Jump to content

Moto Zajednica

Sta ste videli?

Recommended Posts

• Drug član, 2285 postova
  • Motocikl: Honda Sevenfifty

Molio bih o ovoj temi da ne bude mnogo Offovanja ili postova za "punjenje" zvezdica. Zeleo bih da napishete svoja zapazanja o ekstremnim krshenjima propisa ili ekstremno nebezbednoj voznji. Znachi sta ste videli da je neki kreten uradio na jednom tocku u krivini, kako je neko vozio motor mortus pijan ili pak kako je neki sofer autobusa zamalo pokupio nekog skuterasa bez kacige i majce.

Postovanje krece....

SAD!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1737 postova
  • Motocikl: Kilo Smor L8

Pre 2 meseca ide klinac skuterom bulevarom, desna mu u gipsu pa on fino levom daje gas ???

Isto mesto, par dana kasnije 3 devojke jasu skuter, bez opreme ???

Isto mesto, svaki dan gomila kretena prodje bez kacige na raznoraznim motorima, al sa fino zalizanim i doteranim frizuricama, ljubi ih majka suntave >:(

• Zainteresovan, 590 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000

U Vr. Banji, pre mesec dana, dva klinca od 14-15 god na XT 600. Vozač sa kacigom na laktu a suvozač se jednom rukom drži za motor a u drugoj nosi bicikl i tako balansira. Prošišaše pored mene sa jedno 50-60 km/h. Šta reći?

• U prolazu, 25 postova
  • Motocikl: suzuki gs 500e

Pre nekih mesec dana, covek na hondi, papuce,sorc,majca, u centru grada, ulazi u raskrsnicu upravljajuci samo  desnom jer mu je leva zauzeta...Zove ga majka na mobilni pa je bas tad morao da se javi...Mozda je ovo nekom i normalno???

Dr Gonzo pa to nije uopste cudno, ja sam iz KG-a isto i mogu ti reci da je to ovde UOBICAJENA praksa. Vidjao sam i da UZ glavnu voze ali da drze telefon u DESNOJ ruci pa malo gas malo razgovara i tako...

Kragujevcani su stoka bez repa postali da znate...

Ali avaj bar nismo gori od oni Svilajcani!!!!

Salim se:)

• Svrati ponekad, 261 postova

u Nisu ima mnogo takvih glupih situacija da se deca od 11-12 godina voze po troje na jednom skuteru.

A desilo se ,pandurska marica, sa 2 pandura napred, trkala se sa nama na Bulevaru Nemanjica. Prvo su isli polako i stali na semafor,a ja i drug sa TZR50 yamahom stanemo ispred njih, a oni posle PUN GAS. Ceo Bulevar su preticali kola, a mi iza njih, i tako od semafora do semafora, kad nam je dosadilo, usporili su. A mladi neki, pojma nemaju, jos nam se smeju kroz resetke na prozoru od marice

post-4369-12879003354726_thumb.jpg

post-4369-12879003355237_thumb.jpg

post-4369-1287900335557_thumb.jpg

• Svrati ponekad, 108 postova
  • Motocikl: Yamaha Tenere 3AJ

Idem pre neki dan za Vrnjacku Banju, kad patrola ispred mene zaustavlja neki skuter sa dvojicom klinaca. Al oni hoce kao da pobegnu, i panduri krenuse za njima. Ja idem odmah iza njih i gledam trku. Kad su videli klinci da ne mogu da idu brze od 50 kmh, skrenu sa puta i pocnu da idu prugom, onako preko pragova... Ja sam nastavio pravo, tako da ne znam sta je bilo na kraju. Bila bi fora da je naisao voz...

• Drug član, 1139 postova
  • Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125

ja sam video lika kako vozi r6 bez grama opreme, al kad sam video da ispred njega sedi dete( da nekazem beba) koje nije imalo vise od 2,3 godine to je strasno a ne ovi klinci sto sede po 3,4 na skuter,oni svesno prihvataju da sednu,a ovo dete nema pojma sta mu se desava

• U prolazu, 57 postova
  • Motocikl: Honda Pantheon

Danas ispred Idee na Nbg-u tip na R-u vozi devojcicu od 12-13 god bez ikakve opreme.

A pre par meseci videh momka koji vozi skuter a napred u kenguru stavio bebu...

Nemam reci.. :o

• Braveheart, 707 postova
  • Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150.

Sve sve ali ovo kad sam video,pricali mi svi ali nsiam verovao dok nisam video... Iz kraja mog dete bukvalno dete 13-14 god. cale mu inspektor ima kesha i kupio sinu slusajte sad Hondu 1000RR !!! Ko god mi pricao ja kao ma niste normalni sta se.ete ! ja na ada huji kad ide neki motor i kad sam video koji sok,motor ide a dete na njemu jedva dohvati zemlju uopste i vozi mali da nepoverujes !!! Koliki debil treba biti kupiti detetu 1000 cc !!!

• Drug član, 1225 postova
  • Motocikl: Keeway Speed 150

Ajde bar neke ekstremne... Pre desetak dana oko 2h posle ponoci proletese 2-vojica na nekom vecem skuteru u centru grada, posle su skrenuli u parkic u centru, da bi zaobisli jedan malo weci kamen udarise u klupu, na 5 metra od nas, ustadose nastavise 2o metra i padose, bili su toliko nafiksani da nisu mogli da stoje, potom im prilaze 2 druga da ih podignu ali padaju preko njih, i owi ufiksani, lezali tako j min u zagrljaju pa ustadose i ponowo reli voznja trotoarom, parkom, ulicom...

Radio sam skorije u Marshicu na jednoj fasadi i odjednom cujem iz pravca groblja,  kao da Sveti Ilija vozi neku hondu 348574395435743875 na sat!

Ono neki Marshicani/Dziberi skinuli jugu 45 granu SKROZ i voze se 2 brzinom pod punom turazom nizbrdo. e to je zvuk koji ce zujati u ushima i mojim unucima ;D ;D ;D ;D

PS: nisu isli brze od 40km/h Nije budzen niti bilo sta ja mislim da ne bih mogao da povuces prstom 10cm preko karoserije a da se ne poseces od trulezi.

Tablice neravno nema ni u Burmi ga ne bih registrovali ;D

Pojaseve naravno nishta bocni zmigavci nema.

jos samo da su ga vozili na felnama pa da upotpune sliku 8)

• Svrati ponekad, 105 postova
  • Motocikl: xtx660

lik na miseluku,bez majice,samo sorc i patike..bukvalno go..i naravno zadnjaci i divlja na R-u mislim da je suzuki skroz crn..cini mi se da je neko i postavio sliku lika  ovde na forumu...

• Drug član, 1854 postova

a koja je poenta teme? da pljujemo druge ljude jer na motor gledaju drugacije od nas? da vodimo tudju politiku i komentarisemo neciji zivot i razmisljanje?

a koja je poenta teme? da pljujemo druge ljude jer na motor gledaju drugacije od nas? da vodimo tudju politiku i komentarisemo neciji zivot i razmisljanje?

Ne razumem te? samo sam rekao da ljudi napishu iz dana u dan sta sve vidjaju po kolovozu i trotoaru... Nema veze koja je kategorija napravila prekrshaj ilii  uradila neshto, cisto da znamo sta da ocekujemo iza sledece nepregledne krivine. a ovo za Yuga je jedno 10-ak krshenja zakona barem. Moj motor ima bucan zvuk ali probaj na yugo da skines granu i da ides punom turazom u 2 brzini. To nije prijatno to je bolesno.  A bio sam najmanje 30-ak metara udaljen pa sam poludeo.

• Drug član, 1854 postova

ne kazem ja da je to sto je pobrojano ok niti opravdavam ili bilo sta.

budala ima svuda to smo valjda zakljucili nego da ne krene opet iscudjavanje likovima sa japankama i brzim cvikama, o tome bi neki pisali 50 strana.

korisnije bi bilo pisati upozorenja tipa ta i ta raskrsnica je pun sljunka a ne o lik prosao xy na sat i sl.

• Drug član, 1392 postova

Sve sve ali ovo kad sam video,pricali mi svi ali nsiam verovao dok nisam video... Iz kraja mog dete bukvalno dete 13-14 god. cale mu inspektor ima kesha i kupio sinu slusajte sad Hondu 1000RR !!! Ko god mi pricao ja kao ma niste normalni sta se.ete ! ja na ada huji kad ide neki motor i kad sam video koji sok,motor ide a dete na njemu jedva dohvati zemlju uopste i vozi mali da nepoverujes !!! Koliki debil treba biti kupiti detetu 1000 cc !!!

Stvarno sramota!

pa jednog sina ima i da mu kupi 1000ccm?

bez 1700 NISTA!

• Svrati ponekad, 140 postova

Klinac u mom kraju nisu punisici.Mama digla kredu i kupila sinu kineza 125.Predpostavljam kad ga vidi da uzrikavi ocima misli to je od vetra i vrucine.

Kad krece iz kraja vozi kao dete kad uci da vozi bicikl a kad se vraca posto se negde uradio sampion misli da je ZMAJ tako vozi.

• Drug član, 928 postova
  • Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0

Nedavno sam video mladu mamicu na skuteru vozi dvoje male dece (jedno napred, drugo pozadi) 50 km/h i naravno svi u letnjoj garderobi bez trunke zastitne opreme.

A to troje i  vise klinaca na skuteru je izgleda svuda postalo hit. Video sam to par puta i kod me u Backoj Palanci.

• Safety bike, 954 postova
  • Motocikl: nekad RS250 i AA500

Kada smo dolazili na skup Hornet i ja smo videli 4 klinca... najstariji oko 12-13 godina na eksajtingu 250. Jos je mali hteo da se trka sa mnom.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja