Sharky - Alex 7233 Napisano April 2 Drug član, 2048 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga, ima plavo-sivi i crno-sivi pa biraj I just found this on AliExpress: US $15.57 | New Handguards Stickers For CFMOTO 800MT 2024 Motorcycle 3D Gel Epoxy Resin Hand Guards Stickers https://a.aliexpress.com/_EQLSDYG 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7233 Napisano April 6 Drug član, 2048 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Juce primetih da se prilikom naglijeg kocenja pale sva 4 zmigavca, svidjami se 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordMilos 447 Napisano April 7 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Ваљево- Valjevo Motocikl: CFMOTO 800MT Explore Edition Prijavi odgovor kao problematičan Путовање је лепше када га делиш са неким посебним. #cfmoto800mtexplorenijestojemojajestelepupič Sent from my iPhone using Tapatalk 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 294 Napisano April 8 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan On 6. 4. 2025. at 23:22, Sharky - Alex je napisao: Juce primetih da se prilikom naglijeg kocenja pale sva 4 zmigavca, svidjami se Ja sam pre dva dana postavio to pitanje u temi versys 650 /1000... To meni treba li neznam kako to napraviti. Imao par naglih kocenja na auto putu, i u toj zavrzlami sndjem se tek posle 10 sek da upalim sva 4. Fantasticna stvar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordMilos 447 Napisano Sreda u 19:40 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Ваљево- Valjevo Motocikl: CFMOTO 800MT Explore Edition Prijavi odgovor kao problematičan Први проблем, ово можда можемо да спречимо ?? Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3749 Napisano Sreda u 20:09 Malinar u pokusaju, 1757 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Sitnica, ja bih namotao preventivno crnu izolir traku ili neki termo bužir, šteta je da načne žice ako ne mora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7233 Napisano Sreda u 20:23 Drug član, 2048 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako kod njega zulja i pipa, ja podizao volan malo (u fabrickom drzacu nisam stavljao onaj podizac) i bas gledao kablove i creva kako i kuda prolaze i nigde nista ne pipa osim onih okaca koji su glatki i koji drze creva i kablove. Bas cu ponovo da pogledam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2566 Napisano Sreda u 20:47 Drug član, 828 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Za ovo se zna već neko vrijeme, čini mi se da je neko to riješio tako što je te kablove pričvrstio vezicom za te žičane držače da se ne trljaju kad se mota. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14046 Napisano Sreda u 21:03 Integrisan, 7720 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Za to postoji spec. traka koja je predviđena da bude u dodiru. Isto tako tu može da se ubaci rebrastro crevo odgovarajućeg prečnika. Fabrika ti to neće raditi nego će ugraditi novu instalaciju. A u ovom slučaju treba paziti da stručni servis ne kaže a lako ćemo, spoji te žice rukom, izoliraj i aj teraj. Mislim može, ali to nije to. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7233 Napisano Sreda u 23:28 Drug član, 2048 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Neke stvari su mi malo sumnjive na ovom snimku. Bunt trlja/zulja sa leve strane o plastiku a osteti se sa desne strane bunta zica. Plastika ne moze da osteti zastitu bunta i zice tako lako. Ostetila se zastitna mrezica i zica iskocila napolje, zica ne moze tek tako da izadje napolje jel je uvezana u bunt, jedino ako se dobro povuce kljestima, spicanglama, srafcigerom…. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bratislavr 106 Napisano Četvrtak u 07:32 U prolazu, 37 postova Lokacija: Zabalj Motocikl: CFMOTO 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prosle godine bio pozvan na opoziv vezano za te kablove, pa su mi vezivali ta creva nekim kao termo buzirima moram danas bas pogledati. Ali se sećam da sam se zadržao u servisu bukvalno 15 min. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14046 Napisano Četvrtak u 09:21 Integrisan, 7720 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, Sharky - Alex said: Neke stvari su mi malo sumnjive na ovom snimku. Bunt trlja/zulja sa leve strane o plastiku a osteti se sa desne strane bunta zica. Plastika ne moze da osteti zastitu bunta i zice tako lako. Ostetila se zastitna mrezica i zica iskocila napolje, zica ne moze tek tako da izadje napolje jel je uvezana u bunt, jedino ako se dobro povuce kljestima, spicanglama, srafcigerom…. Može Aleks, radim sa time svakodnevno. To su tanki preseci i izolacije su tanke i nikakve. Gadim se i ja svaki put kad ih pakujem. Pogotovo kod nekih proizvođača gde ostavljaju gole žice, samo na par mesta fiksirane sa par kruga izolir trake. Krajevi slobodni. Sačuvaj Bože. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7233 Napisano Petak u 10:52 Drug član, 2048 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Kod kolege sa snimka je definitivno nesto cackano oko instalacije. Evo kako kod mene stoji taj bunt kad smotam pun levi (prva slika) i desna strana kad smotam desni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1519 Napisano Petak u 11:42 Drug član, 2014 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Valjda treba obrnuto. Kad smotas desno gledaj žice na levoj strani. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2566 Napisano Petak u 11:45 Drug član, 828 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan A kako izgleda kad namotaš na kontra stranu? Na snimku izgleda kao da su žice poderane sa zadnje strane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7233 Napisano Petak u 11:51 Drug član, 2048 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Slikao sam kao sto je i on snimio. Leva strana kad smotam pun levi i desna strana kad smotam pun desni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2566 Napisano Petak u 12:17 (promenjeno) Drug član, 828 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Čini mi se da korman ostaje u lijevo do kraja videa. Promenio Petak u 12:20 član miki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lukaimasa 95 Napisano Petak u 12:23 U prolazu, 59 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 300s, QJ SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan @Sharky - Alex Očigledno je kod tebe već odrađena ispravka, imaš ovo parče bužira koje sprečava dodir sa nosačem, nemaš brige. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scofield 164 Napisano Petak u 21:05 Svrati ponekad, 40 postova Lokacija: Apatin Prijavi odgovor kao problematičan Danas preuzet iz salona konačno Sent from my iPhone using Tapatalk 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7233 Napisano Petak u 21:38 Drug član, 2048 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, lukaimasa je napisao: @Sharky - Alex Očigledno je kod tebe već odrađena ispravka, imaš ovo parče bužira koje sprečava dodir sa nosačem, nemaš brige. Moj je 2022 godiste, jedan od prvih 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7233 Napisano Petak u 21:39 Drug član, 2048 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan pre 33 minuta, scofield je napisao: Danas preuzet iz salona konačno Sent from my iPhone using Tapatalk Cestitam, bas ti je lep motor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scofield 164 Napisano Subota u 05:36 Svrati ponekad, 40 postova Lokacija: Apatin Prijavi odgovor kao problematičan @Sharky - Alex hvala Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordMilos 447 Napisano juče u 12:28 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Ваљево- Valjevo Motocikl: CFMOTO 800MT Explore Edition Prijavi odgovor kao problematičan Срећно са новим возилом и безбедно на путу, здрав био! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordMilos 447 Napisano pre 23 sati Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Ваљево- Valjevo Motocikl: CFMOTO 800MT Explore Edition Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5654 Napisano pre 23 sati Ne silazi, 4979 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan On 9. 4. 2025. at 21:40, lordMilos je napisao: Први проблем, ово можда можемо да спречимо ?? Sent from my iPhone using Tapatalk Zanimljivo. Ispratiću kad odem do garaže kako su rešene instalacije na 2024. godište. Inače, ovakav problem smo imali u servisu na CB100F Hondi, nedelju dana tražili problem dok nismo utvrdili šta je. Čim je vlasnik ovog CF-a rekao kad namota ulevo ugasi se, reko instalacija od kontakt brave 100% 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...