Nenadbg88 1545 Napisano Novembar 18, 2020 Drug član, 1090 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Moze li mi neko reći iskustvo sa ovim čizmama ako ih poseduje.Privukla me je cena ali nemam iskustva sa ovom markom. https://yamahabarel.com/proizvod/seventy-degrees-moto-cizme-bt3-crne/ Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1104 Napisano Novembar 19, 2020 Drug član, 1098 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Tebi je bar blizu probaj Ja sam bio letos, da probam neke short enduro. Nisam kupio. Nekako mi nisu delovale udobno, a pre svega nisu od kože, nego nekog skaja, vastackog materijala a to mi nije prihvatljiva opcija za duze voznje, verovatno sam staromodan. Verovatno kao i svugde vazi pravilo koliko para, toliko muzike. Ja sam ih poredio sa cizmama koje nisim trenutno od 250 eur, a ove su bile upola jeftinije, zato sam i otisao da ih vidim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 5106 Napisano Novembar 19, 2020 Drug član, 1095 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Imam ih ja i potpuno sam zadvoljan. Nisu najatraktivnihe čizme u ponudi, ali su udobne za vožnju i ne puštaju vodu. A vozio sam u njima po ozbiljnoj kiši. Leti dok se voziš nije vruće, ali kad staneš i šetaš nema te moto obuće u kojoj će ti biti prijatno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3117 Napisano Novembar 19, 2020 Drug član, 1192 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Deluje kao skroz dobra ponuda mada sam ja za toliko para kupio ozbiljnu čizmu... jeste 'entry level' ali meni je dovoljno. I baš mi se đasvi 110eur u MRG Kula Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1545 Napisano Novembar 19, 2020 Drug član, 1090 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Deluje kao skroz dobra ponuda mada sam ja za toliko para kupio ozbiljnu čizmu... jeste 'entry level' ali meni je dovoljno. I baš mi se đasvi 110eur u MRG Kula Meni ovo bas i ne izgleda kao entry level.Imas li neki link?Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3117 Napisano Novembar 19, 2020 Drug član, 1192 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan MRG Kula kucaj u guglu ili na KP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3117 Napisano Novembar 19, 2020 Drug član, 1192 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan edit: evo ih MotoShop-MRG – Online prodavnica MOTOSHOP-MRG.RS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 817 Napisano Decembar 11, 2020 Drug član, 1413 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FX 550, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Meni skroz OK cizme (pricam za 70degrees, ne za kros thor). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...