idanijel 1584 Napisano Subota u 19:08 Drug član, 803 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Ima firmiSent from my RMX2202 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5395 Napisano Subota u 19:09 Ne silazi, 4816 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, idanijel je napisao: Ima firmi Sent from my RMX2202 using Tapatalk Kontaktiraj ih slobodno da vidiš koja je procedura da pokupe/odneseš da predaš ulje. Mislim da nam je baš iz te firme čovek sve lepo objasnio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1584 Napisano Subota u 19:11 Drug član, 803 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg. Ne znam,naš drug se greje pa njemu nosimo.Sent from my RMX2202 using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4178 Napisano Subota u 19:17 Ne silazi, 6542 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Sve u državi dušebriznički presavršeno, a u praksi neizvodljivo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6069 Napisano Subota u 19:28 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam nedavno u nekoj emisiji ( sat ili ....) problem servisima je nenormalan za skladistenje,cak je jedan sagovornik-serviser na sudu zbog skladistenja ulja. Za gume je nadjeno resenje,ne znam koje,ali kod mene dolazi firma po pozivu i odnosi stare gume,skladiste kod sebe a onda gde dalje ide nemam pojma,ali vise starih guma po potocima i livadama nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6056 Napisano Subota u 20:40 Drug član, 3016 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam još jedan problem, a to su stari akumulatori za motore. Auto akumulatore otkupljuju svi koji prodaju nove, ali ove male neće niko, ni džabe. Imam ih četiri, pet, pridržavaju mi vrata, prozor. A ne baca mi se u kontejner, kiselinčina je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1584 Napisano Subota u 20:53 Drug član, 803 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam još jedan problem, a to su stari akumulatori za motore. Auto akumulatore otkupljuju svi koji prodaju nove, ali ove male neće niko, ni džabe. Imam ih četiri, pet, pridržavaju mi vrata, prozor. A ne baca mi se u kontejner, kiselinčina je.U Rumi primaju male aku.Sent from my RMX2202 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6056 Napisano Subota u 20:57 Drug član, 3016 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Gde? U prodavnicama? To me posebno raduje. Još da mi je Ruma iza ćoška, bilo bi super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1584 Napisano Subota u 21:03 Drug član, 803 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da 3 prodavnice jedna pored druge .prodavnice akumulatora.Sent from my RMX2202 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1049 Napisano Subota u 22:32 Drug član, 552 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Za gume je nadjeno resenje,ne znam koje,ali kod mene dolazi firma po pozivu i odnosi stare gume,skladiste kod sebe a onda gde dalje ide nemam pojma,ali vise starih guma po potocima i livadama nema.Spaljuju se u cementarama. Isto i staro ulje kojeg se dočepaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6069 Napisano juče u 11:50 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, kole24 je napisao: Spaljuju se u cementarama. Isto i staro ulje kojeg se dočepaju. Da ,izmedju ostalog i to.Ide deo u asfalt,razne podloge i ostale gumirane proizvode,ali to vec nije moja briga.Ja sam "prva ruka" i ono sto je do mene je uradjeno kako treba,a na ostalo ne mogu i necu da uticem. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1049 Napisano juče u 11:54 Drug član, 552 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, nego mnogi ne shvataju da je ekologija biznis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6069 Napisano juče u 12:23 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, kole24 je napisao: Naravno, nego mnogi ne shvataju da je ekologija biznis. S jedne strane gledajuci i treba da bude,neko od smeca pravi pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kkovic 33 Napisano juče u 16:49 U prolazu, 78 postova Lokacija: NBG Motocikl: TBD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, Jovan Ristic je napisao: jednom mesečno odu do većih servisa u više gradova gde bi moglo da se odloži, a zatim pokupi otpadno ulje. Veći servisi to imaju rešeno, barem oni koje obuhvata bilo kakva inspekcija, ne znam na koga se ovde mislilo. U suprotnom bi se već kupali u otpadu i više nego trenutno. Pre 4 sati, kole24 je napisao: Naravno, nego mnogi ne shvataju da je ekologija biznis. Otpad je zapravo sirovina, ako se u startu razdvoji i klasifikuje, a svaka sirovina je “biznis”. Isto i ovo što je kolega rekao da se ne smeju mešati razne vrste ulja, verovatno ima tehnološko objašnjenje jer u suprotnom sa tim prikupljenim opet ne može ništa da se uradi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dacha72 35 Napisano pre 15 sati U prolazu, 6 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Honda Pacific Coast Prijavi odgovor kao problematičan daleko smo mi od nekog rešenja za mnogo štošta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opsidiannight 177 Napisano pre 8 sati Svrati ponekad, 169 postova Motocikl: Himalajac Prijavi odgovor kao problematičan On 11/30/2024 at 9:40 PM, misa-pei said: Ja imam još jedan problem, a to su stari akumulatori za motore. Auto akumulatore otkupljuju svi koji prodaju nove, ali ove male neće niko, ni džabe. Imam ih četiri, pet, pridržavaju mi vrata, prozor. A ne baca mi se u kontejner, kiselinčina je. Uzimaju ih mesta koje vrse otkup sekundarnih sirovina. Olovo je olovo. Kod mene u kraju cesto Romi prolaze i skupljaju stosta. Sve sto je iole interesantno se ostavlja pored kontejnera i unglavnom bude odneseno u roku od par sati. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...