ser 7774 Napisano Februar 20, 2021 -, 1755 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, rast je napisao: Nije obavezno imati vozilo, obezbediš uslove pa ga kupiš. Ne može da se koristi javna površina za odlaganje privatne imovine. To mozda u Spaniji za vreme Franka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4972 Napisano Februar 21, 2021 Drug član, 1878 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa osnovna kultura je da stvar koju ne koristiš ne držiš na zajedničkoj površini. A da ne pričamo što je zabranjeno i kažnjivo. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1643 Napisano Mart 14, 2021 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zna li se da li ce se po novom gledati npr zamena menjaca na automobilu? Recimo moj je bio automatik a sada saltac, ajd km sat mogu da promenim ali da li je upisano negde nesto? Takodje mi je neresen abs jer su promenjene poluosovine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Mart 23, 2021 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan On 20.2.2021. at 11:52, N.F.S. je napisao: Evo tema, insistirao sam da mi u novoj saobracajnoj upisu "0"... Namenjah se saobracajnih zbog broja osovina. Motocikl kupim registrovan, ocitam saobracajnu stoji 0 osovina, meni kada izdaju na ime stave 2, tako je receno u SUP-u (kazu)... Kada dodje vreme za produzetak registracije (pogadjate) sledi mi zamena saobracajne o sopstvenom trosku zbog broja j@benih osovina! Bas vredjaju postupcima i drskim otimanjem.... Procitah ovo ovde vezano za broj osovina i ostalih podataka iz saobracajne i temu sto je @N.F.S. pisao.jel neko zna sta treba definitivno da pise u saobracajnoj. mozda@bdadaima sveze informacije?evo slike moje ocitane saob. pa ako nesto nije u redu napisite mi.Meni je sve nelogicno, i br.osovina,i najveca dozvoljena masa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14720 Napisano Mart 23, 2021 moto merkat °°, 4907 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Osovina se racuna kada su tockovi upareni (kaze zakon) i nije vazan podatak za tehnicku ispravnost (kaze dopis) moze i 0 i 2 sto ce reci mogu te zezati sta god da pise. n.d.m. za motocikle nije obavezna iako uglavnom postoji upisano na identifikacionoj plocici. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rast 1179 Napisano Mart 23, 2021 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Leicester , Beograd Motocikl: Yamaha TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan 2020, mart, izdata nova saobraćajna na Novom Beogradu važi do 9999 godine, osovina DVE, 2021, mart, tehnički pregled, kažu mora zamena saobraćajne jer pravilno je NULA Počnem da protestujem, jer ne ide mi se u MUP, kažem kako zamena kad je izdata pre 12meseci i važi još 8000 godina? Konsultuju se oni telefonski s nekim i kažu da i ne mora baš zamena. Ajd da mi učine i ne maltretiraju, pravilno je NULA ali eto može da prođe i DVA. I eto, do tehničkog 2022-ge vozim na 2 osovine a posle ću da vidim dal ću morati da učim nove tehnike za vožnju bez osovina 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10549 Napisano Mart 23, 2021 Hronični Motociklopata, 7340 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Do sad si se kotrljao a od sad će levitiraš 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sixi 233 Napisano Mart 23, 2021 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Vojvodina - Kula Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Toliko toga bih imao da napisem kao i vecina vas ,sto se tice njihovih glupih pravila a tek o tehnickim pregledima, da mi je pozlilo prilaskom prstiju tastaturi pa je prvo progutan bensedin i eto , vise nemam potrebe da bilo sta napiosem ... sad mi je vise nego dobro ama sve 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1643 Napisano Mart 23, 2021 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 14.3.2021. at 9:20, Biker Q je napisao: Zna li se da li ce se po novom gledati npr zamena menjaca na automobilu? Recimo moj je bio automatik a sada saltac, ajd km sat mogu da promenim ali da li je upisano negde nesto? Takodje mi je neresen abs jer su promenjene poluosovine. Ima li neko ideju za ovaj moj problem kako da proverim? Ovo je prvi auto koji sam resio da sredjujem i ne menjam duzi vremenski period i sada kada sam gotovo sve sredio javi mi se ova sumnja oko menjaca. Inace kada sam kupovao uopste nisam ukapirao da je menjac zamenjen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5536 Napisano Mart 23, 2021 Drug član, 2497 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan meni rekli pre dve nedelje za auto koji je benzin gas da od jula ne prolazi tehnicki jer zagadjuje vazduh vise nego dozvoljeno. kaze kupi dizela njemu su veci parametri nego za gas. reko jel me sprdate, kaze nene ozbiljno ti kazemo evo gledaj, i ja gledam i stvarno vise zagadjuje nego sto pise. a ima katalizator. ostadoh u cudu, prodadoh auto i kupih opet benzin gas ono sto je gore kolega okacio bi znacilo da mozemo da ostavimo slobodno kofere na motoru jer oni ne spadaju u dodatno budzenje? onda moram sa sva 3 kofera na tehnicki? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14720 Napisano Mart 24, 2021 moto merkat °°, 4907 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @Biker Q nemas bojazni sto se tice menjaca, ne utice na bezbednost ni sam rad motora + je originalan za taj motor (drugi ni ne mozes staviti). @drmilan_ ti "tehnicari" da se vrate u skolu, moze i osnovnu (bar je u moje vreme postojao predmet tehnicko obrazovanje), na sastav i obojenost izduvnih gasova utice prvenstveno odnos smese gorivo/vazduh a benzinski motor je kao i dizel OTO, npr i benzinska i plinska i dizelova dizna mogu "pišati" i poremetiti odnos ... svasta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1643 Napisano Mart 24, 2021 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam jos i problem sto abs ne radi jer su zamenjene poluosovine, stavio sam nove diskove i plocice koci odlicno ali postoji li neko ocitavanje onog "seckanja" na valjcima i ukljucivanja abs-a? Takodje na km satu imam sat za automatski menjac a kazu gledace se da li svetli neka lampica itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14720 Napisano Mart 24, 2021 moto merkat °°, 4907 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan ABS ce ti vec biti problem, na homokinetickom zglobu treba da je citac a na satu za menjac ti ne sija neka neispravnost, pretpostavljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1643 Napisano Mart 24, 2021 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nece da sija. Ma nema citaca nikakvih, zamenje poluosovine menjac sta znam sta sve. Ja toliki strucnjak za vozila cak i drugima dajem savete a nisam video da "samo" menjac i poluosovine zamenjene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10549 Napisano Mart 24, 2021 Hronični Motociklopata, 7340 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, Biker Q je napisao: Takodje na km satu imam sat za automatski menjac a kazu gledace se da li svetli neka lampica itd... To se bar lako rešava, izvadiš dotičnu sijalicu i gotovo, jesmo li mi balkanci il nismo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1643 Napisano Mart 24, 2021 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lampice se ne skidaju ali svetlost ne probija recimo crnu izolir traku. Nece lampice da svetle ali nece ni abs da se ukljuci pa zato pitam moze li tako da prodje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14720 Napisano Mart 24, 2021 moto merkat °°, 4907 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Sve sto imas na vozilu tipa ABS, AIR BAG ... svetli kada das kontakt i gasi se po startovanju, mozes sakriti lampicu ali ne i pumpu ... problem u najavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1643 Napisano Mart 24, 2021 (promenjeno) Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gleda se samo na tabli ili se gleda jos nesto i testira na valjcima abs? Sto rece kolega mi smo Balkanci, mogu lampice da budu povezane sa lampicom od punjenja akumulatora Promenio Mart 24, 2021 član Biker Q Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14720 Napisano Mart 24, 2021 moto merkat °°, 4907 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Valjci ne prepoznaju ispravnost ABS-a bar ovi "stari", novu opremu nismo jos zaduzili pa necu da pricam u napred, mada prepoznaju ovalnost kocionih diskova pa ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rast 1179 Napisano Mart 24, 2021 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Leicester , Beograd Motocikl: Yamaha TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, drmilan_ said: ono sto je gore kolega okacio bi znacilo da mozemo da ostavimo slobodno kofere na motoru jer oni ne spadaju u dodatno budzenje? onda moram sa sva 3 kofera na tehnicki? mart2021, na tehnički sam otišao sa koferom od 56 litra, Givi dodat naknadno. Planirao sam da ga skinem, rekli su mi da ne mora, da ga ostavim. Motor je uslikan sa svih strana sa sve koferom. TDM900 fabrički ima 2 auspuha, kod mene je stavljen akrapovich sa desne strane (vidi se Approval identification E1 0408). Obratili su pažnju samo na traku koja obavija i drži auspuh, na prvi pogled im se učinilo da je neka improvizacija držača ali čim je video da je to ozbiljno i profesionalno postavljeno prešao je na sledeću stavku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22202 Napisano Mart 25, 2021 Integrisan, 9557 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ako ponavljam vec kucnuto, turam izvinjotinu! Tablice se ne moraju vise odjavljivati u Mup-u koji ih je izdao! Uz ugovor ih moze odjaviti i kupac u svojoj opstini a i ako na njega ne glase. (Juce odjavio satelisa, dobio info iz prve ruke) 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GromH 59 Napisano April 2, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 101 postova Motocikl: Honda Shadow 750 Prijavi odgovor kao problematičan On 3/24/2021 at 10:14 AM, rast said: mart2021, na tehnički sam otišao sa koferom od 56 litra, Givi dodat naknadno. Planirao sam da ga skinem, rekli su mi da ne mora, da ga ostavim. Motor je uslikan sa svih strana sa sve koferom. Mene vec dve godine teraju da skidam bisage i crash bar, preselo mi registrovanje i sve. Promenio April 2, 2021 član GromH Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 3, 2021 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, GromH je napisao: Mene vec dve godine teraju da skidam bisage i crash bar, preselo mi registrovanje i sve. Promeni tehnički pregled... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GromH 59 Napisano April 3, 2021 Svrati ponekad, 101 postova Motocikl: Honda Shadow 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa hocu, dobio sam preporuku sad za neki tehnicki kod Gradske bolnice u Bgu, pa cemo videti, taman krajem meseca mi istice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2260 Napisano April 3, 2021 Drug član, 987 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Pripazite se, budzet se mora puniti, ako imate vozilo koje ne koristite ili ne mozete reg. (prikolica, moped ...) pravac SUP i odjavljujte.[/url]Sesti pasus. Ja sam posle ovog tvog posta trčao da odjavim Tourana koji nije registrovan 4 godine i više. Dao sam tablice i saobraćajnu,niko me ništa nije pitao. Odjavio auto za 5 minuta i to je to. Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...