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan ER6 F Meni se jako svidja. Ninja ZX 6R Vulcan-Voyager 1700 ZX 10R nove farbe Z 1000 2009. Z 750 2009. ER 6N Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Septembar 22, 2008 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ajoj majko pa ne zna se koji je ljepsi...Hocu sve i jedan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Septembar 22, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan neznas koji je lepsi, epa pa to je kawasak.iKAWASAKI NAJBOLJI MOTOR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 22, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan neznas koji je lepsi, epa pa to je kawasak.iKAWASAKI NAJBOLJI MOTOR Ja znam - z750/z1000. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Septembar 22, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan f je mnogo .... dobar... opet me bacio u razmisljanje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SH@NE 3 Napisano Septembar 22, 2008 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Novi Sad(novo naselje) Prijavi odgovor kao problematičan DZADZA SVI SU STRAVA,KAWA JE KAWA TO ZNA SVAKA BUDALA:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Septembar 22, 2008 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Znate onu JAPANSKA MASINA OD 500 KUBIKA ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
galeb 2 Napisano Septembar 22, 2008 U prolazu, 45 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Neverovatno kako mi se svidja er 6 f. Ima li neko informacije o ceni i da li se vec mogu naruciti kod nekog od dilera kod nas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Septembar 22, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan pa kod culeta u novom sadu,verovatno ce biti nesto malo skuplji zato sto je to novi model Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Septembar 22, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan ER6 F je extra,ali su zato ZX6R zeznuli jooooj...Pa ne bi to bio kawasaki da neshto ne zezne... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Septembar 23, 2008 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Ko trazi dlaku u jajetu naci ce je svugde....meni se vise nego svidjaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano Septembar 23, 2008 Zainteresovan, 548 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno uradjen FEJS LIFTING i na 6n i na 6f, mada mislim da 6 f previshe potseca na fazer-a... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2824 Napisano Septembar 23, 2008 Drug član, 2749 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da bi trebalo da masku sa ER6F-a nabace na Z 750S. To bi bilo vozilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
galeb 2 Napisano Septembar 23, 2008 U prolazu, 45 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan .Evo da obavestim bratiju ......... Cule se ne javlja ni na jedan tel.koji sam dobio... Kod Petosevica ne ynaju jos nista......... I onda shok. Devojka iz Mimiota mi kaze: `To su gospodine modeli za Americko trziste i necemo ih prodavati.`- a ja :-[. Ali ipak mi obeca da ce proveriti pa da se sutra cujemo a najsvezije i najtacnije informacije imace kada se vrati sa sajma u Kelnu 15.oktobra. Eto toliko........ :-\. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Septembar 23, 2008 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nov je i onaj SMX 450 , testirali ga u septembarskom Moto Pulsu, nahvalishe ga... mrzi me da stavljam sliku sad, al lep je...onako zelen, dva tocka, motor... ;D ;D ;D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Septembar 23, 2008 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan U Mimoto odavno imaju obicaj da "lupetaju preko telefona" vezano za cene i za modele....mislis ti da je ona pogledala Kawasakijeve novitete za 2009.....videce ih tek kada dodju kod njih spremni za prodaju....lolll ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Septembar 24, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Z1000... ajjjj kuku i lele al je dobar..,. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Septembar 24, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan A joj, svaki model mi je fenomenalno odradjen, ne znam koji je od kojeg lepsi! :o :o ER6 F su EXTRA odradili, i Z-ekonje su extra, ER6 N... ma neznam, sve su ih bas lepo dizajnirali. Kawa je Kawa! :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano Septembar 24, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan Jeli moguce da su i ove godine ostavili onu debilnu zadnju viljusku na z750?!?!?!! Kao da si zavario na ram nogu od skolske klupe!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Septembar 24, 2008 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Svi su extra ali mi se cini da je Kawasaki potpuno izgubio iz vida endurase, da mi je samo da promene far na versys-u... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Septembar 24, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan vise slika i novosti iz kave mozete pogledati na www.kawasaki.de.a i ovi iz mimota pa ce se uveriti da to nisu modeli za americko trziste ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Septembar 24, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Septembar 24, 2008 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kako je mocna 14 ica...pogotovo nandzarasta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Septembar 24, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan testirali ga u septembarskom Moto Pulsu Odakle ti septembarski broj? Ja imam tek julski (SS 600) i nisam video da je izašlo nešto novije kod nas. da mi je samo da promene far na versys-u Versys je mlad model, verovatno će menjati ponešto na svake 3-4 godine, kako to obično ide sa takvim modelima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Septembar 24, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motorcycle-usa.com/Article_Page.aspx?ArticleID=7105&Page=1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...