mick 3091 Napisano Mart 5, 2021 Drug član, 2296 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan KTM je dizajnirao tj. Kiska koja radi za njih a agregat je CF uz dodatne delove koji se koriste u ostalim brendovima. Svakako idu napred...videćemo kako će se pokazati.Ima neki meksikanac na YT, vozi MT i radi vlogove. Vidim da je izbacio video sa 20k pređenih na MT-u. Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Mart 5, 2021 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Kiska studio je zadužen za dizajn...Motor LC8C KTMov... Verovatno malko prepravljen i prerađen... CFMoto radi KTM 790 Adventure...Proizvodi...Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Budjevac 432 Napisano April 19, 2021 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Izasle su nove slike sa testiranja u Italiji i video snimci, ali jos uvek nema nigde specifikacije motora.... Sta sadrzi od opreme i koja je snaga agregata. - - Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano April 25, 2021 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Lansiran MT800...Za sad valjda samo u Kini...(jedu pse?)Čekamo dešavanja...Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8245 Napisano Avgust 21, 2021 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan U Banja Luci u okviru moto skupa bio organizovan moto sajam, i CF predstavio MT 800. Kratko sam ga gledao, šta znam onako na prvu deluje po malo što i jeste kineski, pre svega plastike. Dizajn ok, generalno me nije kupio na prvu. Možda i grešim, biće zanimljivo videti šta će tržište reći. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3091 Napisano Avgust 22, 2021 Drug član, 2296 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan I meni deluje robusno i kockasto...nije mi legao. Ali šta je zanimljivo...predstavljanje u Bosni a ne u Srbiji. To mi govori da se nešto dešava kod nas, videćemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Avgust 22, 2021 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Meni je na slikama lep i zanimljiv, i na snimcima YT mi je zanimljiv...Videćemo uživo...Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Budjevac 432 Napisano Avgust 24, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan On 22.8.2021. at 8:31, mick je napisao: Ceka se da prodje homologaciju kod nas da bi mogao da se registruje, a u BiH vec moze da se registruje i vozi. Nasi cekaju da izaberu paket opreme koji ce biti ponuđen za nase trziste ( to ce biti neki osrednji paket) i da se formira cena. U sustini malo me je u pocetku zainteresovao, ali sve sto sam vise video i kako kolega u komentaru kaze..deluje kineski (sto i jeste)... Ali ukusi su razliciti i vreme ce pokazati.. Promenio Avgust 24, 2021 član Bojan Budjevac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Avgust 24, 2021 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Pa kineski je i KTM 790 ADV(pravi CF MOTO gde i 800MT)...Kineski je i VolvoKineski je i Xiaomi, Huawei, Realme, One+ i tako dalje...Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3255 Napisano Avgust 24, 2021 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kineski je i BMW... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8245 Napisano Avgust 25, 2021 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan @TAZZ znamo mi šta Kinez ume sve da napravi, i to u najvišem kvalitetu. Ovo jednostavno nije KTM nego CF. Nesumnjam u kvalitet agregata i menjača, ali celokupan utisak mi je nekako "tanak". Nisam ga ni ja otpisao kao opciju u budućnosti, videćemo kad stigne, probna vožnja će reći mnogo više. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Avgust 28, 2021 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Ja iskreno se potajno nadam da je dobar, da bih moooožda tu našao zanimljiv motor.Meni se sviđa baš...Dakle vizuelno i sa gadgetima šta ima...Kad budem mogao opipati, otrčaću sigurno da opipam... Kao profesionalni pipač hleba u radnji...Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8353 Napisano Avgust 31, 2021 Drug član, 1857 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan I meni deluje robusno i kockasto...nije mi legao. Ali šta je zanimljivo...predstavljanje u Bosni a ne u Srbiji. To mi govori da se nešto dešava kod nas, videćemo.Predstavljao ga je Prokom iz CG, a ne Bosanci.Ocekivana cena je oko 9000€ sa koferima.Čekam i ja probnu vožnju i da prodajem Tracera. Mislim da tek sad nude mnogo više nego bilo koji konkurent iz tog segmenta.Keyless, integrisana funcija telefona i Android auta/car play-a (navigacija sa telefona prenesena na displej ispred vas), tempomat, pritisak u gumama, maglenke, skoro kompletno opremljen motor za put po ceni manjoj od klot konkurenta. Budimo ozbiljni, preživeću što je neka plastika malo skripuckaca i na Yamahi je isto.Agregat 790 bi trebalo da je pouzdan, tako da ostaje bojazan samo za elektronske dodatke, ali tu je garancija 3 godine (mozda i duze).Sent from my SM-N975F using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Avgust 31, 2021 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan 9000 evra NE.8000 mooožda u full-u da bude.9000 mene neće gledati.Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 929 Napisano Avgust 31, 2021 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan Pa TRK502X košta jedva ispod 7500e u fulu, 9000 za ovo bi bilo vrhunski. Ja sam očekivao kod nas 9000 bez kofera. Promenio Avgust 31, 2021 član JunioR. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8353 Napisano Avgust 31, 2021 Drug član, 1857 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan 9000 evra NE.8000 mooožda u full-u da bude.9000 mene neće gledati.Sent from my POCOPHONE F2 using TapatalkNemoj zezati, vidi ovo : KTM 790 adventure WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM KTM 790 adventure, 2020. godište, Touring, vozilo prešlo 15000 km, Beograd. Cena 10.900 € - Motori - Polovni Automobili Ne postoji motor iz ove kategorije, da ima sve ovo i da košta ovoliko. Plus mislim da CF jedini daje garanciju vremensku, bez ograničenja km. Eurosummar ti proda Stroma malog za ove pare sa nekom opremom i kada na 35000 crkne nesto, kaže ti "Jbg, imao si garanciju 30 000km, poyYy"Druga je stvar što je ovo Balkan, pa mnogi od potencijalnih kupaca boluju od toga što će ih neko na skupu na Rudniku pogledati i uz ciničan osmeh kroz zube prokotrljati "kinez", dok sede na svojoj karburator Hondi ili Kawi staroj 30 godina.Sent from my SM-N975F using Tapatalk 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Avgust 31, 2021 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan KTM i CF su ipak udaljeni celu svetlosnu godinu.Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 929 Napisano Avgust 31, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan 13 000+ bez kofera i 9000 sa koferima je takodje svetlosnu godinu daleko. Sent from my Mi 10 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8353 Napisano Avgust 31, 2021 Drug član, 1857 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan KTM i CF su ipak udaljeni celu svetlosnu godinu.Sent from my POCOPHONE F2 using TapatalkA po čemu su udaljeni, ako imaju agregat i komponente iste, u plastikama, u imenu ?Sent from my SM-N975F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Avgust 31, 2021 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, TAZZ said: KTM i CF su ipak udaljeni celu svetlosnu godinu. Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk Moram da te vodim na klopu negde da ti objasnim. CF moto ima ooooozbiljnu fabriku. Prave jeftinije modele KTM-a kao sto su Duke390 i Adventure390, a od sledece godine uzima i sve ostale modele da rade za KTM. CF moto cak pravi i skuter za BMW, i to jedan od najboljih skutera koje pare mogu da kupe. Video i probao sam dosta CF moto motora (i sam sam imao jedan skuter, bio sam kupio nov) daleko su bolji po kvalitetu zavrsne obrade od bilo kog drugog kineza (ukljucujuci Benelli) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7097 Napisano Avgust 31, 2021 (promenjeno) Drug član, 2977 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Noup, bejbi KTMovi se prave u Indiji, BaJaj je suvlasnik ogromnog dela KTMa. Ovi srednji se prave u CFmoto. Mislim da se samo veliki prave u Osterajh... I to ne zbog kvaliteta već zbog ega kupaca, koji neće da kupe skupu značku a made in PRC. Kao i BMW, srednji se prave u Loncinu, a mali u Indiji... Promenio Avgust 31, 2021 član Andrej_Hotstepper 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21603 Napisano Avgust 31, 2021 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Markone88 je napisao: Moram da te vodim na klopu negde da ti objasnim Ni meni nije bas najjasnije... 2 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Avgust 31, 2021 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, Andrej_Hotstepper said: Noup, bejbi KTMovi se prave u Indiji, BaJaj je suvlasnik ogromnog dela KTMa. Ovi srednji se prave u CFmoto. Mislim da se samo veliki prave u Osterajh... I to ne zbog kvaliteta već zbog ega kupaca, koji neće da kupe skupu značku a made in PRC. Kao i BMW, srednji se prave u Loncinu, a mali u Indiji... Bmw C650 se pravi u kymco ili u cf moto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Avgust 31, 2021 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, N.F.S. said: Ni meni nije bas najjasnije... Biti ces pozvan mozda ti i u kraj dodjemo. Napravicemo seminar o CF moto hahaha. Samo da ja skupim ispravne informacije hahaha 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7097 Napisano Avgust 31, 2021 (promenjeno) Drug član, 2977 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, Markone88 said: Bmw C650 se pravi u kymco ili u cf moto? Kymco. Kymco je Taiwan. (Hundai, Kia...) A vidi niko ne priča gde se Honde prave? Npr. moj PCX je Tajland, možemo da krenemo redom, iznenadili bi se šta je samo ostalo made in Japan. Promenio Avgust 31, 2021 član Andrej_Hotstepper Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...