mrle 8577 Napisano Decembar 16, 2020 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Malo pre sam čuo da nas je napustio jedan od nas, moj stariji brat. Iz Makedonije je, ali je često i svuda putovao. Brate, ne izvozasmo tvoju obećanu turu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17166 Napisano Decembar 16, 2020 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3648 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Poznavao sam Dragana kao prijatnog i mirnog čoveka. Neka mu je laka zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16207 Napisano Decembar 16, 2020 Misbehave Responsibly, 1643 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Mrle, primi moje saučešće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Decembar 16, 2020 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pokoj mu dusi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1450 Napisano Decembar 16, 2020 I N S T R U K T O R, 1208 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Saučešće Mrle. Neka mu je laka zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2434 Napisano Decembar 16, 2020 Andragog, 5005 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saučešće tebi Mrle, porodici i prijateljima ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4764 Napisano Decembar 17, 2020 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saučešće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5542 Napisano Decembar 17, 2020 Drug član, 828 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici.Sta se desilo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8577 Napisano Decembar 17, 2020 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Sa Draganom sam se družio kada smo bili klinci. Obnovili smo kontakt u poslednjih godinu dana. Letos smo čekali da se otvore granice i da napravimo jednu turu u njegovoj organizaciji. I pošto ništa od toga nije bilo, baš sam ovih dana krenuo sa planovima da uradim rezervoar kod Njanje, regler kod Žike, da do proleća skockam motor, pa da u 2021 ostvarim vožnju sa bratom. Pre desetak dana smo se dopisivali i planirali. Vidim jutros na FB da ga je poznavalo dosta ljudi iz Srbije. 1973će, po rečima rodbine korona, u 5 dana se razboleo i umro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 499 Napisano Decembar 17, 2020 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Docekao nas pre dve godine u Ohridu ,docekao kao najrodjenije, i vozili smo nekoliko dana Albaniju zajedno ,dusa od coveka. Siroki ti putevi nebeski Brate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 499 Napisano Decembar 17, 2020 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Bole37 je napisao: Saucesce porodici.Sta se desilo? Korona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2617 Napisano Decembar 17, 2020 Vozac A kategorije :D, 940 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pokoj mu dusi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5542 Napisano Decembar 17, 2020 Drug član, 828 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Eto,posle kao umiru samo stari i bolesni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peconi 536 Napisano Decembar 20, 2020 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750S Prijavi odgovor kao problematičan Upoznao sam coveka pre par godina u kampu na Ohridu. Druzili smo se par dana, cuvao mi je motor, detaljno objasnjavao sta treba da posetim i kuda da vozim.. Videh na fb da se nesto cudno desava, sad videh i ovde. Pocivaj u miru druze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rocknrolla 26 Napisano Januar 4, 2021 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Nova Pazova Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedna zrtva covida . Pocivaj u zemlji , iskreno saucesce bliznjima . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8577 Napisano Mart 5, 2023 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Malo pre mi je javio brat da je Draganov mlađi rođeni brat Marjan poginuo na motoru u Italiji. 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...