Jump to content

Moto Zajednica

gsxr600 K6/7 indikator RPM

Recommended Posts

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

JA!  ;D

Samo da pre nego sto objasnim, reci mi da li ti je uopste ukljuceno ili samo zelis da podesis obrtaje gde ce ti se paliti?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

Ovako:

Stavis kljuc, STISNES I DRZIS SEL i das kontakt. Ne pustas SEL, kazaljka pravi pun krug i vraca se na 0. Drzi SEL dok ne iskljuci zujanje pumpe.

Sad pustis SEL, cinice ti se da se nista ne dogadja, to je zato sto je lampica iskljucena. Sad stisnes ADJ i zasvetlece. Stisni ponovo i pocece da trepti. Ponovnim stiskanjem ADJ ces je iskljuciti. Znaci sad biras kako ce raditi (iskljuceno/ sija/ trepti).

Kad zavrsis stisni SEL.

Sad ce ti se na displeju gde pokazuje sat/km ispisati kockice. Sad pritiskanjem ADJ odredjujes koliko jako ce ti sijati lampica. kad to podesis stisni SEL.

Sad ce obrtaljka da dodje na vrednest gde se pali lampica. Sad stiskaj ADJ dok ne dodje tamo gde hoces (ide od 7-16000 pa se vraca nazad). Kad i to uradis pritisnes SEL, kazaljka padne na nulu i zavrsio si. Ako skines kleme sa akumulatora, moraces ponovo.

Javi da li si uspeo!

• Podržavam 1

Zdravo,ne bih da otvaram novu temu jel imam isti problem samo na GSXR600 k4,kako namestiti....Aj Maki cekam odgovor.. :) :)

E, kod K4/5 ti je drugacije, malo nervira sto svaki put kad dodas kontakt moras nanovo da ukljucis shift light.

Za podesavanje:

Imas ono dugme pored Shift light, stisnes i drzis. Das kontakt i ne pustas ga dok kazaljka ne napravi pun krug i ne skoci na obrtaje gde je programirana. Onda ga pustis, i pritiskanjem tog istog dugmeta odredjujes gde ce se Shift light aktivirati. Kad namestis da stoji gde hoces, DRZIS to dugme dok kazaljka ne padne na 0. Oduzmes kontakt i to je to.

Sad, da bi ti radila Shift light, svaki put kad dodas kontakt, nakon sto odradi proveru, DRZIS to dugme dok ne zasvetli i ne nacrta onu 'munju' na displeju.  :) Onda je Shift light ukljucen, sve dok ne oduzmes kontakt, ili ne pritisnes to dugme.

moze li to da se podesi i na gsr-u?

Ne, GSR nema shift light!

To je ona diodica bele boje, koja se pali kad se dostignu odredjeni obrtaji motora.

• Drug član, 1261 postova

Ja sam mislio da to sija ekonometar, pa sam mislio da ga njanjavim kad god upali lampicu......ccc ;D ;D ;D ;D

Brzine se menjaju kad više ne možeš da izdžiš buku iz auspuha :D :D :D

Ja sam mislio da to sija ekonometar, pa sam mislio da ga njanjavim kad god upali lampicu......ccc ;D ;D ;D ;D

Brzine se menjaju kad više ne možeš da izdžiš buku iz auspuha :D :D :D

Ne, ali ozbiljno, imas pravo.

Eto, na K4 je skoro nikad nisam koristio- mrzelo me da je ukljucujem svaki put.

Na ovom mi stoji na 14000 i ne secam se kad se poslednji put upalila, jednostavno, kad se uvozas malo, menjas brzine po osecaju, kao kod svakog motora... Jedino sam je u toku razrade drzao na 7000 i tad je sluzila svrsi, ovako, samo marketinski trik...

• Svrati ponekad, 497 postova
  • Motocikl: Bez motora

Zdravo,ne bih da otvaram novu temu jel imam isti problem samo na GSXR600 k4,kako namestiti....Aj Maki cekam odgovor.. :) :)

E, kod K4/5 ti je drugacije, malo nervira sto svaki put kad dodas kontakt moras nanovo da ukljucis shift light.

Za podesavanje:

Imas ono dugme pored Shift light, stisnes i drzis. Das kontakt i ne pustas ga dok kazaljka ne napravi pun krug i ne skoci na obrtaje gde je programirana. Onda ga pustis, i pritiskanjem tog istog dugmeta odredjujes gde ce se Shift light aktivirati. Kad namestis da stoji gde hoces, DRZIS to dugme dok kazaljka ne padne na 0. Oduzmes kontakt i to je to.

Sad, da bi ti radila Shift light, svaki put kad dodas kontakt, nakon sto odradi proveru, DRZIS to dugme dok ne zasvetli i ne nacrta onu 'munju' na displeju.  :) Onda je Shift light ukljucen, sve dok ne oduzmes kontakt, ili ne pritisnes to dugme.

Ok,provalio sam sve...E sad jedno pitanje jel ta munja samo oznacava da je ukljucen shift light,posto sam cuo 100 prica o toj munjici....

• Svrati ponekad, 497 postova
  • Motocikl: Bez motora

E da i josh jedno pitanje...Kako neki satovi mogu da mere brzine preko 299km/h a neki ne?Gledao sam par snimaka na youtube i lik vozi k2 750 312km/h,pa k4 1000 315km/h i tako...A onda sledeci snimak stane na 299km/h a i dalje puni...

Ok,provalio sam sve...E sad jedno pitanje jel ta munja samo oznacava da je ukljucen shift light,posto sam cuo 100 prica o toj munjici....

Aha, upravo sluzi da ti oznaci da je SL ukljucen. I u User Manual-u je oznacena kao "Shift light indicator" :)

E da i josh jedno pitanje...Kako neki satovi mogu da mere brzine preko 299km/h a neki ne?Gledao sam par snimaka na youtube i lik vozi k2 750 312km/h,pa k4 1000 315km/h i tako...A onda sledeci snimak stane na 299km/h a i dalje puni...

Pojma nemam. Ovaj moj nece preko 299.  ::) ;D

ja ga nastelih i radi!!! ;D HVALA TI MAKI

Nema sta, sluzimo narodu!  ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja