NIKI 257 Napisano Mart 1, 2022 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: pored ZR Motocikl: cbr 500 f Prijavi odgovor kao problematičan Ukratko. Da,treba da brines, ali nemora da znaci. Jer tako su u mogucnosti. Mala sala, ne zameri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14954 Napisano Mart 1, 2022 moto merkat °°, 4938 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @matke92 1. Vizir na motociklima ne spada pod homologovane delove, znaci moze duzi, siri, taman ... 2. Migavaca ima dosta homologovanih (mozda kinezi samo odliju oznaku ali nije tvoj problem ) moraju davati svetlos zute boje u intervalima 90 +-30 otkucaja u minuti i to je to. 3. Obrati paznju da delovi koji su bili homologovani budu i zamenski: svetlosna grupa, retrovizori, izduv. Nosac tablice je bitan zbog ugla i ukoliko stop svetlo nema katadiopter nosag ga ima integrisanog, u sustini to je to jer ne verujem da ces nesto skracivati/produzavati sto se rama tice. Ako je registrovan za dvoje nogostup za suvozaca je obavezan (i rukohvat ali R- ovi ih fabricki uglavnom nemaju). 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2609 Napisano Mart 1, 2022 Zainteresovan, 411 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam razumeo, u cemu je razlika u ceni za putnicka vozila. Od 3000-6000? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6564 Napisano Mart 1, 2022 Drug član, 1892 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Toliko je drzava propisala opseg, a tehnicki sam bira cenu u tom opsegu, u svakom slucaju ne sme biti skuplje od 6000 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matke92 698 Napisano Mart 3, 2022 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: RS 125; Derbi GP1 250; Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan @bdada hvala na info, procitao sam cim si odgovorio, nego se bacih u razmisljanje. Hvala na konkretnim informacijama a što je najbitnije daješ nam direktne informacije koje nam trebaju a merodavan si za to jer se time i baviš. Potražiću da nadjem migavce sa homologacijom, malo sam skeptičan da ću naći originalne u dobrom stanju a poslednji primerak proizveden pre 15 godina... Ne pravim nikakvu skarabudževinu, gledam da bude fabrika, eventualno zamenim neke stvari zbog estetike, zato te i pitah preventivno da se ne zeznem negde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8194 Napisano Mart 9, 2022 Drug član, 1721 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za: @bdada dobio sam danas reklamni flajer od firme gde sam, prošle godine, radio tehnički pregled u kome, između ostalog, piše i nešto što me je bacilo u rebus: Šta to znači? Ja imam atesiranu kuku ali je skinuta sa auta a, ako dobro razumem ovu "stavku", po ovome kako piše moram da je vratim pre tehničkog da bih ga prošao?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14954 Napisano Mart 9, 2022 moto merkat °°, 4938 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @DraganNS vozila prvi put reg. pre (neznam napamet mesec) 2011 god. mogu imati montiranu kuku, reg. posle tog datuma moraju imati rastavljenu tako se ne moze generalizovati. To vazi i za ucestvovanje u saobracaju, znaci ako je montiras pre teh. a reg. posle 2011 teraju te u prekrsaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8194 Napisano Mart 9, 2022 Drug član, 1721 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Nisam siguran da te razumem . Auto je kupljen 2020. sa već ugrađenom kukom od kolege sa Foruma, koji ga je uvezao i registrovao 2019. godine, potom ugradio kuku. Citiram deo iz njegovog oglasa app kuke: "Ugradio sam nakon carinjenja NOVU Steinhof vucnu kuku, uradio atest i tako napravio pregled AMSS, Sve to je kostalo 450 Eu, tako da je kuka upisana u hologaciju i posedujem svu dokumentaciju o tome" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14954 Napisano Mart 9, 2022 moto merkat °°, 4938 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ako je prvi put registrovan 2019 kuka mora biti rastavljena i na teh. i u saobracaju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8194 Napisano Mart 9, 2022 Drug član, 1721 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Onda sam miran, ne moram da se zezam sa kukom kad je već ne koristim. Hvala! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1956 Napisano Mart 10, 2022 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan @bdadaЧекај, а зашто сам ја онда морао да демонтирам куку са мог Југа 2004. год? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14954 Napisano Mart 10, 2022 moto merkat °°, 4938 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, boki.64 je napisao: @bdadaЧекај, а зашто сам ја онда морао да демонтирам куку са мог Југа 2004. год? Pretpostavljam zato sto nije bila atestirana ili nije imala plocicu na kojoj pise Zastava (sto kao dokazuje da je fabricka) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Mart 10, 2022 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan Takve i slicne preglede treba zatvoriti.Treba ovde na forumu napraviti javnu crnu listu tehničkih uz naravno obrazloženje i jednostavno ih obilazitiПослато са SM-A715F помоћу Тапатока 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2841 Napisano Mart 12, 2022 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Osecam da nije zanemarljiva razlika u ceni. A da sam neprijatno iznenadjen -jesam. Meni logicno da budu povoljniji od malih agencije koje kod njih rade preglede. Zašto je registracija skuplja ako je u sklopu tehničkog pregleda? WWW.B92.NET Udrženje srpskih tehničkih pregleda STEP oglasilo se povodom pojedinih napisa i "prozivki" da je neosnovana naplata usluge registracije motornih vozila od strane auto-centara pružalaca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Mart 15, 2022 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje Zove me kolega sad i pita da li znam gde moze da odradi tehnicki pregled za tricikl pijadjo mp3 Zvao redom tehnicke i niko ne radi sad po novom tricikle, navodno rade neki tehnicki pregled u Mirijevskom bulevaru itd U pijadju su mu rekli da je poslat dopis ministarstvu bla bla bla da se resi taj problem Evo Sedim, pusim, razmisljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6564 Napisano Mart 15, 2022 Drug član, 1892 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan https://forum.bjbikers.com/topic/191674-registracija-i-tehnicki-tricikla/#comment-2699992 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Mart 15, 2022 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu brate Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 691 Napisano Mart 16, 2022 Zainteresovan, 344 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi laki tricikli na valjke. Na levi valjak. A teski tricikli na poligon,znaci ko ima pistu 70m. Koliko sam ja razumeo ,ne mora da sam u pravu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Mart 16, 2022 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan Tako je danas sam se raspitivao na jednom tehnickom gde regisstrujem auto Problem je kako su mi objasnili u tome sto pojedini pregledi nemaju uslova da izmere silu kocenja na svakom tocku posebno Ali kao mora na poligon gde se batica zaleti i onda ako vuce u stranu i slabo koci onda padas Malo mi to sve cudno jer od matematickih proracuna i kojekakvih jednacina sila kocenja dodjosmo do neke vrste sac metode ahhah Kaze covek pre tehnickog teraj kod majstora da ti proveri kocnice da ovaj sa tehnickog ne izgubi glavu a ti ostanes bez motora ako se spuca u neki zid hahah Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Mart 16, 2022 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan Za sad sam nasao na dva mesta gde mogu da urade Ne znam kakva je politika foruma u vezi sa ostavljanjem linkova i sl Da ne reklamiram ako ne sme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4114 Napisano Mart 16, 2022 Drug član, 921 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pričaj, vidiš da je problem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Mart 16, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan Marvox surcin Sunce zemun Gras zemun Promenio Mart 16, 2022 član miketa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Mart 16, 2022 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan Ja prosle god uzeo tricity tako da sam miran neko vreme Nadam se da ce u buducnosti da se resi taj problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Mart 16, 2022 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan Inace rade samo teske tricikle Bitno je da je u saobracajnoj zaveden kao teski tricikl jer lake tricikle ne rade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6564 Napisano Mart 16, 2022 Drug član, 1892 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan AMS progres na pancevackom putu isto radi, ima neki i na kruznom putu, pisao sam u drugoj temi. Sto se registracije tice mora se ici u SUP, ne moze u agenciji da se zavrsi. Ko nadje najjeftiniji tehnicki neka javlja, ove za koje znam su 12000din za teske tricikle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...