Jump to content

Moto Zajednica

Vlasnik vulkanizerske radnje M

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 217 postova

Vlasnik vulkanizerske radnje MATA, radim remont alu felni (ispravljanje, varenje, farbanje..) i studiram kad imam vremena... i lud za brzom voznjom

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde
Vlasnik vulkanizerske radnje MATA' date=' radim remont alu felni (ispravljanje, varenje, farbanje..) i studiram kad imam vremena... i lud za brzom voznjom[/quote'] Dobar ti redosled prioriteta :wink: . Dobrodosao u adrenalin sekciju :P

• Zainteresovan, 558 postova
  • Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250

Pozdrav,Matejicu :) .

• Svrati ponekad, 217 postova

hvala svima na dobrodoslici, dugo me nije bilo na forumu, neke stvari se nisu promenije, a ima i novina

sto se tice automobila, naravno sve sto spada pod vulkanizer, ispravljanje, varenje, farbanje alu felni, reglaza trapa

za motore, zamena guma, ja skidam tocak sa motora, nemorate vi, i balansiranje, naravno, moze i peskiranje i plastifikacija, bilo kakvih delova, i felni,

vozim skuter aprilia SR50 DiTech Replica, i navozao sam se bas mnogo bio sam sa njim na vise skupova, a i na trkama u kraljevu, batajnici,

od sad cu biti vise aktivan na forumu, pa sta god vam mogu pomoci, tu sam..

Pozdrav

• U prolazu, 73 postova

hvala svima na dobrodoslici, dugo me nije bilo na forumu, neke stvari se nisu promenije, a ima i novina

sto se tice automobila, naravno sve sto spada pod vulkanizer, ispravljanje, varenje, farbanje alu felni, reglaza trapa

za motore, zamena guma, ja skidam tocak sa motora, nemorate vi, i balansiranje, naravno, moze i peskiranje i plastifikacija, bilo kakvih delova, i felni,

vozim skuter aprilia SR50 DiTech Replica, i navozao sam se bas mnogo bio sam sa njim na vise skupova, a i na trkama u kraljevu, batajnici,

od sad cu biti vise aktivan na forumu, pa sta god vam mogu pomoci, tu sam..

Pozdrav

dobrodosao. zasto ne otvoris tako nesto u pozarevcu. na zalost mi nemamo majstora koji skida tocak i sve ostalo radi. kod mene bi bilo mesta. ja prodajem motore.

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja