Andrej_Hotstepper 7102 Napisano Octobar 8, 2022 Drug član, 2980 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan On 10/6/2022 at 6:54 PM, mick said: Možda se vlasnik pomenutog SR300 javi ovde...koliko znam kontaktirao je ovlašćeni servis (famozni serviser na NBGD koji ne radi motocikle već samo kvadove). Tamo mu je rečeno da nemaju te delove na stanju (jaaako je čudno kako za aktuelne modele koje prodaju nemaju lager) i da će naručiti delove. Svaki put kad je zvao servis rečeno mu je da će biti. Ono što @Nolanka piše jeste istina...nemaju adekvatan lager imaju potrošne delove tipa filetri ulja, vazduha i td i to bukvalno papreno naplaćuju recimo ...pločice za prednje kočnice 9000din po disku, zadnje 7800, filter ulja 1500 din, filter vazduha 7200 din plus naravno ruke. Ovo su cene za SR300?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3091 Napisano Octobar 8, 2022 Drug član, 2296 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Andrej_Hotstepper je napisao: Ovo su cene za SR300?? Ne to je bila cena potrošnog materijala za 650NK... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4781 Napisano Octobar 8, 2022 Drug član, 1865 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je genijalno Dukati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3528 Napisano Octobar 9, 2022 Malinar u pokusaju, 1692 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam na putu sreo dva ova CF moto MT 800 (1 na putu Užice-Čačak i drugi na putu Rudnik-Lajkovac na Ibarskoj magistrali) i 1 onaj od 650 ccm, po svemu sudeći, imaju svoju klijentelu i u Srbiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Octobar 10, 2022 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Imali smo vožnju za vikend, 10-ak motora, jedan je bio CF Moto 800. Provozao sam ga 20-ak km i prijatno sam iznenadjen. Agregat pokazuje svoje KTM-ovsko poreklo i zaista je dosta živahan, kočnice vrlo dobre, solidna geometrija... U kontekstu toga da su svi konkurenti pristojno skuplji, deluje da ima klijentelu. Naravno, i vlasnik ovog primerka je prijavio problem sa Gevarom. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 508 Napisano Octobar 18, 2022 Zainteresovan, 331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 10.10.2022. at 0:16, milomir22 je napisao: Danas sam na putu sreo dva ova CF moto MT 800 (1 na putu Užice-Čačak i drugi na putu Rudnik-Lajkovac na Ibarskoj magistrali) i 1 onaj od 650 ccm, po svemu sudeći, imaju svoju klijentelu i u Srbiji. Trebalo je toga dana da uplatis loto, bingo, kuglice u kladionici. S obzirom na broj prodatih primeraka u Srbiji, veca je sansa da ubodes sve to nego da u jednom danu naidjes na dva primerka 800 MT. Ovo ti kazem iz perspektive nekog ko zna tacnu cifru prodatih primeraka u regionu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3528 Napisano Octobar 18, 2022 Malinar u pokusaju, 1692 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Prošlo mi je kroz glavu da je ova druga grupa, sa nk 650, bila verovatno vezana za ljude iz guevare. Mada ne mora da znači. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6130 Napisano Januar 15, 2023 Drug član, 1764 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Bio pre neki dan do salona cf-a da vidim uzivo 800mt, izgleda mnogo bolje nego na slikama. Citam temu i brine me podrska i servis, da li se bilo sta promenilo do sada? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3091 Napisano Januar 15, 2023 Drug član, 2296 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 48 minuta, Sharky - Alex je napisao: Bio pre neki dan do salona cf-a da vidim uzivo 800mt, izgleda mnogo bolje nego na slikama. Citam temu i brine me podrska i servis, da li se bilo sta promenilo do sada? Ako su oformili servis na novoj lokaciji bez onog sa NBG onda bi trebalo da su ok. A u svakom slučaju provozaš se do NS, BL, SA ili Crne Gore i tamo odradiš servise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 180 Napisano Februar 1, 2023 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Bio pre neki dan do salona cf-a da vidim uzivo 800mt, izgleda mnogo bolje nego na slikama. Citam temu i brine me podrska i servis, da li se bilo sta promenilo do sada?Koja mu je cena sad?Послато са M2101K9G помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 646 Napisano Februar 1, 2023 Zainteresovan, 435 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Vojkan said: Koja mu je cena sad? 11500 sa tri kofera i 5 god garancije, u TMC u Novom Sadu imaju jedan sa 9000km i full napakovan za nesto preko 9000 eur,bio im test model,jos je u garanciji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6130 Napisano Februar 4, 2023 Drug član, 1764 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan On 1.2.2023. at 9:51, Vojkan je napisao: Koja mu je cena sad? Послато са M2101K9G помоћу Тапатока Nov je 10900 € bez kofera 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10445 Napisano Februar 4, 2023 Hronični Motociklopata, 7310 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan 11.000 eura za klotaru kineza? Mnooogo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7102 Napisano Februar 4, 2023 Drug član, 2980 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ... daj mu vremena, biće to i skuplje. I to ne mislim na inflaciju pa skuplje - nego će im vrednost rasti. CF moto je sada ozbiljan brend. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3091 Napisano Februar 4, 2023 Drug član, 2296 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Disko Nindža je napisao: 11.000 eura za klotaru kineza? Mnooogo... teško da je klotara...pogledaj specifikacije pa ćeš videti da su koferi još i nebitni u celoj priči. Ride by wire, tft ekran, bt, grejači ručica, digitalni tempomat, shifter, senzori pritiska u gumama, led osvetljenje, tubeless gume (ako se dobro sećam), Kyba ogibljenje sa ful podešavanjem, brembo kočnice, abs, traction control i td. Ne znam da li sličnu opremu možemo naći na motorima slične cene...mada opet jaka cena za moj ukus 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1908 Napisano Februar 4, 2023 Drug član, 790 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Potpuno neverovatno, ali 800mt pored svega čime je natrpan ustvari nema traction control. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3091 Napisano Februar 4, 2023 Drug član, 2296 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da se setim...davno je bilo predstavljanje ali znam da ima cornering abs i mogu da dodam, led maglenke, podešavanje vizira, zaštita volana/ruku, zadnji stabilizator, sliper cluch, crash bar, donju zaštitu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 646 Napisano Februar 4, 2023 Zainteresovan, 435 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Mr_Wolf said: Potpuno neverovatno, ali 800mt pored svega čime je natrpan ustvari nema traction control. Nema traction kontrol ali ima cornering ABS,i meni je to bilo cudno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3459 Napisano Februar 4, 2023 Drug član, 1101 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Danas ga lepo pregledao i mogu reci da je zanimljiv motor,bio je pun opreme bas je jedan par sedeo i imali su dosta komfora. Nazalast nemam slike jer je bilo jako tesko slikati koliko je ljudi bilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1248 Napisano Februar 6, 2023 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko kolika mu je nosivost? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1572 Napisano Mart 14, 2023 Drug član, 795 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Sa cenom Transalpa od 11200e ne znam ko će biti kupac ovog motora. Kao da golf 8 i neki gelly imaju iste karakteristike i cene.Sent from my RMX2202 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 646 Napisano Mart 14, 2023 Zainteresovan, 435 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, idanijel said: Sa cenom Transalpa od 11200e ne znam ko će biti kupac ovog motora. Kao da golf 8 i neki gelly imaju iste karakteristike i cene. Sent from my RMX2202 using Tapatalk Zna li se sta ide od opreme za te novce? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 3995 Napisano Mart 14, 2023 (promenjeno) Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam 800MT i nisam bio oduševljen. Bolje i klot transalp, jer, maglenke i kreš bar možeš da dokupiš, a ne možeš da doplatiš da ne bude cfmoto više kasnije edit: ovo pričam i baš mogu da stanem iza toga, jer sam navedeni cfmoto baš i razmatrao da kupim, a evo završio na hondi. tako da nije neko lupetanje i maštanje šta bih, nego sam tako i uradio. ko je malo pratio forum zna da sam ozbljno razmišljao i da uzmem voge, a i imao benelli, tako da nisam gadljiv na kineze. Promenio Mart 14, 2023 član Skittles 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 646 Napisano Mart 14, 2023 Zainteresovan, 435 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan 28 minutes ago, Skittles said: Vozio sam 800MT i nisam bio oduševljen. Jel bi hteo ovo da objasnis? ne lozim ozbiljno pitam.sta je to sto te odbilo konkretno kod 800MT,posto i sam razmatram kupovinu a nikako da zakazem probnu voznju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 3995 Napisano Mart 14, 2023 (promenjeno) Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Privuklo me u salonu kad sam video kako je načičkan svime, i deluje dosta kvalitetno urađeno. Kvalitetnije od V-Stroma koji sam gledao istog dana. Onda je došao dan za probu i potpišem ja sve papire, uzmem ključ, upalim motor i... Zvuči ko da je nešto polupano i da klepeće. Već sam opisivao negde, i komentar je bio da svi ti KTM agregati klepeću tako, svaki svoju pesmu različitu. Ali ajde, nije drama. Krenem da vozim, (opet, ovo je verovatno do mene i neiskustva sa sistemom - javiću se za koji mesec kad se uhodam sa hondom) ali ovaj throttle by wire mi je mnogo nervozan bio. Hajd, preskočimo i to. Izađem na autoput, snage ima! Trepneš i ideš dobro preko ograničenja. (mada sigurno laže za 15-20 na sat rekao bih). Ali me ostavio ravnodušnim tom snagom. Obrnuo sam krug po avali, ok se vozi, nije strašno, ali ima i upravljivijih motora. Za neke jednostavne stvari tipa grejači ako se dobro sećam, moraš kroz neki meni da prolaziš da bi uključio, umesto da je samo lepo fizički dugme negde. I tako, nema ništa specijalno, ali sam ja očekivao da me obori sa nogu, jer za te pare možeš da gledaš polovne afrike. Kao neka dobra riba koju sam doveo gajbi a ona samo legla ko leš. Izvinjavam se na nedostatku boljeg objašnjenja, ali ne mogu prstom da uperim u nešto konkretno i kažem e zbog toga i toga, nego od svega po malo. I do brenda je, sutra ovu hondu mogu da prodam za 3 dana skuplje nego što sam je platio, a cfmoto.... ne znam baš. Zato sam i kupio šta sam kupio, bolje nova klot honda nego nabudžen cfmoto, ili isto šta sam gledao, polovne nabudžene honde. Ne razmišljaju tako svi, i ne treba, zato svaki motor ima svog kupca, ja samo objašnjavam zašto ga ja nisam kupio, i to je istina za mene, za nekog nije. I to je okej. Neko će se pronaći u ovome šta sam napisao, i nadam se da sam im pomogao, kome zvučim ko debil nek ide sam da proba i odluči za sebe. edit: momci iz cfmotoa su bili skroz ok za probu, zakazao danas za sutra, ne košta ništa, potpiše se da plaćaš bilo kakvu štetu (ovo sam očekivao da će neki kasko pokriti, al aj) i možeš da ga teraš 2h, sasvim dovoljno. ja sam im nasuo 500 din benzina, mislim da sam potrošio manje, ne znam ni dal bi me cimali al hajd, da budem fer. Promenio Mart 14, 2023 član Skittles 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...