djosa 0 Napisano Maj 8, 2018 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Motocikl: beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima i molim za pomoc. Ne ukljucuje mi se ventilator i upali mi lampicu za temperaturu, prethodno sam skidao karburator i dan- dva posle toga je pocelo. Onda sam zamenio antifriz. Opet isto. Kada sam fenom grejao termoprekidac ventilator se upali. Rekoh, mozda je nesto pobrljavio, odem u pgs, kupim danas novi i ponovo ista stvar, ne upali ventilator i prokuva( izbaci vodu) ... c pomislih na dihtung glave ali creva nisu naduvena, a kapiram kakve to ima veze ako se ventilator upali kad ga grejem fenom??? Pomagajte ljudi nemam ideju sta mu je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Maj 8, 2018 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Pa onda je termo ventil. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NemanjaBG88 1 Napisano Maj 8, 2018 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie sprint Prijavi odgovor kao problematičan Meni se na AA 500 sprint (isti motor,samo veca kubikaza) nesto slicno desava...kad je duze na leru,dize temperaturu do max...ne pustam ga da izbaci vodu,ne smem,nego krenem da ga vozim i on je spusti...ne znam u cemu je stvar...Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djosa 0 Napisano Maj 8, 2018 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Motocikl: beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Gde se nalazi taj termo ventil isto na hladnjaku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djosa 0 Napisano Maj 8, 2018 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Motocikl: beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan I koja mu je tacno funkcija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Maj 8, 2018 Very Funny Rider, 1124 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Crkao ti ventilator hladnjaka. Isti sam problem imao. Proveri ga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Maj 8, 2018 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ozracis li dobro sistem? Meni deluje da ostane vazduh u sistemu. Ako nema vazduha onda termostat zalepio i ne otvara da tecnost napravi krug. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djosa 0 Napisano Maj 8, 2018 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Motocikl: beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Marre, ali kad grejem fenom termo prekidac upali se ventilator. To me buni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djosa 0 Napisano Maj 8, 2018 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Motocikl: beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Jedino ako stvarno nije dobro označen... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djosa 0 Napisano Maj 10, 2018 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Motocikl: beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Pukao impeler na vodenoj pumpi, (valjda se tako zove onaj propeler koji gura vodu). Nije mi palo na pamet jer je jesenas menjana vodena pumpa. Naravno nije iz orginala nego zamenska. Proklizavao oko osovine i nije mogao da gura dovoljno rashladnu tečnost. Eto ako neko ima sličan problem da zna da i na to može da obrati pažnju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15793 Napisano Maj 10, 2018 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi set za reparaciju pumpe iz originala, zameni i bices miran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 211 Napisano Maj 10, 2018 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Isto to mi se desilo na Bev 500, zamjenio impeler i sve super. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 260 Napisano Maj 10, 2018 Fat and furios, 592 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan djeluje mi da je kod tebe isto kao na mojem 2003god impeler izjedna sa osovinom, nije na saraf sto znaci da moras rasturiti cijelu pumpu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djosa 0 Napisano Maj 14, 2018 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Motocikl: beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Pukao impeler na vodenoj pumpi, (valjda se tako zove onaj propeler koji gura vodu). Nije mi palo na pamet jer je jesenas menjana vodena pumpa. Naravno nije iz orginala nego zamenska. Proklizavao oko osovine i nije mogao da gura dovoljno rashladnu tečnost. Eto ako neko ima sličan problem da zna da i na to može da obrati pažnju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djosa 0 Napisano Maj 14, 2018 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Motocikl: beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Nego novi problem, negde rekao bih iz variomata kao da je krenulo prvo nešto kao da šušti, a sada se čuje zvuk kao kad se na kolima otkači zadnji lonac pa ga vučeš po asfaltu. Jel ima neko ideju sta bi moglo biti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 260 Napisano Maj 14, 2018 Fat and furios, 592 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan opustila se matica na variomatu pa zamajac kaci na deklo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djosa 0 Napisano Maj 15, 2018 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Motocikl: beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Skinuo sam deklo, matica je stegnuta, al na dalje ću morati da čekam majstora, nisam nikad ranije skidao variomat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NemanjaNoviSad 0 Napisano Jul 18, 2018 U prolazu, 1 post Lokacija: Novi SAd Motocikl: Piaggio Beverly Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,nadam se da sam na dobrom mestu a ako sam ipak pogresio izvinite nie namerno. Potrebna mi je pomoć u vezi motora Piaggio Beverly 200. Naime od nedavno sam vlasnik pomenutog dvotockasa i imam malih problema sa njim (bar se nadam da su mali) Problem koji se desava jeste da motor nenormalno puno goriva troši, prilikom puštanja gasa na nizbrdicama dolazi do detonacije iz auspuha i sada sam primetio da se u karteru motora oseti benzin. Da li neko od vas moze da mi pomogne u otklanjanju problema? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Jul 25, 2018 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Dugo me nije bilo ovde, a u medjuvremenu sam kupio Beverly 200. Lep motorcic, ali mi nedostaje da vidim kazaljku brzinomera koja ispravno radi Kakve su mogucnosti za popravku/prepravku na neku elektroniku koja ce osposobiti brzinomer? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1883 Napisano Jul 25, 2018 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam jos cuo-video da je neko prepravio, osim dodavanja neke aftermarket varijante. Uglavnom oni digitalni satovi crknu od vlage i tu je kraj. Ja sam skoro skinuo jedan, sve se okrunilo sa stampane ploce, nista ostalo nije. Cene polovnih od 50-100€ i nema ih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15793 Napisano Jul 25, 2018 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan On 18.7.2018. at 13:07, NemanjaNoviSad je napisao: Pozdrav,nadam se da sam na dobrom mestu a ako sam ipak pogresio izvinite nie namerno. Potrebna mi je pomoć u vezi motora Piaggio Beverly 200. Naime od nedavno sam vlasnik pomenutog dvotockasa i imam malih problema sa njim (bar se nadam da su mali) Problem koji se desava jeste da motor nenormalno puno goriva troši, prilikom puštanja gasa na nizbrdicama dolazi do detonacije iz auspuha i sada sam primetio da se u karteru motora oseti benzin. Da li neko od vas moze da mi pomogne u otklanjanju problema? Detonacije imas jer ti uvlaci fals vazduh na izduvu, obicno biva na spoju grana-lonac. Potrosnja....koliko je to nenormalno mnogo (?), ako je vise od 5l ondak karb mora dole i pitanje je dal se neko igrao sa CVT-om. Pre 11 sati, Marcony je napisao: Pozdrav svima! Dugo me nije bilo ovde, a u medjuvremenu sam kupio Beverly 200. Lep motorcic, ali mi nedostaje da vidim kazaljku brzinomera koja ispravno radi Kakve su mogucnosti za popravku/prepravku na neku elektroniku koja ce osposobiti brzinomer? Moguce je izvesti, nisam radio ali znam da se signal uzima sa namotaja. Slicno je radjeno kod vagenovih starih vozila....jedan kraj zice na izlaz namotaja alternatora pa drugi kraj na tablu i radi. Jbg nisam ti mnogo pomogao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Februar 17, 2019 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Par meseci kasnije, display i dalje nigde da se kupi. Kakve su mogucnosti za prolaz tehnickog sa GPS brzinometrom ili nekom drugom (neoriginalnom) varijantom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano April 3, 2019 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Opet par meseci kasnije... display popravljen. Voda je sprzila deo elektronike koji sam zamenio, ocistio plocicu od korozije (koliko je moglo), prespojio par vodova i sve radi kako treba. Ako nekome treba, mogu probati da popravim, pa neka mi se javi porukom u inbox. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1883 Napisano April 3, 2019 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao tu ideju posto imam dibrog elektronicara, ali kada sam otvorio displej sve je bilo prosuto i potpadalo koliko ga je korozija pojela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Septembar 16, 2019 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Primetio sam da mi u poslednja 2 dana, kada je motor bio u radu, kapne gorivo, odmah ispod pumpe za gorivo (Beverly 200). Pumpa je sva masna od goriva. Gde kupiti zamensku i koju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...