Jump to content

Moto Zajednica

Serbia - Morocco - Serbia May 2009.

Recommended Posts

• Drug član, 1073 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar

ZDRAVO !!!

SINOC SMO SE VRATILI PO PLANU U BEOGRAD.............

Sve je proslo kao u snu..........prelepo u svakom pogledu. Presli smo skoro 10.000 km (presli smo tacno 9.855 km) za ukupno 22 dana (krenuli 08. maja i vratili se 29. maja) ............od toga pauzirali 2 dana u Toulouse, 3 dana u Marrakech.........ostalo u pokretu, znaci prosecno svaki dan oko 580 km..............

Reportaza ce biti postavljena kada se vratim u Gabon.

Sada cu malo da uzivam sa porodicom u Beogradu............i da me cika "Zuba" malo muci .......doslo je vreme.

PS  kompletna oprema je odlicno radila i posuzila u potpunosti (Garmin 550 Zumo, Autocom, i sve ostalo......................)

Veliki pozdrav od Verice i moje malenkosti....................... SVIMA !!!!!!!!!!!!!!!!!

JUTRO JE...........USTAO SAM I ..................OSECAM SE GLUPO.............I TUZNO..............NIGDE NE IDEM.............PUT JE ZAVRSEN !!!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2888 postova
  • Motocikl: Kliks

Neizmerno mi je drago da ste se Verica i ti vratili bez problema i sa pozitivnim utiscima.

To, kako se trenutno osecas, je prolazno (znam da bi jos). Ostace veliko iskustvo i lepe emocije.

Dobro nam dosli !  :)

• Svrati ponekad, 282 postova
  • Motocikl: BMW GS ADV , Yamaha T MAX

Dobrodošli.Drago mi je da ste prosli bez problema ,cekamo putopis sa nestrpljenjem ,veliki pozdrav

• Svrati ponekad, 371 postova
  • Motocikl: Afrika
:) Dobro nam dosli i drago mi je da ste lepo putovali... a sad... mi smo bese zimus pricali o nekoj klopi negde kod vas na selu ili vikendici... ne secam se tacno.... tako da se radujem tom trenutku....

:) Dobro nam dosli i drago mi je da ste lepo putovali... a sad... mi smo bese zimus pricali o nekoj klopi negde kod vas na selu ili vikendici... ne secam se tacno.... tako da se radujem tom trenutku....

Eh, evo najiskrenijeg odgovora................ne znam za sada da li cu uspeti da ostvarim obecani rostilj. Pokusacu i javicu na ovom istom mestu dali DA ili NE.

Razlog je sto moram da pocnem da radim zube od ponedeljka i za sada neznam koliko ce to trajati. U svakom slucaju cu se potruditi da ostvarim obecano..........................ako slucajno ne budem mogao ovaj put ...............iduci odmor (za koji se nadam da ce biti negde za 6 meseci) ce biti prilika da ispunim obecano.

Ja sam totalno zaboravio na zubara..........a zubi su mi propali i MORAM da to sredim.

Nadam se da cete me svi razumeti i da mi necete zameriti ako obecani rostilj bude kasnio...................6 meseci.

Toliko o tome, sto se tice kompletne reportaze, bice obradjena po mom povratku u Gabon na tenane.

HVALA svima na interesovanju za nas putic do Maroka i nazad...............Verica i ja vam se svima zahavljujemo i verujte mi............vase interesovanje nam je znacilo i znaci nam.

Hvala !

• Svrati ponekad, 371 postova
  • Motocikl: Afrika

:) ma samo ti sredi zube, a za klopu ce mo lako...

inace za 6 meseci je decembar  pa onda opet nista od rostilja... ali zato slledece godine ( preko leta) dugujes 2 rostiljanja :D ....

• Zainteresovan, 719 postova
  • Motocikl: KTM ima

Dobro je da ste tolike kilometre provezli bez problema. I bolje da se utisci malo slegnu, verujem da je puna torba dozivljaja, putopis ce sigurno biti ekstra... Posebno cestitam Marokancevoj odvaznoj saputnici na podrsci svom coveku.

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Ja sam totalno zaboravio na zubara..........a zubi su mi propali i MORAM da to sredim.

Nadam se da cete me svi razumeti i da mi necete zameriti ako obecani rostilj bude kasnio...................6 meseci.

Ma nista se ne brini Marokanac, nama su zubi u redu!  ;D ;D

• Zainteresovan, 830 postova

E svaka ti cast! Dao si nam mnogo jak domaci zadatak kako treba ziveti! Drago mi je d aje sve proslo kako treba!

Daj leo da se u putovanja postavi putopis, visednevni, visekontinentalni... ihaj! Svaka cast jos jednom!

Odlicno, dobrodosao!   :)

Hvala na dobrodoslici Senjor Pablo (ala sam savladao ovaj spanski !)................verujem da ste u velikoj guzvi oko Rally-a pa nisam hteo da vas ometam.

Ja cu doci 11. juna na START ispred starog Dvora (mislim da je odatle start, samo ne znam - zaboravio sam u koje vreme) da vas ispratim i da se pozdravimo.

Molio bih te ako je clanska karta gotova.............da mi je urucis tada.

Hvala jos jednom za majice...................podeljene su sirom Evrope i Maroko-a. Svi su sa odusevljenjem i velikom zahvalnoscu primili poklon majicu.

Zelim vam puno uspeha ...............u koji sam siguran da nece izostati na PRVOM SRPSKOM MOTO RELIJU !!!

Pozdrav,

Marokanac

STIGAO SAM .............ZIV I ZDRAV NAZAD U GABON.

Malo tuzan sto sam napustio meni tako dragu Srbiju, ali nemam pravo da se zalim. Odmor je bio ODLICAN !

Kao sto sam i obecao sada je na meni da "skockam" putopis sa slikama i da to okacim sto pre.

Cim bude .............otvaram novu temu pod imenom "SRBIJA - MAROKO ZA 22 DANA - 10.000 km"

Svim clanovima BJB koje sam i licno upoznao veliki pozdrav, kao i svim ostalim.

Pozdrav iz Afrike.............

• Zainteresovan, 830 postova

Bravo prijatelju, postavi nam ti domaci zadatak!  Aj sto si otisao do Marocoa to bi ti i oprtostio, ali sto GS Adventurerom, to ne mogu nikako...

;)

Aj kad dodjes ovamo, da uprilicimo lepo upoznavanje i druzenje...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja