Blackbite 7 Napisano Septembar 15, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Ako se dobro secam slayer - u je registracija izasla oko 7 i nesto hiljada, tamo gde zloca registruje izgleda da je mnogo povoljnije nego kod nas. Ustvari i menjam najcesce oko 4500, cini ti se mozda zbog auspuha da ga vise vrtim. Neka donja granica mi je oko 2000 u trecoj (15-20kmh), ili 2500-3000 u petoj (35-40kmh), ako mi se ne zuri i ako nemam suvozaca. A ako mi se zuri onda do jedno 5500, preko toga bas ako sam raspolozen, ali tad i nema bas vremena za gledanje u obrtomer ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Septembar 16, 2008 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam gde je njega izaslo 7 hiljada. Drugar i ja smo registrovali u Beogradu i obojica smo platili 5200. I ja sam rekao da bi radije uzeo 200, ali sta da radis kad ih nema. Naiso sam na jedan polovan pre neki dan u nekim oglasima,lik trazi 1550 eura. Ako te interesuje iskopacu ti oglas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Septembar 16, 2008 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Један од разлога због кога бих пазарио 200 пре него 125. (Преузето из Qingqi каталога у .pdf) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Septembar 16, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Ako se dobro secam slayer - u je registracija izasla oko 7 i nesto hiljada, tamo gde zloca registruje izgleda da je mnogo povoljnije nego kod nas. Ne secas se bas najbolje ;D Nije ga izaslo 7 i nesto hiljada a nije ni nesto jeftino, platio je registraciju oko 6500 din sto je ipak razlika izmedju registracije koje je platio zloca87. Zloco jel ti to prva registracija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 16, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, mozda ga je i izaslo toliko, mada su nas generalno odrali, jer sam kasnije saznao da sam mogao da prodjem dosta jeftinije na drugom mestu. Zloci je sigurno prva registracija, jer je ovogodisnji model u pitanju. @Зорге Dobar argument. Nego gde nam se denuo ovaj sto postavi temu, mi se raspisali, jos malo i motor da mu kupimo, a njega nema. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Septembar 16, 2008 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zorge,zar nisi skapirao da je u pitanju greska? Umesto 9500 treba da pise isto 8000. Motor se ni ne vrti toliko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darth Nihilus 0 Napisano Septembar 16, 2008 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tražio sam, tražio, zvao, pitao.... 200ccm NEMA!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Septembar 16, 2008 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa kazem ja da nema . Jedino ako si za polovan, ali mislim da je nesto malo presao. Ako hoces, naci cu ti broj telefona iz oglasa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darth Nihilus 0 Napisano Septembar 17, 2008 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za sad su u igri Keeway Speed 150 i Qingqi 125. Oba polovni , al malo voženi. Problem je kako ih doterati do PNa. Nemam kuku na Alfi, a u gepek ne može . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolair 14 Napisano Septembar 17, 2008 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan Za sad su u igri Keeway Speed 150 i Qingqi 125. Oba polovni , al malo voženi. Problem je kako ih doterati do PNa. Nemam kuku na Alfi, a u gepek ne može . ??? ??? ??? Pa sedi i teraj! Posle odjaviš tablu po vozaču autobusa i to ti je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darth Nihilus 0 Napisano Septembar 17, 2008 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam B,C i D, a nemam A . Uplatio da polažem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...