bdada 14236 Napisano Novembar 22, 2022 moto merkat °°, 4892 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pozicija moze ali led za tablicu ne ako previse bljesti sto je slucaj sa onim kao "original" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4861 Napisano Novembar 22, 2022 Drug član, 1873 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam ja šta piše, ali meni je mnogo lakše uskladim onako kako oni prihvataju nego da ispravljam krive Drine. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6080 Napisano Novembar 22, 2022 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, zaludan je napisao: Pa ok, nema ni snega ni leda ni poledice. To znači da je letnja guma za tehnički OK? Pre 10 sati, bdada je napisao: Da, ako ne zaveje dok stignes. Linija teh.pregleda je u zatvorenom,nema ni snega ni leda 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8491 Napisano Decembar 1, 2022 nekrunisani kralj moto cigana, 3194 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/4061830/mup-obustavio-registraciju-automobila-oglasili-se-saopstenjem-evo-o-cemu-je-rec Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8507 Napisano Decembar 2, 2022 4_tocka_i_karoserija, 1889 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, mrle je napisao: https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/4061830/mup-obustavio-registraciju-automobila-oglasili-se-saopstenjem-evo-o-cemu-je-rec Alan Ford Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14236 Napisano Decembar 2, 2022 moto merkat °°, 4892 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 57 minuta, zaludan je napisao: Alan Ford Da nije ista ekipa iz Metroa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8507 Napisano Decembar 2, 2022 4_tocka_i_karoserija, 1889 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, bdada je napisao: Da nije ista ekipa iz Metroa? I meni je palo napamet, ali šta da traže od policije? Registraciju za dž? Ne verujem da se isplati baš tako privlačiti pažnju na sebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14236 Napisano Decembar 7, 2022 moto merkat °°, 4892 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan On 1.12.2022. at 16:47, mrle je napisao: https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/4061830/mup-obustavio-registraciju-automobila-oglasili-se-saopstenjem-evo-o-cemu-je-rec Stigao odgovor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kawazzr500 222 Napisano Decembar 13, 2022 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan On 7.12.2022. at 9:52, bdada je napisao: Stigao odgovor Po ovome sve je jasno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8491 Napisano Decembar 13, 2022 nekrunisani kralj moto cigana, 3194 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Navara, 28.000din. Rekli mi za par neregularnosti i pustili me. Led na tablici i zadnje za maglu nije crveno (nisam imao pojma). I savet da zamenim desni kraj spone. Za hardtop sam pitao unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9673 Napisano Decembar 13, 2022 Ne silazi, 2269 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan U subotu pre podne nazovem sa posla tehnički u Vojvode Skopljanca (naleteo na njih, na net-u). Pitam za slobodan termin, kažu, ima danas, pola 2 !!! Isti dan ! Baš sam se iznenadio. Izašao sa posla, završio kpl. pregled, vratio se na posao... Jedino, što su mi i rekli telefonom, moram u ponedeljak po nalepnicu, što sam i prihvatio, nije mi frka. Cena 25.500 din, Zafira A 2.0 D. I da, rade i motore ! Da ne reklamiram firmu, prvi put sam tu, imate adresu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kawazzr500 222 Napisano Decembar 17, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Radim na tehnickom pregledu. Ali na zalost ne radim motore... Sada je posla manje ali ne mora da znaci....kada ima mesto ubacamo odmah. Promenio Decembar 17, 2022 član Kawazzr500 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8507 Napisano Decembar 18, 2022 4_tocka_i_karoserija, 1889 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan On 13.12.2022. at 21:14, Blaza je napisao: Cena 25.500 din, Zafira A 2.0 D Jesi li ušao u 20+ godina starosti kola kad je ova cena za taj motor? Zvuči jako jeftino. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9673 Napisano Decembar 18, 2022 Ne silazi, 2269 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, možda. Cena mi je, zadnje dve godine, bila oko 28.000-28.500 u Suncu. Plus oko 4.000 za osiguranje svih stakala, i svih putnika u vozilu. Ova cena je i mene iznenadila... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14236 Napisano Decembar 30, 2022 moto merkat °°, 4892 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Osiguranje poskupljuje 15% od 01.01 sretno u novoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1379 Napisano Decembar 30, 2022 I N S T R U K T O R, 1204 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan A vala i bio je džaba. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4252 Napisano Decembar 30, 2022 motoras, 2454 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, bdada je napisao: Osiguranje poskupljuje 15% od 01.01 sretno u novoj Jebi ga, da nam je to jedini problem gde bi nam bio kraj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14236 Napisano Decembar 30, 2022 moto merkat °°, 4892 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj put regularno uz blagoslov NBS, pre par meseci nas "spasili" ispali heroji u narodu, napusili osiguranja a bilo cini mi se 12%, trpaju nas u svim pozama sto i nije zabrinjavajuce nego sto mi uzivamo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14236 Napisano Decembar 30, 2022 moto merkat °°, 4892 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan A ovo, nema veze? Vozila sistema "Oko sokolovo" atestirana i registrovana suprotno zakonu? NISKAINICIJATIVA.RS Vozila sistema "Oko sokolovo" koji u Nišu su dva vozila "Range Rover" nabavljena od kompanije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 383 Napisano Decembar 31, 2022 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Kad bi barem bio sit da ne proguta pola slova i ne skrati pola riječi u tekstu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Četka 90 Napisano Decembar 31, 2022 U prolazu, 89 postova Lokacija: KMDŽ Motocikl: NK650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekom iz okoline zatreba, tehnički pregled u Kumodražu, ul. Pavla Labata, 4000 din košta. Može i komplet registracija kod njih, primaju kartice. Ljubazni i kulturni ljudi. Što se pregleda tiče, gledaju kočnice na valjcima i ispravnost svetlosnih grupa. Maglenke sam morao da skinem, ali slajdere, nosač kofera i kofer ne. Takođe, nisu me pitali za prvu pomoć (mada je imam pod sedištem). Auspuh nisu zagledali, niti tražili homologaciju (dosuše, fabrički je), ali ga čak nisu ni osluškivali, niti merili izduvne gasove. Zapravo, motor nisu ni startovali, sem davanja kontakta zbog provere svetala. Sve gotovo za 15ak min, nisu ga držali na liniji čisto da ubiju vreme. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 837 Napisano Januar 5, 2023 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 349 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za drugove koji rade na tehnickom pregledu. Da li prolaze tehnicki pregled deflektori na autostaklima? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14236 Napisano Januar 5, 2023 moto merkat °°, 4892 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Naravno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 837 Napisano Januar 5, 2023 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 349 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ako naknadno postavim? Prosle godine registrovan auto nije imao sada stavim i prolazi tehnicki? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1582 Napisano Januar 5, 2023 Drug član, 996 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Meni sa tim deflektorima uvek je prolazio i po stsrom i po novom. Nikad nisu trazili da skinem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...