Suza ZR 16 Napisano Jun 9, 2021 U prolazu, 59 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SRAD, MT07, GS1200R, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, sale600 said: 120 nije uopće problem. Tek si počeo i moraš se malo naviknuti. + na tim golima je vrlo bitno da je jakna uz tijelo i da je odgovarajuća kaciga. Potraži malo. Imaš kacige baš za te gole i čim ti vrat malo ojača vožnja 150-160 nije problem. Muka nastaje oko 180 kad se počne ljuljati cijeli motor, ali takav je kakav je Uzimam sada sl mesec jaknu i rukavice. Dobro je sto si mi napomenuo da uzmem neku sto vise da se pripaja uz telo. Malo sam kucao i na eng. i ne vidim neke konkretne instrukcije oko odabira kacige za naked. Ne znam da li mislis da treba da bude nekog drugacijeg obilka kao tipa neko suzenje u prednjem delu ili mislis na neku da pravi sto manje buke unutar same? Pa ako mislite da mi vizir ne treba i da me udari vetra od oko 120-130 km/h nece umarati onda nema potrebe da uzimam. Jer nisam mislio konstantno da vozim na nesto vecim brzinama od navedenih na duzim rutama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Suza ZR 16 Napisano Jun 9, 2021 U prolazu, 59 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SRAD, MT07, GS1200R, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetima ljudi, dali ste mi smernice i verovatno ustedeli para na vizirima onda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale600 313 Napisano Jun 10, 2021 Svrati ponekad, 389 postova Lokacija: Valpovo Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan The best helmets for naked motorcycles 2021. Comparision! WWW.MOTOCARD.COM We compared 7 helmets for Naked motorcycle. What do we look for in a helmet if our motorcycle is of this type? Well basically two things: good acoustic insulation and that is... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale600 313 Napisano Jun 10, 2021 Svrati ponekad, 389 postova Lokacija: Valpovo Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Suza ZR je napisao: Malo sam kucao i na eng. i ne vidim neke konkretne instrukcije oko odabira kacige za naked. Ne znam da li mislis da treba da bude nekog drugacijeg obilka kao tipa neko suzenje u prednjem delu ili mislis na neku da pravi sto manje buke Evo ti usporedba. Bit je da ne uzmeš neku kiki riki tipa Lidl i sl. Vrlo bitno je i da ti kaciga odgovara za oblik glave. Da nije velika ili da te žulja. Vjerujem da ako odeš u dobru moto trgovinu da će ti trgovci dati također pravi savjet. Prava jakna i kaciga i pola problema si riješio. Ostalo je na tebi. Pošto si vjerovatno mlad i ne baš iskusan (pretpostavljam i bez ljutnje) drži se ti do 120, a kako se budeš privikavao lako ćeš pojačavati. Sretno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Suza ZR 16 Napisano Jun 10, 2021 U prolazu, 59 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SRAD, MT07, GS1200R, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Imam kacigu od proslog motora, idealna je sto se tice udobnosti i ujedno ne mrda se na glavi, taman dovoljna kolicina pritiska na obraze da ne zulja a stabilno stoji. Sada sto se tice bucnosti unutar nje same, jbm ga.. Nisam nosio vise kaciga na motoru da bih imao sa cim da je poredim, ne bih rekao da je nesto preterano bucna. Mislim da imam ovaj model, nije bio bas lidl varijanta ali nije ni skupa, valjda oko 150e sam dao pre par godina: Hahahah, nisam bas mlad toliko (31 godina) ali neiskusan jesam Ma da, lagano, progresivnooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan F. 65 Napisano Jun 11, 2021 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan @Suza ZRMozes molim te da mi kazes gde si zalepio registracionu nalepnicu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Suza ZR 16 Napisano Jun 11, 2021 U prolazu, 59 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SRAD, MT07, GS1200R, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Haahah i ja sam se dvoumio dosta gde da je stavim pogotovo sto mi je lik iz servisa rekao da stavim nesto ispod same nalepnice zato sto je posle necu moci skinuti. Tako da sam prvo zalepio komadic selotejp trake pa na nju ovu registarsku nalepnicu. Hteo sam na gornji deo viljuske ali kao sto i sam vidis tamo bi otpala zbog teksture. Na kraju sam se odlucio za blatobran posto vec ima neka trakica od plattnera pa mi nije nekako delovalo da bode oci x) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12879 Napisano Jun 11, 2021 Ne silazi, 7407 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Da li si ti normalan da ovako zalepiš nalepnicu? Brate, nemoj da mi zameriš ali bre, unakazi se. Vidi rešenje na mom TDM: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Suza ZR 16 Napisano Jun 11, 2021 U prolazu, 59 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SRAD, MT07, GS1200R, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Da li sam normalan? Hahahah druze pitanje ti je kao da sam je zalepio sebi na kacigu a ne na motor xD Meni tu ispod ne smeta narocito. Nisam ni znao za ovakva resenja a i da jesam iskreno ne znam da li bih se cimao da nalazim i kupujem te dodatke sto treba da je nose Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Kovačević 377 Napisano Jun 12, 2021 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 250, Cagiva Raptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja moju nosim u novčaniku već godinama, nikad mi niko nije pravio problem, a zaustavljali su me nekoliko puta.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan F. 65 Napisano Jun 13, 2021 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan To sam isto zeleo isto da pitam, ja je za sada nosim u novaciniku pa se nadam samo da mi ne napisu kaznu… meni nekako bode oči gde god da je stavimSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Kovačević 377 Napisano Jun 14, 2021 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 250, Cagiva Raptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam je zalepio na parče kartona, i onda sam isekao u obliku kartice. Tako si siguran da će ti stati u novčanik. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Jul 2, 2021 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan On 11.6.2021. at 16:04, Suza ZR je napisao: Haahah i ja sam se dvoumio dosta gde da je stavim pogotovo sto mi je lik iz servisa rekao da stavim nesto ispod same nalepnice zato sto je posle necu moci skinuti. Tako da sam prvo zalepio komadic selotejp trake pa na nju ovu registarsku nalepnicu. Hteo sam na gornji deo viljuske ali kao sto i sam vidis tamo bi otpala zbog teksture. Na kraju sam se odlucio za blatobran posto vec ima neka trakica od plattnera pa mi nije nekako delovalo da bode oci x) Nemoj da me shvatiš pogrešno ali mislim da da si tražio gore mesto za nalepnicu, ne bi ga našao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2635 Napisano Jul 2, 2021 Drug član, 1296 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro bre, ljudi, čovek je kupio motor da se vozi, ne da mu bude lep. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Suza ZR 16 Napisano Jul 2, 2021 U prolazu, 59 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SRAD, MT07, GS1200R, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Da..... ... haahaahha Ja tu nalepnicu ne primecujem ni kada vozim motor niti kada mu prilazim ili ga zagledam.. Izuzetno banalna stvar koja zbog svojih boja i polozaja u opste ni ne upada u oci, niti mi je neko bilo sta pogledavsi na motor rekao u vezi nje xD 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
UltrasBG 25 Napisano Jul 15, 2021 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT07 Prijavi odgovor kao problematičan Cao drustvo. Skoro sam pazario sedmaju i prvi utisci sa asfalta su odlicni.Lagan i vrlo zabavan za voznju.Estetika je sada vec subjektivna stvar.Meni se dopada nov led far.Pogotovu kako osvetljava put pri nocnoj voznji. 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale600 313 Napisano Jul 15, 2021 Svrati ponekad, 389 postova Lokacija: Valpovo Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam. Uživaj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
UltrasBG 25 Napisano Jul 16, 2021 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT07 Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neki saborac nekog majstora u Beogradu da na strugu pravi slajdere ?Mislim na majstora koji je to vec radio.Da mu ne crtam. Znam da vec postoji topic al ovde medju mt bandom mi je draze da pitam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
UltrasBG 25 Napisano Jul 28, 2021 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT07 Prijavi odgovor kao problematičan On 16.7.2021. at 11:44, UltrasBG je napisao: Jel zna neki saborac nekog majstora u Beogradu da na strugu pravi slajdere ?Mislim na majstora koji je to vec radio.Da mu ne crtam. Znam da vec postoji topic al ovde medju mt bandom mi je draze da pitam. Snasao sam se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 932 Napisano Jul 28, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan Pa podeli i sa ostalima da znaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
UltrasBG 25 Napisano Jul 29, 2021 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT07 Prijavi odgovor kao problematičan Brate narucih iz bratske nam Kine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Avgust 18, 2021 (promenjeno) Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan On 10.6.2021. at 6:36, sale600 je napisao: The best helmets for naked motorcycles 2021. Comparision! WWW.MOTOCARD.COM We compared 7 helmets for Naked motorcycle. What do we look for in a helmet if our motorcycle is of this type? Well basically two things: good acoustic insulation and that is... Ko razmatra NXR nek proba i GT Air 2, pošto nakon probanja te kacige, NXR mu neće pasti na pamet, barem što se buke i udobnosti tiče. (barem iz mog iskustva) E sad ako neko ima iskustva sa AGV kacigama, značila bi mi informacija. Promenio Avgust 18, 2021 član blackmore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12879 Napisano Avgust 18, 2021 Ne silazi, 7407 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Tako i ja rešim da sa HJC iz srednje klase pređem na Shoei. Stavin je na glavu, kao lonac da sam stavio. Ne odgovara mi oblik. Probam HJC RPHA70, u njoj mogu da spavam pa sam nju i kupio. Dakle, sve je lepo na papiru ali nije svaka kaciga za svaku glavudžu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Avgust 18, 2021 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se, meni je recimo RPHA70 bila uska nekako, lepše mi je legao Shoei, dakle sve je individualno, međutim između NXR i GT Air 2, ne bih ni razmatrao NXR, ako budžet nije limit naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ziks 91 Napisano Avgust 18, 2021 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: F850GS . Pre toga: CB1000R SC80,CBF500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Alekre je napisao: Tako i ja rešim da sa HJC iz srednje klase pređem na Shoei. Stavin je na glavu, kao lonac da sam stavio. Ne odgovara mi oblik. Probam HJC RPHA70, u njoj mogu da spavam pa sam nju i kupio. Dakle, sve je lepo na papiru ali nije svaka kaciga za svaku glavudžu. Bukvalno isti osecaj , kupio rpha 70 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...