Bole37 5028 Napisano Decembar 25, 2020 Drug član, 773 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Nikad necu zaboraviti, kad se Milance pola sata zajebavao trazeci mi onaj mali silikonski klincic za pinlock na kacigi, jer sam ja moj slomio...Naravno nije mi nista naplatio... (Da ne pominjem kako su me u drugim radnjama odjebali)... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzejzel 160 Napisano Decembar 25, 2020 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saucesce Ivani i klincu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 191 Napisano Decembar 25, 2020 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan Cela ova priča o koroni deluje nekako daleko i strano dok ne pogodi nekoga tebi bliskog. Milana ću pamtiti kao dobrog druga, poslovnog partnera ali pre svega dobrog čoveka. Najiskrenije saučešće porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Decembar 25, 2020 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Drage kolege, `smrzo sam se kada sam procitao ovu tuznu vest. Vise puta smo boravili i opskrbljivali se u njihovoj prelepoj radnji i uzivali u jos lepsoj atmosferi. Napustio nas je veliki covek. Draga Ivana,porodico i prijatelji,primite nase najiskrenije saucesce. Milane,neka su ti siroki putevi Gospodnji i neka ti je Vecna Slava. Pocivaj u miru. Marko I Tijana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1610 Napisano Decembar 29, 2020 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rocknrolla 26 Napisano Januar 4, 2021 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Nova Pazova Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam poznavao Milana ali zeleo bih da izrazim iskreno saucesce jer sam bio u radnji . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mserifov 161 Napisano Januar 4, 2021 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Tuzla Motocikl: Yamaha tenere xt600 34L Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saučešće porodici, Moja prva moto jakna i prve moto čizmice su bile kupljene kod njega. Neka ti je vječna slava druže Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motomania 185 Napisano April 14, 2021 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Moto Guzzi Stelvio NTX Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno svima na podrsci i recima utehe, puno mi je znacila.Nisam iskreno od soka ni stigla svima i odmah da se zahvalim.Ono sto se kaze, posle svega, Jaksa i ja smo dobro,organizovali se i krenuli dalje. Nisam ocekivala takav ishod, pogotovu kad je bio prebacen na VMA na rehabilitaciju. Mi smo 20 godina zajedno, i jeste on uvek ziveo, sto se kaze nekim brzim zivotom, zivotom na ivici, to sam i prihvatila, i podrzala sve to kad smo zajedno i krenuli u pricu koja se zove Motomania. Pored toga bio je sportski pilot, ronioc. Zeleo je da zivi od svoje ljubavi prema motorima i jeste tako ziveo 12.godina. Uteha ne postoji, ali mi je drago sto je doziveo da ostvari svoj san, da je voleo to sto radi, ljude sa kojima je radio. Hvala jos jednom svima. Ivana 57 1 6 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djnenad 28 Napisano Maj 9, 2021 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan On 15.4.2021. at 1:40, Motomania je napisao: Hvala puno svima na podrsci i recima utehe, puno mi je znacila.Nisam iskreno od soka ni stigla svima i odmah da se zahvalim.Ono sto se kaze, posle svega, Jaksa i ja smo dobro,organizovali se i krenuli dalje. Nisam ocekivala takav ishod, pogotovu kad je bio prebacen na VMA na rehabilitaciju. Mi smo 20 godina zajedno, i jeste on uvek ziveo, sto se kaze nekim brzim zivotom, zivotom na ivici, to sam i prihvatila, i podrzala sve to kad smo zajedno i krenuli u pricu koja se zove Motomania. Pored toga bio je sportski pilot, ronioc. Zeleo je da zivi od svoje ljubavi prema motorima i jeste tako ziveo 12.godina. Uteha ne postoji, ali mi je drago sto je doziveo da ostvari svoj san, da je voleo to sto radi, ljude sa kojima je radio. Hvala jos jednom svima. Ivana Postovani drugari,postovana Ivana, Iskreno saucesce porodici. Zivot cesto bude i surov i nepravedan. Moramo trpeti sta nas snadje. Ivana,molim,bez ustrucavanja,ako bilo sta zatreba budite slobodni obratiti nam se ili na grupi ili pojedinacno. Vas sam kupac,postovalac i bas mi je zao radi ovakvog spleta nesrecnih okolnosti. Budite hrabri i nastavite istim putem. Milane,pocivaj u miru,neka ti je vecna slava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motomania 185 Napisano Maj 10, 2021 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Moto Guzzi Stelvio NTX Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Vam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...