nafetS 3819 Napisano Januar 19, 2021 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan A da li si razmatrala A2? Msm da li stvarno nameravaš da voziš motore koji spadaju u A kategoriju? Samo glasno razmišljam, jer bi za "manje" kategorije se moglo naći neko prilagođenije vozilo za obuku.. Ako bi stvarno sutra kupila (gledaš takve motore), koji su 35kw+, onda go for it girl! Neko je već pitao šta su ti moto preferencije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sonjabrzak 22 Napisano Januar 19, 2021 (promenjeno) U prolazu, 16 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan Gledala sam Youtube videe koji se bave predlaganjem motora za pocetnike, i svi su u fazonu da nema potrebe uzimati tipa 250 kubika jer se brzo naviknes i onda se smoris jer je slabo i tipa ne mozes da obidjes nekog na autoputu, a kao 500 kubika je vec fino a ti dok si nov vozi sporije niko te ne tera da divljas. Tako da sam u fazonu da tu neku kubikazu gledam, ali bih se kupovinom motora zanimala tek kad vidim kako mi ide na casovima i sta mi odgovara. Godina 27 Kontam da imam vremena da izmenjam motore kojekakve. Ovo je bio odgovor na pitanje Mr.Piplfoks Promenio Januar 19, 2021 član sonjabrzak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sonjabrzak 22 Napisano Januar 19, 2021 U prolazu, 16 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, nafetS je napisao: A da li si razmatrala A2? Msm da li stvarno nameravaš da voziš motore koji spadaju u A kategoriju? Samo glasno razmišljam, jer bi za "manje" kategorije se moglo naći neko prilagođenije vozilo za obuku.. Ako bi stvarno sutra kupila (gledaš takve motore), koji su 35kw+, onda go for it girl! Neko je već pitao šta su ti moto preferencije Nije mi fora da polazem manju kategoriju da bi mi vise odgovarao motor za obuku Voze manji ljudi svakakve motore, ne bih se ogranicavala, hocu da jednom polozim i da mogu kasnije sta god me interesuje. Za auto skole se raspitujem, da kad vec idem, idem negde gde ce mi odgovarati a ne da se patim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Piplfoks 182 Napisano Januar 19, 2021 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha FZS 600 Fazer '01, Suzuki GSX 600F Katana '02, Suzuki SV1000S, Kawasaki Zephyr 550, Kawasaki Zephyr 750, BMW R50/5, Sachs X-Road 125, Honda CBX 550F, Honda VF 500F, Honda CBF 600, Yamaha YZF-R6 1999, Sprint Prince JinLun 125 i jos dosta manjih... Prijavi odgovor kao problematičan Ehhhh da si polagala kad i ja, odma sa 16, vozila bi stari tomos sa gorivom količine kao u upaljaču pa kad krene, kad stane... Ali veličina bi ti bila super. Znam kako je bilo tad, ja ću ove godine 27... Drugačiji malo zakon bio. A možeš da zamisliš moje muke tada, sad sam preko 2 metra a tad sam bio tek nešto manji. Al izgurao nekako, položio i evo me, ne pomažu više ni lekovi ni psihijatar. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 6125 Napisano Januar 19, 2021 Drug član, 894 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, sonjabrzak je napisao: Nije mi fora da polazem manju kategoriju da bi mi vise odgovarao motor za obuku Voze manji ljudi svakakve motore, ne bih se ogranicavala, hocu da jednom polozim i da mogu kasnije sta god me interesuje. Za auto skole se raspitujem, da kad vec idem, idem negde gde ce mi odgovarati a ne da se patim Tu si u pravu, udaraj odmah na "A" kada ti već godine dozvoljavaju... Ako ne pronađeš ništa lakše i manje što ti odgovara po gabaritima idi na Kawasaki er6-n jer je jako lak za vožnju i upravljiv. Što se tiče tipova motora potpuno nam se poduraraju ukusi pa po tome i gledaj na kom tipu motora ćeš da polažeš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8771 Napisano Januar 19, 2021 Drug član, 388 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Er6 nije veliki toliko po gabaritima, a nije ni pretežak. Ustvari svaki motor sa većom kubikažom ima neku "ozbiljniju" težinu, prosto sam agregat je težak kao i sam ram motora koji mora da izdrži sile i težinu. Nemoj da te to plaši, nego nađi nekog dobrog instruktora da te obuči što bolje, jer uglavnom svi gledaju kako da te nauče da položiš a ne da voziš. I da dobro nam došla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sonjabrzak 22 Napisano Januar 19, 2021 (promenjeno) U prolazu, 16 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, shlem je napisao: Er6 nije veliki toliko po gabaritima, a nije ni pretežak. Ustvari svaki motor sa većom kubikažom ima neku "ozbiljniju" težinu, prosto sam agregat je težak kao i sam ram motora koji mora da izdrži sile i težinu. Nemoj da te to plaši, nego nađi nekog dobrog instruktora da te obuči što bolje, jer uglavnom svi gledaju kako da te nauče da položiš a ne da voziš. I da dobro nam došla! E upravo takvog instruktora i pokusavam da nadjem, otkud i tema koju sam pokrenula bas sa tim pitanjem Hvala na dobrodoslici! Promenio Januar 19, 2021 član sonjabrzak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11711 Napisano Januar 20, 2021 Ne silazi, 2702 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda PC43 Prijavi odgovor kao problematičan Odavno u temi za predstavljanje nije bilo ispisano dve strane, a kako vidim, bice i vise...bas lepo. Sonja, dobrodosla na forum ! Puno uspeha ti zelim u auto skoli koju odaberes, i puuuno bezbednih kilometara na ljubimcu koji izaberes ! A ovde, na forumu, mnoge stvari mogu da se nauce. Srecno ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FilaBg 35 Napisano Februar 4, 2021 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara Motocikl: BMW f650gs, r1200gs LC Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla,poslao sam ti tel dobrog instruktora na pm 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brooks 3 Napisano Februar 6, 2021 U prolazu, 7 postova Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 450 Napisano Februar 7, 2021 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan On 18.1.2021. at 19:02, sonjabrzak je napisao: Pozdrav svima, Ja sam Sonja iz Novog Sada i planiram ovog proleca da polazem za A kategoriju. Neko vreme se krcka ta ideja i gledaju oglasi, a posto ce mi znaciti vasa pomoc red je i da se prikljucim umesto da citam forum iz senke Trenutno pokusavam da prikupim iskustva u vezi sa instruktorima i auto skolama u gradu kako bih se odlucila kod koga da idem, ako neko ima preporuke znacilo bi mi. Cujemo se! Bravo, preporucujem ti kad zavrsis sa A kategorijom da odradis i trening bezbedne voznje gde ce te uputiti u jos neke stvari koje se ne uce u skoli za polaganje. Treninge Bezbedne voznje organizuju BJBikres, Koncept 192 i MK Bezbednost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sonjabrzak 22 Napisano Februar 7, 2021 U prolazu, 16 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Bratislav 1973 je napisao: Bravo, preporucujem ti kad zavrsis sa A kategorijom da odradis i trening bezbedne voznje gde ce te uputiti u jos neke stvari koje se ne uce u skoli za polaganje. Treninge Bezbedne voznje organizuju BJBikres, Koncept 192 i MK Bezbednost. Hvala na predlogu Bratislave, taj trening mi je svakako u planu cim dobijem dozvolu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6136 Napisano Februar 7, 2021 Drug član, 1746 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav , dobrodosla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...