Gliga 7036 Napisano pre 16 sati Advanced Member, 2415 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ih toliko nisam video otkako sam kupio (i prodao) svog Ekstremno retko vidim nekog i na ulici. Šteta, odličan motor. Ne znaju ljudi šta propuštaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16313 Napisano pre 14 sati Integrisan, 8371 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ko Pegaso nekad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 7257 Napisano pre 13 sati Enduraš, 6682 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Pegaso nije bio tako redak,viđao sam ih ranije, dok Tuarega jos nisam video uzivo verovatno da ih ima 10tak u Srbiji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 8981 Napisano pre 12 sati Drug član, 3080 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pazi kad ovaj u Nišu stoji od 2023. godine... http://www.polovniautomobili.com/motori/21672672/aprilia-tuareg-660 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 10280 Napisano pre 12 sati BJB Maxi Scooter Club, 6678 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: AA500/MT450 Prijavi odgovor kao problematičan Al' zato cena ni jotu dolje a 3 godine staro. Jeftinije kod drugih dilera 2026. modeli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 7036 Napisano pre 11 sati Advanced Member, 2415 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Za tu cenu će i da stoji. Ja sam mog tačno ovih dana pre tri godine kupio, tada je koštao 12000. Posle možda godinu dana su uvoznici spustili cenu novih primeraka na 10500... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...