Mediterraneo 1828 Napisano Maj 9 Lovely jubbly, 909 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Koki je napisao: Evo da se javim. Prošlo je četiri sezone kako je YUASA u mom motoru. Ja prezadovoljan, vergla kao prvog dana. Blagodarim, evo porucujem ga i ja. Da iskoristim priliku pa da spomenem da imamo temu o nasem modelu. Nismo mnogo aktivni jer smo malobrojni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 5127 Napisano Maj 11 Drug član, 530 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Yuasa, nemoj da je hvalis crkne odma! Ja pohvalim na forumu kao evo 12 godina i radi, govno posle nedelju dana rikne. Jbg pisalo na nju Made in USA, kad ono prc ni 20 leta ne istera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 19849 Napisano Ponedeljak u 04:44 Vozim motor, nisam BAJKER, 2639 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow (i crn zadnji lancanik) Prijavi odgovor kao problematičan Tako se i ja kleo u Vartu od pet godina, par dana kasnije prespojila celija i izgoreo i regler i namotaji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3814 Napisano Ponedeljak u 08:04 Drug član, 451 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam pre mesec dana Exide, koji i posle 5 ili 6 godina radi bez problema. Zamenio ga preventivno, plaćen 3800 dinara. I sa prethodnim je bila ista priča. Na autu Exide već 5-6 godina i radi kao i prvog dana (doduše na preporuku majstora stavio sam onaj skuplji model koji je za start-stop automobile iako ja to nemam). Što se mene tiče, nemam potrebu da eksperimentišem sa drugim brendovima. Takođe možda nije loše spomenuti da imam praksu da svakih mesec-dva dana dopunim sve akumulatore C-tek punjačem, mislim da to prija i produžuje vek svim akumulatorima, naročito kada je većinska gradska vožnja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 386 Napisano Utorak u 06:31 Zainteresovan, 428 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan On 5/12/2025 at 6:44 AM, BokyBoy said: Tako se i ja kleo u Vartu od pet godina, par dana kasnije prespojila celija i izgoreo i regler i namotaji... Dodje mi da odem da kupim nov akoš. Moj radi fercera isto varta ali ima par godina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 19849 Napisano Utorak u 07:20 Vozim motor, nisam BAJKER, 2639 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow (i crn zadnji lancanik) Prijavi odgovor kao problematičan pre 47 minuta, plumber.ns je napisao: Dodje mi da odem da kupim nov akoš. Moj radi fercera isto varta ali ima par godina. Ja bih ti to od srca preporucio...od tada menjam aku na dve godine radio-ne radio ...marka mi je manje bitna. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 386 Napisano Utorak u 07:50 Zainteresovan, 428 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Planiram u julu na put, pa cu pre toga... do tada i necu voziti mozda par puta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...