DjoleLO 1896 Napisano Februar 12, 2021 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju pantalone Hein Gericke gore-tex vel. 54, bez ostecenja. Svi ziperi rade. Ima ziper za povezivanje sa jaknom, ziper na nogavicama, cicak traku za regulisanje sirine pojasa, protektore na bokovima i kolenima. Na fotografijama deluju bledunjavo zbog osvetljenja. Cena 60€ Tel: 0654574728 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4850 Napisano Februar 12, 2021 Drug član, 1551 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Jel mogu one za visinu 191cm tezinu 95kg? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1896 Napisano Februar 12, 2021 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam 189 i tezak 106kg i tezina me *ebe kod zakopcavanja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4850 Napisano Februar 12, 2021 Drug član, 1551 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da meni odogovaraju. Dal ides ikako ka BG uskoro? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1896 Napisano Februar 12, 2021 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Mozda sledece sedmice, ali ne obecavam. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4850 Napisano Februar 12, 2021 Drug član, 1551 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Valjalo bi probati. Ako krenem ka LO, najaviću se. Ako ne odu do tad. Pratiću temu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1896 Napisano Februar 12, 2021 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Vazi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1896 Napisano Februar 13, 2021 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Saljem @Stefan Lone Wolf na probu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4850 Napisano Februar 13, 2021 Drug član, 1551 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, DjoleLO said: Saljem @Stefan Lone Wolf na probu. Ako ne valjaju njemu, odem ja do njega da probam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1896 Napisano Februar 13, 2021 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Moze On je 100+ kg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1896 Napisano Februar 14, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan @Markone88 , ne odgovaraju @Stefan Lone Wolf Cujte se vas dvojica i organizujte probu. Promenio Februar 14, 2021 član DjoleLO 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4850 Napisano Februar 14, 2021 (promenjeno) Drug član, 1551 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Bice da su za mene kratke pantalone, tako da ja odustajem. Hvala @Stefan Lone Wolf Promenio Februar 14, 2021 član Markone88 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1135 Napisano Februar 14, 2021 Zlaja, 289 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nikome ne odgovaraju ja bih uzeo, nizak sam 176 i debeo 86. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1896 Napisano Februar 14, 2021 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Daj podatke u pm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Budjevac 432 Napisano Februar 14, 2021 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Markone88 je napisao: Bice da su za mene kratke pantalone, tako da ja odustajem. Hvala @Stefan Lone Wolf Mare, ja imam Hein Gericke ceo komplet.. na moju visinu od 188cm velicina 56 je minimum za komociju u vožnji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4850 Napisano Februar 14, 2021 (promenjeno) Drug član, 1551 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Hvala @Bojan Budjevac Ja sam visok 191-192, ali sam krakat duge noge i ruke. A imam nekih 95kg (nemam stomak heheh) i onda meni po duzini treba 58, a u struku 54 nenoguce za naci. Izvini za OFF @DjoleLO Promenio Februar 14, 2021 član Markone88 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1896 Napisano Februar 14, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan @Markone88, mozes li reci tvoje misljenje u kakvom su stanju pantalone? P. S. Ti si srecan covek! Uglavnom je kod vecine obrnuto sto se tice velicina Promenio Februar 14, 2021 član DjoleLO Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4850 Napisano Februar 14, 2021 (promenjeno) Drug član, 1551 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, DjoleLO said: @Markone88, mozes li reci tvoje misljenje u kakvom su stanju pantalone? P. S. Ti si srecan covek! Uglavnom je kod vecine obrnuto sto se tice velicina Drug, ja ih uzivo nisam ni video, zamolio sam kolegu Stefana da ih izmeri (nogavica spolja) i uporedio sa ovima koje već imam (koje su mi malo kratke) a tvoje su izgleda kraće od mojih. Ako nekoga zanima, spoljna dužina ovih pantalona je 107cm. Po rečima Stefana, pantalone su kao nove! Promenio Februar 14, 2021 član Markone88 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rast 1183 Napisano Februar 16, 2021 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Leicester , Beograd Motocikl: Yamaha TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan On 2/14/2021 at 11:24 PM, Markone88 said: Ako nekoga zanima, spoljna dužina ovih pantalona je 107cm Merio sam svoje Bering pantalone L veličine. Po mom merenju, "sa spoljne strane" je od najviše tačke pantalona na kuku pa do dna nogavice (bočna stranica siluete). Izmerio sam 114cm Mereno od najviše tačke koja je na liniji s pupkom (iznad centralnog dugmeta) do najniže tačke nogavice je 111. Nešto merimo različito jer mi je neshvatljivo da: -DjoleLO, 189cm, 107cm duzinski parametar pantalona -rast, 185cm, 114cm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1896 Napisano Februar 19, 2021 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Prodate 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...