Alekre 13580 Napisano Octobar 16, 2020 Ne silazi, 7589 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, JevtaNS said: Ja sam fazera zamenio isključivo zbog udobnosti.Za jednog je super i dvoje na kratko.Ali posle nekoliko dana po više stotina km oseća se jako nedostatak prostora za suvozača.TDM Je isto sedište tako da je u istom košu stim što još i ne ide kao fazer Nije samo sedište nego prostor i savijenost kolena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 819 Napisano Octobar 16, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, srbac je napisao: Na FZS1000 kad sam pomerio kofer 10cm unazad, ispao je jako udoban motor za dve visoke osobe, plus potrošnja 4,5-4,6l na 100km. Prodao sam ga i odmah me je bilo žao posle par dana Jel ovo realno da Fejzer od litre tako malo troši?? Pa čuo sam da šestotka troši više? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1476 Napisano Octobar 16, 2020 Drug član, 1986 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan 41 minutes ago, Alekre said: Nije samo sedište nego prostor i savijenost kolena. Meni je sediste preradio Srdjan i mogu ceo dan da vozim bez problema. Inace za temu- vozim iskljucivo sam, uvek bez suvozaca. Meni voznja tdm-a u potpunoati odgovara i moj primerak je ocuvan. Vec 3 cele sezone ga vozim. Strom koji cu uzeti je 16 godina mladji. 2003 je tdm, 2019 je strom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5673 Napisano Octobar 16, 2020 Drug član, 2520 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, filipfg said: Nenad kad je video da pise TDM 900, odmah mu se digla kosa na glavi Mislim da ga ti ne bi vozio ni da ti daju milion evra Koja kosa? 16god mladji motor, i mislis se? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13580 Napisano Octobar 16, 2020 Ne silazi, 7589 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 42 minutes ago, bopk said: Meni je sediste preradio Srdjan i mogu ceo dan da vozim bez problema. Inace za temu- vozim iskljucivo sam, uvek bez suvozaca. Meni voznja tdm-a u potpunoati odgovara i moj primerak je ocuvan. Vec 3 cele sezone ga vozim. Strom koji cu uzeti je 16 godina mladji. 2003 je tdm, 2019 je strom. Pa onda uzimaj šta se misliš. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10590 Napisano Octobar 16, 2020 Drug član, 3421 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, bopk je napisao: Meni je sediste preradio Srdjan i mogu ceo dan da vozim bez problema. Inace za temu- vozim iskljucivo sam, uvek bez suvozaca. Meni voznja tdm-a u potpunoati odgovara i moj primerak je ocuvan. Vec 3 cele sezone ga vozim. Strom koji cu uzeti je 16 godina mladji. 2003 je tdm, 2019 je strom. Uuuu... onda sam za magarca...to je mlad magarac... pun snage, nepotrošen... Kad se potroši malo onda na konjče Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1476 Napisano Octobar 16, 2020 Drug član, 1986 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Pa malo da pricamo. Duga je zima :-) edit: Ovo je odgovor za Alekrea. Shoyyka ti si uleteo izmedju. 99% sam ja odlucio vec. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2485 Napisano Octobar 16, 2020 Andragog, 5066 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, WoodyRider je napisao: Jel ovo realno da Fejzer od litre tako malo troši?? Pa čuo sam da šestotka troši više? Albanija nazad, tri kofera dve osobe, 4,6, Rumunija isto tako. Visok sam 187, nisam imao problema sa kolenima. Žena 175cm isto tako. Baš udoban motor za put. ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1929 Napisano Octobar 16, 2020 Drug član, 2877 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Meni mali strom troši isto ko što je trošio i fazer samo što je jadan uvek u obrtajima onaj je retko išao preko dve trećine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1670 Napisano Octobar 16, 2020 Drug član, 1340 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam dobio tog stroma 650 kao zamenski motor dok je moj bio na servisu, tada sam vozio kawasaki gtr 1400. Paaaa osecaj je bio, uh ne mogu da nadjem prave reci.. ¨Recimo kao kad prangijas ribu onako vitku, fit, ona sva spremna, skace kao luda, sve zna i moze i onda predjes na neku babu od 200kg koja je nevina. Eto tako sam ja doziveo prelazak sa veceg na manji motor. Imao sam i letos slucaj da sam vozio posle ktm super duke 1290 bmw gs 850, uglavnom bmw svo vreme pod punim gasom dok sa ovim prethodnim nisam smeo ni pola da odvrnem... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Octobar 16, 2020 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Od 2002. do danas, skoro svake sezone pređem sa jačeg na slabije, ili sa slabijeg na jače. Svaki komad i svaki prelaz ima svoje prednosti i mane. Uvek sam za to da se žrtvuje par konja zarad udobnijeg smeštaja, ili da se malo ''stisnem'' ako me udari ''žuta minuta''. Nakon 18 godina, 20 kilograma ''balasta'' i troje dece, sve je manje ''žutih minuta'' a sve više ''hoda na amortizerima'' u glavi. U tvom slučaju, ne vidim ni jedan jedini razlog zašto ne bi prešao . Strom 650 se prodaje ko Golf dvojka, možeš da se vratiš u ''klasu'' u roku od odmah. P.S. Nego, pošto će bude taj TDM... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Octobar 16, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Fazer 1000 ne trosi vise od 5l kad se ne zavrce gas. Tako kaze fabrika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18305 Napisano Octobar 16, 2020 Integrisan, 5454 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, Pingvin37 said: Fazer 1000 ne trosi vise od 5l kad se ne zavrce gas. Tako kaze fabrika... Moguce al kad se zavrne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano Octobar 16, 2020 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam presao sa jedne jace(70kg.) na slabiju(61kg), a pritom i malo mladju i mogu reci da sam se vrlo brzo navikao i da uzivam u svakom kilometru. Prema tome... znas sta ti je ciniti 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Octobar 16, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan 31 minutes ago, velvetwolf said: I ja sam presao sa jedne jace(70kg.) na slabiju(61kg), a pritom i malo mladju i mogu reci da sam se vrlo brzo navikao i da uzivam u svakom kilometru. Prema tome... znas sta ti je ciniti Znaci mi malo mladji volimo ove starije (a mozda i jace) a vi malo stariji volite mladje (i slabije). Valjda su nama lako dostupne mladje i slabije pa zelimo da probamo starije i jace. I obrnuto Ima tu srednja kategorija, starije i slabije i mladje i jace, ko to voli a da nisu svi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1476 Napisano Octobar 17, 2020 Drug član, 1986 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, Dexterr said: P.S. Nego, pošto će bude taj TDM... Njega bi odmah uzeo drugar koji je prodao svoj motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2485 Napisano Octobar 17, 2020 Andragog, 5066 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Motorcyclist je napisao: Moguce al kad se zavrne... 4,6 van grada sa jačom vožnjom, u gradu 6,5 isto sa zavrtanjem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1929 Napisano Octobar 17, 2020 Drug član, 2877 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ma da trošio i meni 4,5 ali trošio i 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18305 Napisano Octobar 17, 2020 Integrisan, 5454 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, JevtaNS said: Ma da trošio i meni 4,5 ali trošio i 8 To pricam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanByk 47 Napisano Octobar 19, 2020 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: BMW R 1200GS Adv '18 Prijavi odgovor kao problematičan On 10/16/2020 at 9:08 PM, Gajo Sevojno said: Ja sam dobio tog stroma 650 kao zamenski motor dok je moj bio na servisu, tada sam vozio kawasaki gtr 1400. Paaaa osecaj je bio, uh ne mogu da nadjem prave reci.. ¨Recimo kao kad prangijas ribu onako vitku, fit, ona sva spremna, skace kao luda, sve zna i moze i onda predjes na neku babu od 200kg koja je nevina. Eto tako sam ja doziveo prelazak sa veceg na manji motor. Imao sam i letos slucaj da sam vozio posle ktm super duke 1290 bmw gs 850, uglavnom bmw svo vreme pod punim gasom dok sa ovim prethodnim nisam smeo ni pola da odvrnem... Ha,ha, pa tako je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvrle84 4 Napisano Januar 7, 2021 U prolazu, 4 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: suzuki gsxf 600 suzuki burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ovu temu treba svaki pocetnik da procita i siguran sam da ce se naci u nekim postovima....ja sam sa skuteta presao na motocikl pa se vratio na skuter i sad opet planiram da predjem na motocikl....sve u svemu je jako bitno sa kim se vozis i za sta ti je najpotrebniji motor...misljenja su razlicita i covek sam mora da resi i vidi sta mu odgovara....bitno je da se prave kilometri u pravom drustvu i da ostaju u lepom secanju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 7, 2021 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam nedavno sa FJR1300 prešao na dosta slabiji TDM900, iz jednostavnog razloga što mi trenutno više odgovara okretniji motor, koji je lakši za manevrisanje, kojem je manja registracija i manja potrošnja, a koji opet može i da se lepo vozi na otvorenom i sa dvoje na njemu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18305 Napisano Januar 7, 2021 Integrisan, 5454 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Za ovakve periode, a moze i tokom cele godine, voleo bih neki cross ili enduro za atarske puteve i sumu. Deluje mnogo zabavnije i ima odlicnih puteva, prirode i sta da se snimi za razliku od vec toliko poznatih puteva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex011 156 Napisano Januar 9, 2021 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Gsx600f Prijavi odgovor kao problematičan Sa 500ccm prelazim na 600ccm eventualno 750ccm, u toku predstojece sezone, povremeno, sednem na sluzbeni skuter 49ccm po gradu i sem lakseg manevrisanja (usled manje kilaze) i manjeg gabarita kao neke eventualne prednosti, sve drugo mi je smor... Navikao sam se na jace i agilnije pa mi sada povratak na skutere nije opcija... Ako govorimo o tome... E sad ako pricamo o varijanti sa 750 na npr 500 nisam kompetentan jer do sada nisam imao priliku da probam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...