Jump to content

Moto Zajednica

Kina vs India

Recommended Posts

• Drug član, 2265 postova

Ako se dobro secam slayer - u je registracija izasla oko 7 i nesto hiljada, tamo gde zloca registruje izgleda da je mnogo povoljnije nego kod nas.

Ustvari i menjam najcesce oko 4500, cini ti se mozda zbog auspuha da ga vise vrtim. Neka donja granica mi je oko 2000 u trecoj (15-20kmh), ili 2500-3000 u petoj (35-40kmh), ako mi se ne zuri i ako nemam suvozaca. A ako mi se zuri onda do jedno 5500, preko toga bas ako sam raspolozen, ali tad i nema bas vremena za gledanje u obrtomer ;D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 251 postova

Ne znam gde je njega izaslo 7 hiljada. Drugar i ja smo registrovali u Beogradu i obojica smo platili 5200. I ja sam rekao da bi radije uzeo 200, ali sta da radis kad ih nema. Naiso sam na jedan polovan pre neki dan u nekim oglasima,lik trazi 1550 eura. Ako te interesuje iskopacu ti oglas

• Drug član, 3087 postova

Један од разлога због кога бих пазарио 200 пре него 125. (Преузето из Qingqi каталога у .pdf)

Xggxb_26298913yk9.th.jpg

• Zainteresovan, 870 postova
  • Motocikl: Suzuki XF650 Freewind

Ako se dobro secam slayer - u je registracija izasla oko 7 i nesto hiljada, tamo gde zloca registruje izgleda da je mnogo povoljnije nego kod nas.

Ne secas se bas najbolje ;D Nije ga izaslo 7 i nesto hiljada a nije ni nesto jeftino, platio je registraciju oko 6500 din sto je ipak razlika izmedju registracije koje je platio zloca87. Zloco jel ti to prva registracija?

• Drug član, 2265 postova

Ne znam, mozda  ga je i izaslo toliko, mada su nas generalno odrali, jer sam kasnije saznao da sam mogao da prodjem dosta jeftinije na drugom mestu. Zloci je sigurno prva registracija, jer je ovogodisnji model u pitanju.

@Зорге

Dobar argument. ;)

Nego gde nam se denuo ovaj sto postavi temu, mi se raspisali, jos malo i motor da mu kupimo, a njega nema. ;D

• Svrati ponekad, 308 postova
  • Motocikl: Honda Helix CN250

Za sad su u igri Keeway Speed 150 i Qingqi 125. Oba polovni , al malo voženi. Problem je kako ih doterati do PNa. Nemam kuku na Alfi, a u gepek ne može :(.

??? ??? ??? Pa sedi i teraj! Posle odjaviš tablu po vozaču autobusa i to ti je to.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja