pitans 390 Napisano Septembar 30, 2020 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se gore na banstolu u 11h...koja ruta? Meni svejedno, svaka je dobra i dobro poznata Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8206 Napisano Septembar 30, 2020 Drug član, 1724 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Puno mi srce kad vidim koliko vas najavljuje svoj dolazak! Možemo sutra da otvorimo listu za prijavljivanje i da se svako opredeli za neku od predloženih ruta, pa ćemo prebrojati glasove i utvrditi, na kraju, za koju rutu je većina. Koju god da odaberemo neće biti greška, bitno je da se vozi. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh sa sekirom 55 Napisano Septembar 30, 2020 U prolazu, 44 postova Lokacija: Telep Motocikl: Honda NTV 650 Prijavi odgovor kao problematičan @DraganNS @tibor Može neki detaljniji plan, program i satnica zatvaranja sezone? Izgleda da ću morati dosta da žongliram sa obavezama za subotu, pa da znam kako da se organizujem... PS: Ako se zna ruta defilea takođe. Znam dosta njih koji bi izašli da nas vide... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8206 Napisano Octobar 1, 2020 Drug član, 1724 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Dok ti Tibor ne odgovori, imaš u podforumu Garaža temu sa detaljnijom informacijom o ovome što pitaš (osim o trasi defilea): Druga auto moto berza i zatvaranje moto sezone za vikend u Novom Sadu - BJBIKERS.COM sa sajam motocikala i opreme, ali to ipak neće biti slučaj. Za vikend nas očekuje druga po redu auto moto berza koju organizuje Savez Vozača Vojvodine. PS: možda se stekao takav utisak zbog otvaranja teme, ali nemam nikakve veze sa događajem u organizacionom smislu, samo sam "gost" kao i većina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VelikaBeba 499 Napisano Octobar 1, 2020 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Bački Jarak Motocikl: Suzuki GSX 750 inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Da li bi ste prihvatili u ekipu i jedan coper 125 kubika? Pokusacu da vas ne usporavam. Voleo bih i licno da vas upoznam. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5590 Napisano Octobar 1, 2020 Pana, 543 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, DraganNS je napisao: PS: možda se stekao takav utisak zbog otvaranja teme, ali nemam nikakve veze sa događajem u organizacionom smislu, samo sam "gost" kao i većina. Ko zna kakve je pare uzeo da nas "natera" da se provozamo ? Čim se pravda, hoće da nas prevari ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 538 Napisano Octobar 1, 2020 Zainteresovan, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja vec dogovorila neko okupljanje sa zenama bajkerkama u 10 kod Usca u BG, pa da se odande krene. Ako se neko zadesi usput...vozicemo se, naravno. Svaka cast za organizovanje! 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5815 Napisano Octobar 1, 2020 Drug član, 835 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan @DraganNS što se formacije tiče ti si na čelu kolone, a devojke iza tebe... momci u pozadini... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh sa sekirom 55 Napisano Octobar 1, 2020 U prolazu, 44 postova Lokacija: Telep Motocikl: Honda NTV 650 Prijavi odgovor kao problematičan @VelikaBeba Naravno da si dobrodošao. I ne brini nećeš nas usporavati. Niti je put za jurcanje, niti svi umemo da jurcamo... Ako se ja pitam svi su dobrodošli, pa makar i da su na zoljici od 40leta... @ZoraNS @DraganNS Na čelo stavimo jednoga ko zna put i ostale koji misle da su sporiji i nećemo se gubiti... 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8206 Napisano Octobar 1, 2020 Drug član, 1724 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da su svi dobrodošli! Niko od nas nije trkač, niti je Fruška gora za jurcanje nego za uživanje u laganoj vožnji... Nego, šta kažete da izaberemo rutu?! Meni su najinteresantinije rute B i E jer se voze skoro po celom grebenu (osim onog dela sa lošim asfaltom), ali pošto moram da "presečem" onda bih glasao za kolegin predlog rute E. Dakle, imate gore predloge pa glasamo naredna 24 sata (orijentaciono), glasaju oni koji će najverovatnije i učestvovati u vožnji: 1. DraganNS - ruta E Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5815 Napisano Octobar 1, 2020 Drug član, 835 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, DraganNS je napisao: Naravno da su svi dobrodošli! Niko od nas nije trkač, niti je Fruška gora za jurcanje nego za uživanje u laganoj vožnji... Nego, šta kažete da izaberemo rutu?! Meni su najinteresantinije rute B i E jer se voze skoro po celom grebenu (osim onog dela sa lošim asfaltom), ali pošto moram da "presečem" onda bih glasao za kolegin predlog tj. predlog E. Dakle, imate gore predloge pa glasamo naredna 24 sata (orijentaciono), glasaju oni koji će najverovatnije i učestvovati u vožnji: 1. DraganNS - ruta E Ma sve su super... kao da me pitaš koje ti je dete najdraže... 1. DraganNS - ruta E 2. ZoraNS - ruta E Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VelikaBeba 499 Napisano Octobar 1, 2020 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Bački Jarak Motocikl: Suzuki GSX 750 inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Pratim. 1. DraganNS - ruta E 2. ZoraNS - ruta E 3.VelikaBeba - ruta E Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5595 Napisano Octobar 1, 2020 Drug član, 2509 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 1. DraganNS - ruta E 2. ZoraNS - ruta E 3.VelikaBeba - ruta E 4. drmilan - ruta E Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5595 Napisano Octobar 1, 2020 Drug član, 2509 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, Nolanka said: Ja vec dogovorila neko okupljanje sa zenama bajkerkama u 10 kod Usca u BG, pa da se odande krene. Ako se neko zadesi usput...vozicemo se, naravno. Svaka cast za organizovanje! Krenite pola sata pre i stizete na bjb okupljanje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh sa sekirom 55 Napisano Octobar 1, 2020 U prolazu, 44 postova Lokacija: Telep Motocikl: Honda NTV 650 Prijavi odgovor kao problematičan 1. DraganNS - ruta E 2. ZoraNS - ruta E 3. VelikaBeba - ruta E 4. drmilan - ruta E 5. Duh sa sekirom - ruta E Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10659 Napisano Octobar 1, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan 1. DraganNS - ruta E 2. ZoraNS - ruta E 3. VelikaBeba - ruta E 4. drmilan - ruta E 5. Duh sa sekirom - ruta E 6. Herr - ruta E 7. bajker71 - ruta E Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17800 Napisano Octobar 1, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2438 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Za BG ekipu info, ko zeli sa nama da se vozi do NS-a, skup u subotu u pola 12 na Zmaj pumpi, na auto putu, na izlasku iz grada (ka aerodromu) Svi ste dobrodosli, i stari i mladi, i trkaci i sporaci, i coperasi i R-ovci, nema divljanja, najsporiji idu prvi, naravno. Na licu mesta se dogovaramo kojim putem idemo, moze i preko Iriga pa uz Frusku a moze i starim putem, svejedno... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5595 Napisano Octobar 1, 2020 Drug član, 2509 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, BokyBoy said: Za BG ekipu info, ko zeli sa nama da se vozi do NS-a, skup u subotu u pola 12 na Zmaj pumpi, na auto putu, na izlasku iz grada (ka aerodromu) Svi ste dobrodosli, i stari i mladi, i trkaci i sporaci, i coperasi i R-ovci, nema divljanja, najsporiji idu prvi, naravno. Na licu mesta se dogovaramo kojim putem idemo, moze i preko Iriga pa uz Frusku a moze i starim putem, svejedno... Cekcek, onda ne dolazite na bjb druzenje na Banstol? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woz38 147 Napisano Octobar 1, 2020 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW F650 GS (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan On 30.9.2020. at 13:45, Duh sa sekirom je napisao: Što se tiče prekratke putanje A možemo je vremenski produžiti sa nekom pauzom, mada se ne skupljamo zbog pauze, biće pauze na Mišeluku i posle na Sajmištu. Što se tiče "duge" putanje B... Ne moramo mi na Mišeluku biti tačno u 13h. Možemo malo i okasniti. A opet ako krenemo sa Banstola tačno u 11h i ako ne pravimo pauze, stićemo na Mišeluk oko 13h, u svakom slučaju pre pola 2. E sada, ako mi naš "Dragi" i voljeni veliki vođa @DraganNS dozvoli, predložio bih možda neka kompromisna rešenja... Putanja C: Banstol - Venac - Zmajevac - pa preko Vrdnika, Jazka i Male Remete do - Crvenog Čota - spuštanje do Beočina i uz Donav do Mišeluka Znam da prolazimo kroz mala mesta (Vrdnik, Jazak, Mala Remeta), ali ćemo im barem dati nešto o čemu da pričaju narednih dana, s obzirom na veličinu grupe... Uz to malo posle Male Remete, pre Čota, na Širokim Ledinama imamo odličan pogled ka svinjskom Sremu i severu Srbije, a kažu da se odatle po lepom danu vidi i Bosna... https://goo.gl/maps/3XJmgLMfiFHx8rXv9 Putanja D: Isto do Beočina, ali se kod Rakovca penjemo do Zmajevca, pa zatim preko Venca i Paragova, spuštanje do Mišeluka https://goo.gl/maps/uuBkP1srju3Cx3kg9 Putanja E: po vremenu slična putanji B. Kao C do Crvenog Čota, a zatim grbenom ka raskrsnici iznad Sviloša i spuštanje kroz Sviloš, ka Koruškoj, a zatim uz Dunav ka Mišeluku https://goo.gl/maps/KorHQNV1NoyweQD6A Uf... Ne idemi ubacivanje mape u post, kao što je naš dragi veliki vođa uradio. Ali tu su linkovi... PS: Ako neko ima varijantu F neka predloži... PS: PS: Ako se slučajno iko pita zašto oboje izbegavamo središnji deo Partizanskog puta od Zmajevca ka Crvenom Čotu, to je zato što je put go k....c. Bolje ići ofroad sa slikovima... Tu imate mesta da se skupite i slikate. Manastir Jazak. Uvek je F varijanta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dranik 134 Napisano Octobar 1, 2020 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Veternik Motocikl: BMW F800 GS. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, ZoraNS je napisao: @DraganNS što se formacije tiče ti si na čelu kolone, a devojke iza tebe... momci u pozadini... Ja bi sa devojkama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dranik 134 Napisano Octobar 1, 2020 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Veternik Motocikl: BMW F800 GS. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, bajker71 je napisao: 1. DraganNS - ruta E 2. ZoraNS - ruta E 3. VelikaBeba - ruta E 4. drmilan - ruta E 5. Duh sa sekirom - ruta E 6. Herr - ruta E 7. bajker71 - ruta E Pratim sa devojkama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 470 Napisano Octobar 2, 2020 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je receno. Nisam upoznat sa rutom defilea. Prosle godine je disciplina kretanja bila odlicna, nijedan incident nije bio. Nadam se tome i ove godine. Prosli vikend smo imali slican tip, promo voznje povodom zatvaranja sezone. Od miseluka do centra. Kao negativno iznenadjenje je bila nedisciplina pesaka koji su opusteno presecali kolonu motociklista... Obelezeni redari ce zatvarati rasksnice sa policijom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3099 Napisano Octobar 2, 2020 Drug član, 1183 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Samo da znate da ima dosta nas koji pratimo dogovor i dolazimo sigurno. Sve nam odgovara pa ne komentarišemo predloge oko mesta okupljanja, rute, i ostalo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woz38 147 Napisano Octobar 2, 2020 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW F650 GS (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Ova E putanja vam je sve sem Fruška Gora, ili mi link ne radi kako treba...i povratak vam isti samo drugi smer puta? Kraljev Izvor odmorište, F-Šuma, na slici: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8206 Napisano Octobar 2, 2020 Drug član, 1724 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Woz38: Ovako se i meni prikazuju sve rute na mobilnom, ne znam u čemu je fora ali nema veze sa onim što je Duh sa sekirom predložio i kuda ćemo, najverovatnije, i voziti: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...