aca-pn 6317 Napisano Februar 25, 2021 Enduraš, 6367 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Interesuju me iskustva i preporuke aftermarket izduva. Već drugi put pokušavam da naučim top od Roberta iz Ade, ali izgleda je definitivno prestao sa radom. Kontaktirao sam i Dragon auspuhe, međutim nisu mi ni odgovorili na mail, što je po.meni neozbiljno, tako da nisam ni pokušavao da ostvarim dalje kontakt. Od skoro vidim pojavile su se neki topovi iz Subotice ne znam kako su se oni pokazali, ima li neko iskustva ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 816 Napisano Februar 25, 2021 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Ako izuzmemo Roberta, koji zbog bolesti poslednjih par godina više ne radi nego što radi, Dragon je daleko najozbiljnija firma u Srbiji za proizvodnju auspuha. Čudi me da ti nije odgovorio, meni je svaki put istog dana odgovorio. Pokušaj da ih nazoveš telefonom. Imaju nekako najveći izbor modela, i veeeliku referenc listu ugrađenih izduva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5280 Napisano Februar 25, 2021 Drug član, 1884 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Hm, baš sam mislio da kontaktiram Roberta uskoro i da naručim, pa da odem da mi namesti na licu mesta. Drugar je prošle godine naručio i namestio top bez problema, tako da me iznenadila ova informacija da ne radi.@aca-pn Na šta konkretno misliš kad kažeš da si bezuspešno pokušavao da naručiš ? Koliko sam razumeo Dragon je i malo skuplji od Roberta. Imam i par pitanja. Ja sam do skoro mislio da sa zamenom auspuha (otvaranjem i skidanjem katalizatora) mogu samo da se dobiju pozitivni efekti - u smislu boljeg rada motora i snage. E onda sam pročitao neke starije teme ovde na forumu gde ispada da su ljudi napravili sebi probleme zamenom, tj počeli su motori da rade mnogo gore. Naravno govorim o 4t mašinama. Zbog čega se ovo dešava ? I na šta treba obratiti pažnju kod ovih custom made auspuha, pošto vidim da ih mnogi koriste - pa predpostavljam da u većini slučajeva dobro rade ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1449 Napisano Februar 25, 2021 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Batalite mail za kontakt sa Dragon_om. Covek ima posla ,i nije neko ko se previse posvecuje takvom vidu komunikacije. Ja sam radio top za jedan i topove za drugi motor,kod njega. Samo pohvale za rad,kvalitet i zvuk. +381638139595 Dragon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6317 Napisano Februar 25, 2021 Enduraš, 6367 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa eto, ja bas kontaktirao mailom obojicu, Robert mi uvek vrlo azurno i opširno odgovori, Dragon nije odgovorio uopšte. Računam 21 vek je nekako mi je komunikacija mailom normalna naročito u poslovne svrhe. Dragonov izduv nikad nisam čuo ni video uživo pa ne znam kakvi su, Robertove jesam više komada i izuzetni su, zvuk je odličan a kvalitet izrade savršen šteta što više ne radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1449 Napisano Februar 25, 2021 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti je lakse mailom nego da se cujes sa covekom i objasnite jednom drugom... Nije tebi do izduva. Ja sam seo na motor i otisao u Adu da vidim i dogovorim termin. Kada mi je dosadno i ubijam vreme,pisem mailove po ebay_u i mobile.de 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Februar 25, 2021 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan Dragon odgovara na viber uvek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6317 Napisano Februar 26, 2021 Enduraš, 6367 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, zemunac72 je napisao: Ako ti je lakse mailom nego da se cujes sa covekom i objasnite jednom drugom... Nije tebi do izduva. Ja sam seo na motor i otisao u Adu da vidim i dogovorim termin. Kada mi je dosadno i ubijam vreme,pisem mailove po ebay_u i mobile.de Provalio si me, nije mi do izduva, samo ubijam vreme 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Februar 26, 2021 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam ja svojevremeno hteo neku modifikaciju rekli su mi da Robert komunicira iskljucivo preko email-a. Tako ostvaris prvi kontakt i dalji dogovor. Nikako preko telefona. To su Robertova pravila. Moguce da Dragon ima drugaciji uslov. Kolega rece da moze preko vibera. Pa napisi tako,pa i pozovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano Februar 26, 2021 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da Robert izbegava da dogovara poslove gde ga pozuruju i daju mu rokove. Ja sam ga kontaktirao (doduse prosle zime) i naglasio da druge topove necu, dogovorio sam se sa njim da mi napravi topove do proleca bez zurbe, pa se javio za dve nedelje da su gotovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5280 Napisano Februar 26, 2021 Drug član, 1884 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 17 hours ago, aca-pn said: Već drugi put pokušavam da naučim top od Roberta iz Ade, ali izgleda je definitivno prestao sa radom. 15 hours ago, aca-pn said: Robert mi uvek vrlo azurno i opširno odgovori @aca-pn Nije mi baš najjasnije - da li ti je sam Robert rekao da je prestao sa radom - ili si ti sam izveo taj zaključak ? Pošto kažeš da ti je opširno odgovorio - ne vidim čemu opširan odgovor ako je prestao sa radom ? Kao što rekoh i sam planiram da ga kontaktiram, pa da ne smaram čoveka ako je stvarno tako kako kažeš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6317 Napisano Februar 26, 2021 Enduraš, 6367 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Da, on mi je rekao da je prestao sa radom i objasnio mi je razloge prestanka, zato i opsiran odgovor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1449 Napisano Februar 26, 2021 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Robert hoce da uradi top i montira na motor ako to nije suvise tesko za njega i stanje u kom se nalazi. Meni je jako pristojno objasnio na nema uslova i snage da napravi i montira na varadera. Topovi koji su sa strane i kojima je pristupacna cev, nisu suvise teski za rad. On vec godinama u nazad ima faze kad ne radi, nema materijala itd. Kome se posreci da mu on uradi izduv, srecan je covek. Opak majstor 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1250 Napisano Februar 26, 2021 Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan 21 hours ago, aca-pn said: Dragonov izduv nikad nisam čuo ni video uživo pa ne znam kakvi su Istvan je lik na mestu, profesionalac. Radionica kao apoteka. Ispostovao dogovorene rokove. Radio sam na proslom motoru (Dominator650) duple topove. Na svakom par DB kilera (ulaz i izlaz iz topa) pa stelujes zvuk kako ti odgovara. Platio sve zajedno 300 eura (2 topa, grane i ugradnju). Ne zalim ni jednog jedinog evra jer je zvuk bio cista perverzija. Jedan klip 650cc na 2 otvorena topa Nisu promenili boju vremenom i nije bilo nikakvih problema u radu motora. Motor prodat sa topovima, motor sam prezalio lako a topove jos uvek nisam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ognjen_Nbg 186 Napisano Februar 26, 2021 U prolazu, 61 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Harley Davidson Street Glide, Ducati Supersport S Prijavi odgovor kao problematičan Malo skretanje sa teme - Robert mi je odogovorio danas za moj motor i definitivno više ne radi auspuhe, već samo sitne stvari i varove, zbog loše zdravstvene situacije. Preporučio mi je sledeće majstore, kopiram šta mi je napisao - Vidite pitajte kod Baneta ( Auto servis Karadzic u Baricu) ako nadjete lep ocuvan ili nov auspuh u oglasima da Vam montira ,ili kod Darka u Maglicu on i radi i montira auspuhe ili kod Dragona u Adi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoleD 423 Napisano Februar 26, 2021 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan Koji je Robertov kontakt mejl? Hteo bih da pitam da mi uradi Db killer. Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ognjen_Nbg 186 Napisano Februar 27, 2021 U prolazu, 61 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Harley Davidson Street Glide, Ducati Supersport S Prijavi odgovor kao problematičan Možda da pročitaš temu, naveden je mail, a i moju poslednju poruku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoleD 423 Napisano Februar 27, 2021 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan Možda da razmisliš da li bi mi ovu istu rečenicu rekao da si me gledao u oči..Ako ne bi, onda da razmisliš zašto ne bi rekao a jesi napisao. Ako bi, onda zahvaljujem na odgovoru. Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Februar 27, 2021 (promenjeno) Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Vidis da ti je napisao da covek ne radi vise? Promenio Februar 27, 2021 član Nele11 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ognjen_Nbg 186 Napisano Februar 27, 2021 (promenjeno) U prolazu, 61 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Harley Davidson Street Glide, Ducati Supersport S Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, KoleD said: Možda da razmisliš da li bi mi ovu istu rečenicu rekao da si me gledao u oči.. Ako ne bi, onda da razmisliš zašto ne bi rekao a jesi napisao. Ako bi, onda zahvaljujem na odgovoru. Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka Ala je tebi dobro druže, čovek ne radi, zato sam ti napisao da pročitaš šta piše. I da, rekao bih ti i uživo, nije mi čak ni jasno kako si ovo shvatio kao napad na sebe. Promenio Februar 27, 2021 član Ognjen_Nbg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoleD 423 Napisano Februar 27, 2021 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan Nisam shvatio kao napad, već kao nepristojno obraćanje, a mogu da razumem da to ne razumeš. Vidim da se tu nećemo naći, ja se tako ne obraćam ljudima čak ni kada sam u pravu.Da me ne bi pogrešno shvatio, mejl za koji sam pitao nisam našao ni pre nego što sam postavio pitanje, a ni pošto sam opet iščitao temu posle tvog odgovora. (Ovde molim da primetiš da nisam napisao da nije naveden već da ga nisam našao).A što se tiče tvog posta, pročitao sam i razumeo da kažeš da Robert ne radi auspuhe već samo sitne stvari i varove. U sitne stvari ubrajam i Db killer, te zato i moje pitanje. Ukoliko znaš ili misliš da ne radi ni to, imao si mogućnost da mi to kažeš, objasniš ili me podučiš, na čemu bih bio zahvalan.Dakle, zamolio sam za pomoć a odgovorio si kao da sam došao na šalter pa mi kažeš da pročitam šta piše na obaveštenju i vraćaš me na kraj reda jer mi fali jedan papir, da se tako izrazim. To ne bi trebao da bude način nigde a naročito ne u ovoj zajednici.Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1924 Napisano Februar 27, 2021 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Да мало смиримо страсти. Дакле, није неуобичајено да ново придошли чланови желе да сазнају све што их занима и то одмах. А, такође је и нормално да чланови који су већ годинама на форуму реаггују на то, јер су се информације понављале пуно пута. Нема потребе за ,,жустрим" реакцијама, овде нико не може да се пожали да није нашао помоћ. Све најбоље, поздрав! 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1110 Napisano Februar 27, 2021 Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan raceada@gmail.com Je bio pre 5 godina kad sam pitao za auspuh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoleD 423 Napisano Februar 27, 2021 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan E hvala.. Pisaću mu za taj killer, nemam drugo rešenje za sada. Pa ćemo videti šta kaže. Javljam rezultat.Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16314 Napisano Mart 3, 2021 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2309 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan @KoleD Obavezno mu trazi uz DB kiler da ti napravi i mrezicu koja ide u cev, sprecava pucanje iz auspuha na vracanju gasa. Inace, imao sam tu cast da mi Robert pre par godina napravi top za Thunderace, prezadovoljan sam njegovim radom, covek je perfekcionista. Top je imao specificno kacenje na tri srafa, poslao sam mu tehnicki crtez tog spoja i naravno, top je legao perfektno, kao da je tu i bio fabricki. Jos sam imao par posebnih zelja kao sto su, kraci top od standardnog i ugravirani natpis RACE da bude blize ulaznoj cevi, da ga ne prekriva selna sa gumom koja ga drzi. Sve je ispostovao vrhunski, dobio sam i izgled i zvuk bas kakav sam zeleo, dubok i ne preglasan. Uz top sam dobio selnu sa gumom, DB kiler, mrezicu i pletenicu (kao dihtung). Cena je bila nesto oko 100e, ne secam se tacno. Komunikacija je bila iskljucivo putem mail-a, cini mi se da smo se jednom i culi na neki fiksni tel. Robert je car, zao mi je ako vise ne radi. Promenio Mart 3, 2021 član BokyBoy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...