Jump to content

Moto Zajednica

IV Moto žurka Ruma 06.IX 2008

Recommended Posts

• U prolazu, 96 postova

fabijan je odradio svoj deo posla dobro kao i uvek svaka mu cast

Svarno je to dobro radio,jos kad bi kao "profesionalac" to radio u full opremi,bar zbog primera drugima >:(

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 37 postova

ja sam bio u petak nije mi bilo nesto posebno jedva sam uspeo da se domognem komadica jagnjeta, koje je bilo planirano samo za organizatore ustvari mada nisu onda trebali da ga najave, nisam se uopste osecao dobrodoslim kod raznja od starne jednog lika koji nas je bukvalno oterao iz zajebancije kao. Iz gromova nas je dosta doslo tako nam interno uvek zajebanciji nista nefali i bilo je bas ok, sobzirom da je bilo malo ljudi u petak. No domacini su se propisno olesili tako da je vladalo raspolozenje, u subotu sam se ipak odlucio na pecenog bika u sm.palanci

• Svrati ponekad, 438 postova
  • Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022

Bili smo do Rume i do kampa MAki Titja i ja ali nismo videli interesovanje da udjemo pa smo otisli na pice dole do jezera posle nazad na Frusku goru i na krivudave puteve extra voznja i dobro drustvo pozzzz

• Svrati ponekad, 430 postova

Pitanje za onoga ko je postavio slike jezera shvatio sam to kao reklamu za mesto gde se odrzava skup.To je bio razlog da dodjem bas u Rumu,skup na obali jezera ladovina ekstra.Zgranuo sam se kada sam video da je jezero kazu 500-800-1000 m od skupa,kakve to veze ima sa mestom odrzavanja skupa skup je bio na livadi rekao bih daleko od jezera bez imalo ladovine ispred bine.Razocarenje je proslo izdrzao sam do kraja.Za organizatore samo pohvala lep docek-prijateljski,uredjeno cisto,veliki sank,suncobrani WC dovoljno.Uvece kada je zahladilo toliko je bilo naroda da sam jedva i u 24 izvukao iz kampa.Da zaboravih,jedan kazan pasulja pre defilea,drugi kazan posle defilea.Mislim da su RU45 napravili sebi dovoljno dobru reklamu

• U prolazu, 37 postova

Nisam okudio skup, i ja sam cuo da je u subotu bilo do jaja, ovi moji su svi bili i rekli su samo reci hvale,  ostavice komentare valjda, mada su mi javili da je pasulj bio extra i onda su mi i dvojica indjincana rekla da pale u Rumu jer su im javili da je tamo do jaja.

"Skup se održava na Borkovačkom jezeru"

A sta sam trebao da okacim? i ja sam mislio da ce biti tamo.

• U prolazu, 96 postova

Prvo da kazem da je za nas Valjevce,odlazak na moto zurku u Rumu,imao i svečarski karakter,s obzirom da je nas drug Miša Pacov prvi put išao svojim motorom!

Pacove,nek ti je sa srecom i da se još dugo godina voziš sa nama!!!

Hr4bQ_x8fx7.jpg

404.jpg

Dan tropski,pa cak ni voznja motorom nije mogla da donese tako potrebno osvezenje,pogotovo ne u full opremi!

Zato su bile neophodne pauze za osvezenje pivom,a kako se moze videti na prethodnoj slici,i starim narodnim lekom za vrucinu,rakijicom ;)

U Rumi,prostor za zurku prostran sa dosta suncobrana i satri,ali i dosta drveca u prostoru za kamp,sa neophodnom hladovinom i drvenim klupama i stolovima gde se moglo predahnuti,a bogami i degustirati perfektan pasulj!

Po samom dolasku u kamp,docekao nas je Spenser sa sinom,koji nam je sve vreme pravio drustvo kao pravi domacin,na cemu mu se najtoplije zahvaljujemo!

bZNJM_x2qw6.jpg

404.jpg

dHjOI_x3mx4.jpg

404.jpg

Hh0iC_x1yg7.jpg

404.jpg

Sve vreme prisutna dobro odabrana muzika sa razglasa,da bi uvece prisustvovali svirci lokalnih,dobrih, bendova i svevremenog Atomskog sklonista.

Plesna grupa koja je izmamila uzdahe vecine bajkera za cistu 10-ku ::)

404.jpg

404.jpg

Devojke rumljanske :-*

uJpX6_x5pw1.jpg

404.jpg

fHuUl_x6oc7.jpg

404.jpg

APPgM_x7xm9.jpg

404.jpg

Na kraju i zamerke!

Policija je katastrofalno ispratila defile,pa su se sve vreme u koloni motora nalazili i automobili,jer saobracaj nije bio zaustavljen :o :o :o

U toku defilea su planirane i trke potezanja.I kako se to na mnogim skupovima desava,u toku zagrevanja na stazi se pojavljuju prave face,ali i "face" u opremi koja vise odgovara pijuckanju pica u nekom kaficu na plazi >:(

I naravno kad je jedna "faca" otresla asfalt,na svu srecu bez tezih posledica,trke potezanja su bile otkazane >:( >:(>:(

404.jpg

404.jpg

Zato jedna molba svim buducim organizatorima ovakvih desavanja.

Na zagrevanju mogu da se pojave samo prijavljeni takmicari I TO U PUNOJ OPREMI!!!

Sve u svemu jedna lepa zurka i prilika za druzenje sa puno dragih ljudi i prijatelja!!!

• Drug član, 2265 postova

Pitanje za onoga ko je postavio slike jezera shvatio sam to kao reklamu za mesto gde se odrzava skup.To je bio razlog da dodjem bas u Rumu,skup na obali jezera ladovina ekstra.Zgranuo sam se kada sam video da je jezero kazu 500-800-1000 m od skupa,kakve to veze ima sa mestom odrzavanja skupa skup je bio na livadi rekao bih daleko od jezera bez imalo ladovine ispred bine.Razocarenje je proslo izdrzao sam do kraja.Za organizatore samo pohvala lep docek-prijateljski,uredjeno cisto,veliki sank,suncobrani WC dovoljno.Uvece kada je zahladilo toliko je bilo naroda da sam jedva i u 24 izvukao iz kampa.Da zaboravih,jedan kazan pasulja pre defilea,drugi kazan posle defilea.Mislim da su RU45 napravili sebi dovoljno dobru reklamu.

Jebiga sad ispade da bi da se parkiras u jezero ;) Pa sta ako je 800-900m, nije problem prosetati se ili provozati. Sto se mene tice obisao sam i lokacije sa slika, i okupao se u jezeru. Defile sam propustio jer sam kasnije stigao, kao i pasulj za vreme kojeg sam se brckao. Al' su zato pljeskavice bile dobre ;D

Sto se tice petka, nije bas bilo dobrodoslice, ali su se zato u subotu izvadili.

Mala zamerka je na igracice koje su djuskale duze nego sto su svirali bendovi, a koliko znam Ruma ima mnogo muzicara i steta je sto "lokalci" nisu bas preterano ucestvovali.

Posebno mi je drago sto sam sreo Micu, drugara kog nisam dugo video, kao i sto sam cuo par stvari misfits-a od strane benda u kom svira.

• Svrati ponekad, 497 postova
  • Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa

Lokacija dogadjaja je bila ok kada se malo bolje razmisli. Istina da je sve organizovano na poljani ali kada se bolje razmisli i ne moze drugacije. Glavni dogadjaj je sa pocetkom u 22h, dakle kada je vec noc. Zurka - koncert. Sto se tice jezera uopste nije lose, nije bilo ni daleko (posebno bajkerima), dakle mozes da biras.

Licno sam na obali jezera uz kupanje proveo dobar deo dana, nasao 'ladovinu, blizina bifea je jos jedna dobra okolnost. Defile je bio malo prekratak (zacrtana tura), i to je moglo mozda malo bolje da se uredi. Na zalost na koncertu nisam ostao iz privatnih razloga jer sam morao da se vratim u Sabac. Medjutim, sutradan - u nedelju se vratim na jezero opet jer mi se svidelo i na moje iznenadjenje tamo takmicenje u pripremanju ribljih kotlica! Preko 40 ekipa sa drustvom je zaposelo jezero  i bilo je izvrsno. Ljudi prijatni, atmosfera lezerna, jos je i bajkera preostalo. Pozivi stizu sa svih strana da se proba bas njihov specijalitet. Muzika sa razglasa. Ziva muzika. To je bila zurka! Bravo!

ps. i mene je privukao ambijent sa fotografija sa BJB's foruma.

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde

Voznja do tamo OK, par poznatih likova, opustena atmosfera, to je to. Muzika - predgrupe, očaj. Muzika van bine- samo lepa Breeeeee-na-na-na-na i opet Breeeeeeeeeeeeeee-na-na-na-na. Ne volem i ne slušam Brenu, pa sam produžio za NS, ali to je već druga priča.

Dobar 3-

• Drug član, 2288 postova
  • Motocikl: egzotični GSXR750 K88

Bili cura i ja.... proveli se jeeeebeno.... svaka čast na organizaiji i svemu ostalom.... velika pohvala tome što na pivo nisam čekao duže od minute, a popilo se ... svaka čast curama za šankom .....

Hvala i drugu Spenseru na dočeku i na brizi o nama... nije mi žao ni jednog kilometra od 700 koliko smo prošli tamo i nazad... ako bogda, vidimo se i dogodine..

e da.... ne mijenjajte kuvara, pasulj je bio prejeben ...  ;)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja