ProMaster 8353 Napisano April 1 Drug član, 1857 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan @Sharky - Alex A čekaj, kako je QS kriv za ono okretanje motora ? Taj deo mi nije jasan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6127 Napisano April 1 Drug član, 1764 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Nije kriv uopste. Decko ga u strahu ili slucajno kad ga je zakacio auto odvrnuo u 1. Ili 2. I prevrnuo. A da bi QS na gore radio kako treba trazi da se malo odvrne gas (bar 4,5-5k obrtaja), das pocetniku da proba motor i on ga u 1. Ili 2. Odvrne, snage u tim nizim stepenima koliko hoces i prevrne ga, pa sam zato pomislio da su rekli da se ne koristi q u nizim brzinama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6127 Napisano April 2 Drug član, 1764 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Nadjoh manu na 800MT-u. ima internet, full tech tehnologiju, cuda muda…. A ne zna sam da pomeri sat unapred 1 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1452 Napisano April 2 Drug član, 562 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Jesu Kinezi uopšte u tom sistemu? Ja iskreno jedva čekam da to ukinu i kod nas. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2982 Napisano April 2 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Nadjoh manu na 800MT-u. ima internet, full tech tehnologiju, cuda muda…. A ne zna sam da pomeri sat unapredBolje nego da sam pomeri onaj za kilometražu Sent from my SM-G998B using Tapatalk 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2520 Napisano April 3 (promenjeno) Drug član, 1071 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, admiki je napisao: Jesu Kinezi uopšte u tom sistemu? Ja iskreno jedva čekam da to ukinu i kod nas. Kina nikada,letnje računanje vremena,nije ni uvodila. Promenio April 3 član Džim Džarmuš 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6127 Napisano April 9 Drug član, 1764 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Na upaljacu (12V) je: Zelena - Minus Belo-zelena + Plus Podsetnik za mene a i ako nekome zatreba za napajanje za navigaciju ili slicno. Na USB uticnicama je isto. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano April 18 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima Posto prodadoh tricity-a razmisljao sam o kupovini qj svt 650 ili tenery 700 a pre par dana sam otisao i do cf moto i gledao ovu explore verziju i moram priznati da sam se bas odusevio U ponedeljak bi trebalo da odem i uzmem verovatno crni model Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8353 Napisano April 18 Drug član, 1857 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan @Немања Hoćeš ti da mu čestitaš ili ja ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2102 Napisano April 18 Drug član, 784 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, ProMaster je napisao: @Немања Hoćeš ti da mu čestitaš ili ja ? Чекај, чекај немој да трчимо пред руду, видиш да није још пазарио… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano April 18 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan Ma ko zna, sutra mozda se ipak vratim na matoru afriku Phaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8353 Napisano April 18 Drug član, 1857 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, Немања je napisao: Чекај, чекај немој да трчимо пред руду, видиш да није још пазарио… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3459 Napisano April 18 Drug član, 1101 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se polako stvori kiselina koja može ovo da svari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6127 Napisano April 18 Drug član, 1764 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, miketa je napisao: Pozdrav svima Posto prodadoh tricity-a razmisljao sam o kupovini qj svt 650 ili tenery 700 a pre par dana sam otisao i do cf moto i gledao ovu explore verziju i moram priznati da sam se bas odusevio U ponedeljak bi trebalo da odem i uzmem verovatno crni model Ja sam bas sa tricity-a presao na 800MT. Prvi komentar prodavca iz CF-a je bio: “da nije malo jak za pocetnika?” Rekoh cuti i nemoj da me odgovaras. Nisam se pokajao, mada nisam ni klinac pocetnik, ja to vozim na vr’ gasa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano April 18 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan Hah kapiram Ja gadjao nordena starijeg ali na kraju zbog finansija spustih kriterijume za nesto do 10hiljada Samo da ga ne saranim pre vremena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2102 Napisano April 18 Drug član, 784 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, miketa je napisao: Ma ko zna, sutra mozda se ipak vratim na matoru afriku Phaha Јефтиније ти, веруј ми… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2102 Napisano April 18 Drug član, 784 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, Vampa je napisao: Evo da se polako stvori kiselina koja može ovo da svari Бриши слику одма’, иначе има да ти се накачи ту један што само вреба… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano April 18 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam U tom cenovnom rangu jedino teneru mogu da uzmem +par somica gore Mada nisam gledao sta ima od polovnih iskreno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6127 Napisano April 18 Drug član, 1764 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Ma kupi cf-a, veruj mi…. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8353 Napisano April 18 Drug član, 1857 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Reče čovek s patkicom na guvernalo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano April 19 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan E Moji vi...Sekta CF....HahahahSamo Vuge Noge veruj mi...Uzmi V0ge 900DSX nećeš pogrešiti buraz...Veruj mi...Samo ti treba XIAOMI ... Pre kupovine ...Sent from VOGE DS900X using ChinaTech 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1189 Napisano April 19 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, miketa je napisao: Mada nisam gledao sta ima od polovnih iskreno Polovna Afrika logican izbor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1452 Napisano April 22 Drug član, 562 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko provjeravao ležajeve kormana, zadnje viljuške? Navodno su svi suvi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bratislavr 65 Napisano April 22 U prolazu, 31 postova Lokacija: Zabalj Motocikl: CFMOTO 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Planiram ako uspem za vikend da rasklopim zadnju viljušku pa javljam. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bratislavr 65 Napisano April 27 U prolazu, 31 postova Lokacija: Zabalj Motocikl: CFMOTO 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Rasklopio viljušku, sa jedne strane bilo nešto ulja dok druga strana bila skroz suva (strana do zadnje kočnice). Sa te suve strane jedan ležaj zarđao drugi je bio ok. Očistio sve namazao masti razradio ležaj sklopio pa sad ću videti dogodine kad otvorim ponovo kakva je situacija. Al da treba da se skine i namaže definitivno treba! Tj. Pod obavezno!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...