symon 144 Napisano April 19, 2012 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: MK CRNA REKA Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan deluje kao TOP ponuda A i meni se tako čini ali kupaca slabo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano April 19, 2012 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ma da imam mesta u garazi ne bi mi ona stajala tako dugo na oglasu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
symon 144 Napisano April 23, 2012 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: MK CRNA REKA Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna je.. ps - dobra tablica na focus-u :D Dobra dobra skroz, tablica... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
symon 144 Napisano Maj 1, 2012 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: MK CRNA REKA Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Ma da imam mesta u garazi ne bi mi ona stajala tako dugo na oglasu. Kolega pa da je proširimo malo he he he ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
symon 144 Napisano Maj 5, 2012 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: MK CRNA REKA Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Nova niža cena 1650 €... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
symon 144 Napisano Maj 22, 2012 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: MK CRNA REKA Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Kupljen drugi motor pa je malo hitno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
symon 144 Napisano Maj 27, 2012 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: MK CRNA REKA Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Cena još malo dole 1600 € ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
symon 144 Napisano Jun 6, 2012 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: MK CRNA REKA Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan 1550 € ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
symon 144 Napisano Jun 12, 2012 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: MK CRNA REKA Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Motor odjavljen ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
symon 144 Napisano Jun 18, 2012 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: MK CRNA REKA Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan 1500 € Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 18, 2012 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Motor extra izgleda i verujem da je fantazija, ali ja dizem kredu na 1200 evra max... Da imam tih 1500 ne bih se dvoumio... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Jun 18, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan jel idu kakvi koferi uz nju? jel ti interesantna neka varijanta na rate? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
symon 144 Napisano Jun 23, 2012 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: MK CRNA REKA Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Nema kofera samo nosač a rate mi slabo igraju kupih drugi motor koji još nisam isplatio ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
symon 144 Napisano Jul 7, 2012 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: MK CRNA REKA Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Motor extra izgleda i verujem da je fantazija, ali ja dizem kredu na 1200 evra max... Da imam tih 1500 ne bih se dvoumio... Nisi ti daleko od moje cene malo još i tu si. Pozzz... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
symon 144 Napisano Avgust 7, 2012 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: MK CRNA REKA Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Avgust 7, 2012 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je moguce da nije otisao posle skoro pune 4 godine? Ja prosto ne mogu da verujem... Ne bih da budem nepristojan, ali moram da pitam jel motor ima neku 'skrivenu' manu koja odbija kupce ili...? Mislim da su svi motori koji su postavljeneni u oglase na BJB u protekle 4 godine prodati, a ovome se ne da da promeni vlasnika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
symon 144 Napisano Avgust 17, 2012 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: MK CRNA REKA Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Otišla, zamenjena.Novog vlasnika da služi kao mene i biće zadovoljan. Molim brisanje administratori... 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...