Jump to content

Moto Zajednica

CF MOTO 800 MT

Recommended Posts

• U prolazu, 22 postova
  • Motocikl: Honda CB500X - CFMOTO 800MT - ET4 125
Pre 1 sat, Sharky - Alex je napisao:

Naravno da se desavam kad ima kvik sifter, polugu menjaca diras kad menjas brzinu i to je to, nema sta da je cackas van toga.

Ako hoces bez kvacila da menjas dignes obrtaje i odsecno je lupis ili podignes.

Svako pipanje bez zamene znaci da zajebavas motor pa ce i on tebe, ima senzor koji javlja da hoces da zamenis, motor dize ili spusta obrtaje i priprema za zamenu

Meni je pomogao “one finger clutch” uzeo sa Ali-ja ista je opcija za njega i KTM 790/890… salta lakse i bez problema… na “štucanje” se navikne, ali materijali nemaju kvalitet “japanaca”

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 4934 postova
  • Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4

Moj utisak je da su Zontes i CF kvalitetom ispred ostalih (iz Kine). Voge je takođe tu negde, onda bih svrstao Benelli/QJ. Kove još ne znam gde bih stavio, vozio sam svega 2 Kove i deluje mi da su okej.

• Sviđa mi se 2

• Drug član, 726 postova
  • Motocikl: -
Pre 6 sati, Rider000 je napisao:

E pa sad bas da ima svaki novi i nije. Ovo mi je treci Euro5(tacnije euro5+) motor pa nema ni blizu takvo cimanje kao 800mt koji sam vozio, barem onaj test model koji sam vozio se ritao cim taknes nogom polugu menjaca. Posle sam citao na fb grupi, kod nekih se isto desava kod drugih ne. Aj ga znaj sta ce te zapasti... Meni nije legao, sto ne znaci da drugima nece. 

Kratko sam ga probao, ali nisam imao to cimanje, ali nisam čačkao 'oću kakim-neću kakim polugu mjenjača.

Kad hoću da prešaltam, onda šaltam. Iako CF preporučuje da se QS ne koristi ispod treće, ja nisam imao problema ni iz prve u drugu ni obrnuto.

Više je cimao Voge 900 koji sam probao ranije isto to jutro.

• U prolazu, 31 postova
  • Motocikl: CFMOTO 800MT Explore Edition
@Sharky - Alex @lordMilos kako ste zadovoljni sa motorima?

U planu mi je kupovina touring modela uskoro pa me interesuju utisci iz prve ruke 

Ја сам данас имао вожњу, 350км.
Поранио сам у 5ч, у 6ч кренуо за Студеницу.

644d2d7bd0bb66e613f682a8185f2d31.jpg
Грејање седишта и ручки је као из неке ‘причам ти приче’, да не поверујеш док не пробаш. Значи супер!

Стартност мотора, убрзање, пази, ја имам екипу у Ваљеву са којом возим где има Гс-ова, Стром, Хонде итд итд… и то новији мотори. Ми кад возимо, људи су у неверици кад ЦФ полети као муња. Јак јак јак!

Ја сам на Дивчибарским кривинама и Заовине прошле године укапирао, научио и вежбао квик шифтер, мени је нешто најбоље што сам до сада користио.
Нападаш кривину јачом брзином, немаш оно да расквачиш (колико год брз био и махер) и добије полет, већ спушташ у нижи пренос и константно је мотор ‘напрегнут’ , спреман, стабилан …
Радар, лево-десно, назад, ауууууу који хит, и значи.
Осветљење, мислим да је за 2024. Год. Најбоље било. Тако сам чуо. : )

Колико људи је прилазило и било коментара, дао сам +25К на мотор, а могао сам за 12к да имам супер мотор(тад цена) и да купим за остатак нпр. брод/чамац.
Све ти речено.

Квалитет ЦФ је сјајан. Дугмићи, екран, све све. ЈЕДИНО а опет много важно је ПОДРШКА тачније И НЕ НЕКА ПОДРШКА овде од стране продаваца. Писали о томе у овој теми.
Не могу да се расписујем о њима.

Шта да ти кажем, заљубиш се брзо, сада је и цена још боља, сигуран сам да нема грешке.

Чекај сајам, поручи, плати, вози , зови.

8333d768c76bd747904687521c9087ab.jpg
Дођеш за Ваљево и тестирамо део по део…
Поздрав Милош

16fcc8eaf4909cc9798197f9b7c268fa.jpg
У ЈЕДИНСТВУ ЈЕ СИЛА
У СКРОМНОСТИ ЛЕПОТА

Sent from my iPhone using Tapatalk
  • Sviđa mi se 7

• Drug član, 1986 postova
  • Motocikl: CFmoto 800MT

Meni se taj gas mozda i najvise svidja na 800mt-u.

Kada ga lagano doziras ponasa se kao maxi skuter, sto je dobro za grad, guzve i slicno.

Kada ga malo odvrnes probudi se svih 95 konja i pocinje zabava, nekako kao da zna svaki put kad i koliko mi snage treba

Promenio član Sharky - Alex
  • Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja