keš 458 Napisano Septembar 23, 2020 Svrati ponekad, 300 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam menjao pogonski kaiš ni rolnice do sada, nije me skuter opominja ni zvukom ni štucanjem, ide i povlaći kao zmaj. Otkako sam ga kupio redovno menjam ulje i filter ulja, kao i filter vazduha, i to je sve sto se održavanja tiče. Kod mene je prešao 12000. Skinem deklu i ostalo, kaiš naoko kao nov, okolina čista i sve deluje tip top. Vratim sve nazad, nije mi problem, vozim a u glavi mi stalno kaiš. Malo proguglam i nađem orginal piaggio kaiš za 4300din i rolnice Malossi za 2000 din. Nije problem da to poručim a nije mi problem ni da zamenim. Šta mi predlažete, da li da menjam preventivno ili da vozim dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5625 Napisano Septembar 23, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Imas li evidenciju koliko je presao taj kais? Ako nemas onda se skine, izvrne i vidi se dali je ispucao iznutra. Ako jes onda menjas ako je dobro stanje onda vozis i to je to. Svaki skuter ima neki interval u kom se menja kais. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 458 Napisano Septembar 23, 2020 Svrati ponekad, 300 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pravu kilometražu koju je prešao kaiš ne znam, 12000 je prešao kod mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8159 Napisano Septembar 23, 2020 Solo Rider, 3155 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Preporuka struke kaže da se to periodično menja. 6300.- te neće oterati na prosijački štap, a i bićeš miran. Ja bih uvek tako uradio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 458 Napisano Septembar 23, 2020 Svrati ponekad, 300 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Znači kaiš je samo kod mene prešao duplu kolometražu, a isigurno nije došao kod mene sa 0 kiolometara, ipak idem poručiti kaiš i rolnice da ne ostanem u nekoj zabiti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Septembar 23, 2020 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kaisu se meri sirina, ili debljina, kako god. On se bocno trosi i mera ukazuje na to da li je za zamenu ili ne. Ko to radi treba da zna granicnu vrednost. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2565 Napisano Septembar 23, 2020 ODUSTO OD DIJETE, 2636 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan a može i da ispuca sa unutrašnje strane tako da mu to merenje potrošenosti ne vredi ama baš ništa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2633 Napisano Septembar 23, 2020 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, keš said: Znači kaiš je samo kod mene prešao duplu kolometražu... Kako si sada došao do tog zaključka? To mi deluje kao premala kilometraža. Čini mi se da si pogrešno protumačio poruku gde @BaneVuk58 pominje broj 6300. U pitanju je iznos koji si ti pomenuo koliko bi te koštala zamena. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 458 Napisano Septembar 23, 2020 Svrati ponekad, 300 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan U bem ti, ja skontao 6300km kao granica. Dobro si ovo zapazio! Čitam brzo i onda mašim. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 458 Napisano Septembar 23, 2020 Svrati ponekad, 300 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, BaneVuk58 je napisao: Preporuka struke kaže da se to periodično menja. 6300.- te neće oterati na prosijački štap, a i bićeš miran. Ja bih uvek tako uradio. U pravu si zameniću to i miran. Sutra poručujem i kaiš i rolnice pa javim kako je prošla zamena i kako su izgledali stari delovi, sa sve fotografijama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2701 Napisano Septembar 23, 2020 Ne silazi, 4823 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ја препоручујем стандардне Пјаџо ролнице. Далеко бољи квалитет од Малосијеве. Једина предност Малосија је велики избор тежина и могучност комбинација. Кад је у питању стандард онда само оригинал.Sent from my SM-G955F using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 458 Napisano Septembar 23, 2020 Svrati ponekad, 300 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam našao malossi u standardnoj dimenziji i težini kao što su i sada na skuteru, piaggio nisam našao, ako znaš gde mogu naći piaggio 19 x 17 10gr javi mi na pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2701 Napisano Septembar 23, 2020 Ne silazi, 4823 postova Prijavi odgovor kao problematičan За Македонију знам.Sent from my SM-G955F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1967 Napisano Septembar 25, 2020 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Vec drugi put citam da malossi rolnice nisu dobre. Na mom motoru su skoro 20000km i jedva da se poznaje neki trag na njima. Doduse i varijator je multivar. Svakako, ja se ne bih toliko optercivao sa tim 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 458 Napisano Septembar 25, 2020 Svrati ponekad, 300 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Juče sam naručio gore pomenuti kaiš i rolnice, stižu verovatno danas ili sutra. Interesantno da sam samo na jednom mestu u Srbiji našao orginal Piaggio kaiš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 458 Napisano Septembar 25, 2020 Svrati ponekad, 300 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Stigli delovi pre pet minuta. Deluje sve ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...