Koki 9 Napisano Februar 3, 2021 (promenjeno) U prolazu, 48 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: ZX6R, CB1000F Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, moram da zamenim akumulator pa trilema Motor Honda CB 1000 Big One Super Four baterija YTX12-BS U opciji su : YUASA, Varta, Exide ili....? Vaš savet je? Hvala! Promenio Februar 3, 2021 član Koki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15911 Napisano Februar 3, 2021 Integrisan, 9308 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Banner, Fulbat, Exide... tim redosledom pa sad vidi sta ces i kako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad.yzf 115 Napisano Februar 3, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Sabac,beograd Motocikl: yamaha 600 r thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Yuasa, trajali preko 5 godina. Exid se pokazao los, garancija jos gora. Kupio ga nasuo kiselinu, pustio da odradi prema uputstvu, zapecatio, a on se sutradan naduo kao lopta. U servisu ga samo otvorili ( i ako se ne otvara) i vratili. Jedva izgurao 2 godine. Promenio Februar 3, 2021 član nenad.yzf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Februar 3, 2021 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Ja vozim Exide vec 8 godina. Nemam nikakvih problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 221 Napisano Februar 3, 2021 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Iz licnog iskustva, zaobidji vartu. Crkao posle 9 mjeseci i jos me odjebali za garanciju. Kupio najskuplji sa 36 mjeseci garancije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan9 46 Napisano Februar 3, 2021 (promenjeno) U prolazu, 67 postova Lokacija: HERCEG-NOVI Motocikl: Honda Xadv Prijavi odgovor kao problematičan Yuasa je majka za sve njih kvalitett no1 Promenio Februar 3, 2021 član Jovan9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4607 Napisano Februar 3, 2021 Drug član, 998 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Exide i na kolima i na dva motora i nema problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1781 Napisano Februar 3, 2021 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan Isto Exide preko 4.5 godine (isti akumulator sa kojim je kupljen motor). Videcemo kakav ce biti ove sezone. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6011 Napisano Februar 3, 2021 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Yuasa je fantazija, ali kosta opasno. Exide identicne oznake vozim na SVu. Kraj jeseni, 8. 5 godina na motoru. Da zaverglam, muci se. Stavim nov aku, kresne. Premerim punjenje, ode na 20+. zveknuo regler. Da nije regler crkao, mozda bi izgurao jos, mada i ovako treba spomenik da mu dignem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koki 9 Napisano Februar 4, 2021 U prolazu, 48 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: ZX6R, CB1000F Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam svima na brzim odgovorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 570 Napisano Februar 4, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 623 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan TAB MYTX12-BS (3.300 rsd) - garancija ako ga nosiš svake zime kod njih da izmere napon. Kupio prošlo proleće kad me izdao LP. Svakako mi je sad skinut sa motora, mogao bi i da ga odnesem da overe garanciju/servis. Promenio Februar 4, 2021 član DonToni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 570 Napisano Februar 5, 2021 Zainteresovan, 623 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, DonToni je napisao: TAB MYTX12-BS (3.300 rsd) - garancija ako ga nosiš svake zime kod njih da izmere napon. Kupio prošlo proleće kad me izdao LP. Svakako mi je sad skinut sa motora, mogao bi i da ga odnesem da overe garanciju/servis. Nije me mrzelo da danas odnesem akumulator na kontrolu kod prodavca... Poslednji put bio na punjacu u Decembru (jedan dan). Izmereno: 12,75V i 230A Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17221 Napisano Februar 5, 2021 Vozim motor, nisam BAJKER, 2394 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Svaki aku je dobar kada je nov, menjajte ga preventivno na 2-3 god, moj savet, iz licnog iskustva, hvalio sam se Vartom od 5 godina koja nikada nije skidana zimi, malo posle toga mi je zbog te Varte pregoreo regler jer je prespojila neka celija, trosak oko 200e - nov regler, nov aku, srecom su namotaji ostali citavi inace bi trosak bio mnogo veci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nspei 18 Napisano Februar 5, 2021 U prolazu, 60 postova Lokacija: Leskovac Prijavi odgovor kao problematičan Kako vam se pokazao Unibat? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenada 289 Napisano Februar 5, 2021 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilija Pegaso 650 Cube, MZ TS 125, BMW R 65 Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, nspei said: Kako vam se pokazao Unibat? Promenio sam tri Unibat-a do sada.Posle dve godine nije pouzdan,u roku garancije je ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16208 Napisano Februar 5, 2021 Misbehave Responsibly, 1643 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Unibat mi je montiran poslednje 3,5 godine. Exide me je ostavio na putu a bio je 2 godine star. Yuasa koja se ovde može naći nije iz Japana. GS je izdržao 5 godina. Zavisi od motocikla; zavisi koliko mu titraš sa punjenjem kada ga ne voziš; nažalost, zavisi i kako ti zapadne bez obzira na proizvođača. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nspei 18 Napisano Februar 5, 2021 U prolazu, 60 postova Lokacija: Leskovac Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, drs je napisao: zavisi i kako ti zapadne bez obzira na proizvođača. To je 100%, posto vidim da su svima razlicita iskustva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Februar 5, 2021 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan meni je lanport trajo 6 meseci a onaj koji sam dobio umesto njega traju već 5 godina.Treba kupiti najeftiniji akumulator 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dovakhiin 259 Napisano Februar 17, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Balkans Wasteland Motocikl: VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan Vec sam negde pisao o Belgijskim Nitro akumulatorima. Koliko se secam oni su deo AFAM kompanije(Japanci valjda). Elem, 2014-e kupljen, 48 eura placen, kiselinski i nikada nikakvih problema, osim dva, tri praznjenja zbog upaljenog fara. Ostaje da vidim kako ce se pokazati na prolece.Uglavnom sam ga punio jednom , max dvaput tokom predhodnih zima obicnim "glupim " punjacem. Napisacu update kad prodje zima Promenio Februar 17, 2021 član Dovakhiin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dovakhiin 259 Napisano Februar 17, 2021 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Balkans Wasteland Motocikl: VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih da napisem da je "preziveo" dva pregorela reglera. Sto je neko nekada negde napisao, svaka honda bi trebala da ima oznaku CBR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koki 9 Napisano Februar 19, 2021 U prolazu, 48 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: ZX6R, CB1000F Prijavi odgovor kao problematičan Još jednom da se zahvalim svima na pomoći. Puno vas je dalo svoje mišljenje i podelilo svoje iskustvo. Moj izbor je pao na Yuasa pa šta mi Bog da. Danas ću ga formirati i nadam se provozati se. Svima hvala! Pozdrav, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17181 Napisano Februar 19, 2021 Integrisan, 5049 postova Prijavi odgovor kao problematičan https://ciakrs.rs/index.asp?pageid=A12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...