Forsberg 4495 Napisano Novembar 15, 2020 Drug član, 974 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Drugar gleda da menja motor, pa je naleteo na ovaj oglas. BMW gs 1200 adventure WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM BMW gs 1200 adventure, 2016. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo 20000 km, Mladenovac. Cena 8.500 € - Motori - Polovni Automobili Mnogo što-šta nam nije jasno u ovom oglasu, ali nam je najnejasniji opis. Pretpostavljam da je neka muljavina u pitanju. Jel ima neko da razume šta je pisac hteo da kaže? Tekst glasi: Cena je za registrovan motor na nase tablice..Molim samo ozbiljne da zovu i koji razumeju sta sam napisao i zasto je ova cena,ko ne razume nek preskoci oglas nije motor za njega..Inace motor je kao nov 20000 km..Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15477 Napisano Novembar 15, 2020 Drug član, 1776 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Divljak (skinut sa osiguranja, dupli papiri, kraden... ko zna), ne možeš preko granice sa njim, a i ovde je upitno dokle će i šta će. PS. Ova plava boja je bila na modelima iz 2015. godine. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4495 Napisano Novembar 15, 2020 Drug član, 974 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Jedino što je meni palo na pamet je da je motor kraden. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Novembar 15, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Treba videti datum registracije. Neko je verovatno progurao registraciju taj jedan put, a sledeće godine neka je sa srećom... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7678 Napisano Novembar 15, 2020 -, 1746 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan ono pozadi nije nasa tablica... Deluje kao usa. Il je samo ram? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Novembar 15, 2020 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Što se mene tiče, ne bih ulazio u kupovinu čim je nešto sumnjivo, a ovakav motor se ne oglašava sa jednom slikom. Drugo, opis je sumnjiv sam po sebi 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 688 Napisano Novembar 15, 2020 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Moje misljenje..... Kao prvo - nalazi se na pola cuke voznje - ode vidi cuje Kao drugo - kosta 4 , 5 a mozda i punuh 6K manje u odnosu na slicne njemu Ako je km prava to je vec pun pogodak - ovaj se nije ni razradio Za delove da se kupi pa bi se isplatio..... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4495 Napisano Novembar 15, 2020 Drug član, 974 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Ma neće ni pomišljati da ga uzme, nego nam nije bilo jasno o čemu se radi, pa sam mislio da postoji već neka "ustaljena" fora koju će možda neko ovde znati koja je. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Novembar 15, 2020 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Lepo piše, ako ne razumete oglas, nemojte ni zvati. Veoma prosto uputstvo za upotrebu. Mislio sam da su ovakve stvari davna prošlost... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4495 Napisano Novembar 15, 2020 Drug član, 974 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Pa i nismo zvali, samo smo radoznali Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano Novembar 15, 2020 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Ma ni preterana radoznalost nije dobra 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9512 Napisano Novembar 16, 2020 Drug član, 1461 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ima ona narodna izreka, "Radoznalost je ubila mačku"! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12525 Napisano Novembar 16, 2020 Ne silazi, 7320 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ko je previše radoznao može da otkrije da je gej. 2 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4495 Napisano Novembar 16, 2020 Drug član, 974 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Nešto ste mi svi ovde dosta vitalni a toliko znanja u vama 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...